• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه
امیر جان باور کن اینقدر خوشحال میشم وقتی خوشحالی چون مطمئنم بارشای خوبی داریم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
من امسال کلا تو خود تهران 2 بار هیجانی شدم یکیش آخر تیر که بارون شدید اومد ترکوند تهران . یکیش هم آخر آذر بود که برف اومد . هر بارشی نمیتونه ادم و هیجانی کنه .

و امسال یکبار دیگه هم تو کوه هیجانی شدم تو نزدیکای قله توچال در آبان . شرایط جوری بود که خیلی رویایی شده بود . البته تیر هم رفتم تا بالاش ولی اون زمان هیجانی نشدم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس با این حساب نروژ هم کم کم از خواب غفلت بیدار میشه

حتما همینطوره
امیر جان باور کن اینقدر خوشحال میشم وقتی خوشحالی چون مطمئنم بارشای خوبی داریم :گل:

من هم از خوشحالی شما بسیار خوشحالم:

حالا باید مدل اسمبل روو ببینید که کولاک کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید مدل اسمبل

84 الی 240 ساعت آینده

5kizrykmgclnv76j1obh.gif

hamed2148

کاربر ويژه
میدونم همه ما روزمره با مشکلات خاص خودمون دست وپنجه نرم میکنیم ولی این دلیل نمیشه که این دسته :گل::گل::گل::گل::گل: رو به شما بچه های سر به هوای عاشق هواشناسی تقدیم نکنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب مدل بسیار معتبر CMC هم تا 132 ساعت آینده آپدیت شده که چشم اندازش بسیار عالی بنظر میرسه تا اینجا:

13012900_2_2312.gif

13012900_2_2312.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ECMWF هم در حدود 24 ساعت بارش بدون وقفه و نسبتا شدید رو برای تهران پیش بینی کرده( از بعازظهر دوشنبه تا بامداد چهارشنبه):گل:

saeed hh

کاربر ويژه
وما مردی استوار وخوش تیپ را در خراسان گذاشتیم که هر موقع دل های عاشقان باران نا امید شد انها را نجات دهد:ایول::دست:

ali.doosti

کاربر ويژه
استاد جدی میاد؟این تازه موج اوله میگن بعدی قویتره که!اون 51 دومی و 33 اولی ماییماااااااا...:خجالت2:

hasan1

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
شب همگی بخیر :گل:
از اوضاع جوی چه خبر؟ برای هفته بعد صابون به دل بزنیم یا نه؟
راستش سایت intermeteo برای ما بارش رو در یکشنبه شب 3 فوریه به صورت heavy rain زده که تا به حال ازین سایت ندیده بودم.یعنی وقتی دیدم داشتم شاخ درمی آوردم. :تعجب2:
یعنی ممکنه از سامانه اوایل فوریه یه همچین بارشی؟

ud5ufuq3iurcgbo3uh9z.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیزم

از شادی و خوشحالی شما عزیزان بسیار خوشحال و سر مستم:گل:

شب زیبای زمستانی همه عزیزان بخیر امیدوارم در انتها شب آرام و شادی رو سپری کنید:گل:

خدا نگهدار:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا