• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
امروز 6 بهمن شمیران تهران شوفازو خاموش کردم پنجره هم بازه.هوا شده مثله شبای تابستون .بهار والا خنک تره

mohamad$

کاربر ويژه
امروز 6 بهمن شمیران تهران شوفازو خاموش کردم پنجره هم بازه.هوا شده مثله شبای تابستون .بهار والا خنک تره

ای بابا . تجریش که باکلاس و سردسیر هست نباس اینطور بشه:خجالت2::دوست:

زمستونه بی غیرت همینه همینه

پسرخاله

کاربر ويژه
دیگه پیاز داغ نکن!:دوست:
اونجوریام نیست تابستون کمینه گاهی 30 هم میشه!:گل:
الان دما خیلی عالیه ولی خب نرمال نیست:سکوت:

aznavar

کاربر ويژه
d4mpxzxo6p6j8vcne4.jpg

xwawp79pzqrq3qe04qr.jpg

mikadd

کاربر ويژه
.کلا اگه قرار بود پیشبینیاش محقق شه من حساب کردم یچیزی در حدود 8 متر برف باید میومد از اول زمستون تهران!!!!!!!

7z9m3cf3hy3k306c4ui.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان زیاد شدن پشه میتونه ناشی از افزایش دما باشه؟
الان خونه ی ما پشه ها دارن رژه میرن!

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
آره میدونم ولی خب اتفاق افتاده گاهی به 30 + هم رسیده
محمد احتمالا میدونه درسته محمد؟

ببین کلا من اگر بخوام مقایسه حسی بگم . مثلا همدان و تهران

شمال تهران و همدان تا ساعت 10 شب تابستون مثل هم هستند . ولی همدان یهو از اون زمان به بعد مثل موشک دماش افت میکنه جوری که ساعت 1 شب ادم با استین کوتاه یکم سردش میشه و ادمای سرمایی مجبور میشن یه چیزی بپوشن . در حالی که تهران دیگه از 10 شب به بعد شیب کاهش دماش کند میشه و اصل کاهش دما تا 2 ساعت بعد از غروب افتاب هست .

من شخصا یه شب گرم تابستونی که تهران ظهرش شده بود 40 درجه رفتم دربند تا بالای مجسمه ( 1800 ) ولی اونجا هم اون خنکی بسیار ملموس همدان و نداشت . ولی به هر حال شمال تهران هم به غیر از اون روزایی که خیلی گم میشه ، شباش خوبه و نسبتا خنکه . مرکز شهر هم که همون شبای تابستون مثل سونا میمونه . دیگه خودت که دیدی

mohamad$

کاربر ويژه
یا مثلا لشکرک لواسون همین تابستون امسال رفته بودیم بابام میگفت اینجا شباش سرمای همدان و نداره . در حالی که ظهراش مثل اونجاس و کمی هم خنکتر

پسرخاله

کاربر ويژه
ببین کلا من اگر بخوام مقایسه حسی بگم . مثلا همدان و تهران

شمال تهران و همدان تا ساعت 10 شب تابستون مثل هم هستند . ولی همدان یهو از اون زمان به بعد مثل موشک دماش افت میکنه جوری که ساعت 1 شب ادم با استین کوتاه یکم سردش میشه و ادمای سرمایی مجبور میشن یه چیزی بپوشن . در حالی که تهران دیگه از 10 شب به بعد شیب کاهش دماش کند میشه و اصل کاهش دما تا 2 ساعت بعد از غروب افتاب هست .

من شخصا یه شب گرم تابستونی که تهران ظهرش شده بود 40 درجه رفتم دربند تا بالای مجسمه ( 1800 ) ولی اونجا هم اون خنکی بسیار ملموس همدان و نداشت . ولی به هر حال شمال تهران هم به غیر از اون روزایی که خیلی گم میشه ، شباش خوبه و نسبتا خنکه . مرکز شهر هم که همون شبای تابستون مثل سونا میمونه . دیگه خودت که دیدی
آره دقیقا درست گفتی .
چرا همدان همین بیابونای کرج و هشتگردو اشتهارد شبای تابستون هم مثه موشک دماشون میره پایین یادمه تو شهریور یه بار صبحه زود رفتم سمته هشتگرد دیدم از دهنم بخار میاد بیرون ولی تهران خب نسبتا گرم بود شماله تهرانم نسبتا خنکه ولی من یادمه اقدسیه دمای کمینه 30+ به بالا هم کم نداشته

mohamad$

کاربر ويژه
آره دقیقا درست گفتی .
چرا همدان همین بیابونای کرج و هشتگردو اشتهارد شبای تابستون هم مثه موشک دماشون میره پایین یادمه تو شهریور یه بار صبحه زود رفتم سمته هشتگرد دیدم از دهنم بخار میاد بیرون ولی تهران خب نسبتا گرم بود شماله تهرانم نسبتا خنکه ولی من یادمه اقدسیه دمای کمینه 30+ به بالا هم کم نداشته

همینطوره . ببین شمال تهران - فشم - لواسون - دماوند رودهن آبعلی اینا همه یه نوع هوا دارن و صرفا به خاطر تفاوت ارتفاع دماشون فرق داره ولی کرج هشتگرد شهریار فیروزکوه - قزوین به نظرم من نوع هواشون یه مدل دیگس و حالت دشت دارن . حالا شایدم اشتباه کنم

abtinT

کاربر ويژه

بدن چون به سرما عادت کرده در دمای 15 احساس گرما می کنی . همین 15 درجه در مهر همه احساس سرما می کردن.

mohamad$

کاربر ويژه
واقعیتش اینه که ما کشورمون در تابستون هوای خوبی نداره . بجز برخی نقاط محدود . خیلی از جاهایی که ما میگیم تابستون خوش اب و هواس از نظر خودمون اینطور هست و شاید از نظر یه خارجی اصلا اینطور نباشه . حالا همین همدان که گفتم از نظر من اینطوره ولی یکی از اروپا بیاد میگه چه تابستونای گرمی . حداقلش برای عربای بی اب و علف سردسیریم که این خیلی عالیه:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا