عزرائیل هم ترس نداره. یه پخ بکنیاش در میره. چه برسه به عزراعیل!اون عزراعیل که باید ازش ترسید ازراعیل که ترس نداره:خجالت2:
عزرائیل هم ترس نداره. یه پخ بکنیاش در میره. چه برسه به عزراعیل!اون عزراعیل که باید ازش ترسید ازراعیل که ترس نداره:خجالت2:
عزرائیل هم ترس نداره. یه پخ بکنیاش در میره. چه برسه به عزراعیل!
امروز 6 بهمن شمیران تهران شوفازو خاموش کردم پنجره هم بازه.هوا شده مثله شبای تابستون .بهار والا خنک تره
دیگه پیاز داغ نکن!:دوست:امروز 6 بهمن شمیران تهران شوفازو خاموش کردم پنجره هم بازه.هوا شده مثله شبای تابستون .بهار والا خنک تره
دیگه پیاز داغ نکن!:دوست:
اونجوریام نیست تابستون کمینه گاهی 30 هم میشه!:گل:
الان دما خیلی عالیه ولی خب نرمال نیست:سکوت:
پس چرا اسمه من نیست امیر محسن؟؟:تعجب2:
آره میدونم ولی خب اتفاق افتاده گاهی به 30 + هم رسیدهشمرون شباش خنکه تابستون.
آره گرفتم چی شد:احترام:با اجازه استاد. برای اینکه آنلاین بودنتو مخفی کردی اسمت برای بقیه کاربرا نمیاد
آره میدونم ولی خب اتفاق افتاده گاهی به 30 + هم رسیده
محمد احتمالا میدونه درسته محمد؟
آره دقیقا درست گفتی .ببین کلا من اگر بخوام مقایسه حسی بگم . مثلا همدان و تهران
شمال تهران و همدان تا ساعت 10 شب تابستون مثل هم هستند . ولی همدان یهو از اون زمان به بعد مثل موشک دماش افت میکنه جوری که ساعت 1 شب ادم با استین کوتاه یکم سردش میشه و ادمای سرمایی مجبور میشن یه چیزی بپوشن . در حالی که تهران دیگه از 10 شب به بعد شیب کاهش دماش کند میشه و اصل کاهش دما تا 2 ساعت بعد از غروب افتاب هست .
من شخصا یه شب گرم تابستونی که تهران ظهرش شده بود 40 درجه رفتم دربند تا بالای مجسمه ( 1800 ) ولی اونجا هم اون خنکی بسیار ملموس همدان و نداشت . ولی به هر حال شمال تهران هم به غیر از اون روزایی که خیلی گم میشه ، شباش خوبه و نسبتا خنکه . مرکز شهر هم که همون شبای تابستون مثل سونا میمونه . دیگه خودت که دیدی
آره دقیقا درست گفتی .
چرا همدان همین بیابونای کرج و هشتگردو اشتهارد شبای تابستون هم مثه موشک دماشون میره پایین یادمه تو شهریور یه بار صبحه زود رفتم سمته هشتگرد دیدم از دهنم بخار میاد بیرون ولی تهران خب نسبتا گرم بود شماله تهرانم نسبتا خنکه ولی من یادمه اقدسیه دمای کمینه 30+ به بالا هم کم نداشته
امروز 6 بهمن شمیران تهران شوفازو خاموش کردم پنجره هم بازه.هوا شده مثله شبای تابستون .بهار والا خنک تره
وای فک کنم سرما خوردم چه حالی میده اگه فردا نرم مدرسه:خجالت2: