سلام محمد جان با گوگل ارث کنترل کردم و در سایت فورکا دقت مختصاتش تا دقیقه هست فکر کنم با توجه به آی پی محدوده شهر رو میده
خداییش خیلی تمیز عکس میگیری
این همه عکس گرفتم تا حالا از بارون توی شب عکس نگرفتم
سلام محمد جان با گوگل ارث کنترل کردم و در سایت فورکا دقت مختصاتش تا دقیقه هست فکر کنم با توجه به آی پی محدوده شهر رو میده
محمد رضا جان
من کنترل کردم و دقیقا جایی که هستم رونشون میده و چقدر ........
میخواستم الان سوال کنم که واسه شما کجارو نشون داد چون من با مختصات زدم تو منطقه ما نیفتاد ولی توی شهر بود
در هرصورت اگه با چی پی اس موبایل هم کار کنه خیلی جالب میشه
چه جالب!من چون دزفولو نداره از همون اول اینجور خونمونو می زدم!میتونی نقطه نقطه بهش بدی!حتی وسط کویر ...کوه...هرجا!
سجاد عزیز این مختصات دزفوله!شما طولو عرض از تو نوار آدرس عوض کن اینتر کنی مکان جدیدو واست میاره!مثلا 32 رو بکنی 30 میاد حدود آبادان یا 34-35 بزنی میاد شمال تر و حدود شما!علی جان مختصاتو چطو بهش میدی؟
وقتی روی اون شکله که گذاشتم کلیک کنید میاره منطقتون و . لینک صفحه میشه مختصات اونجا که خودتون میتونید ویرایشش کنید و عوضش کنید بزارید منطقه دیگهعلی جان مختصاتو چطو بهش میدی؟
سجاد عزیز این مختصات دزفوله!شما طولو عرض از تو نوار آدرس عوض کن اینتر کنی مکان جدیدو واست میاره!مثلا 32 رو بکنی 30 میاد حدود آبادان یا 34-35 بزنی میاد شمال تر و حدود شما!
http://www.foreca.com/lat/32.394/lon/48.423?tenday
وقتی روی اون شکله که گذاشتم کلیک کنید میاره منطقتون و . لینک صفحه میشه مختصات اونجا که خودتون میتونید ویرایشش کنید و عوضش کنید بزارید منطقه دیگه