• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. آبدیتای اخیر GFS که بر خلاف ECM خیلی امیدوار کننده هستن. تو آبدیت جدیدش هم برای اواخر هفته بارش برف رو برامون در نطر گرفته:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

بارش سه شنبه و چهارشنبه این هفته رو هم خفیف زده. آبدیت ساعت 2 بادمدادش از نطر بارش بهتر بود ولی سرما رو تو این آبدیت بیشتر کرده:ایرانجمن:

درود آرش جان

شما بارش مشهد رو از 144 ساعت آینده به بعد برف در نظر بگیر:

s0hhs3y3ujt15dherss.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلار دشت 3شنبه همین هفته

سامیار جان

هنوز نقشه های ecmwf منتشر نشدند ولی یک سایت بریتانیایی هست که بارشها رو نسبتا دقیق پیش بینی میکنه. نمونه اش بارشهای شمال تهران در شب گذشته!!!!

این سایت متاسفانه کلادرشت مازندران رو نداشت ولی یک جای نزدیک به کلادرشت رو داشت که نقشه اش رو میذارم. امیدوارم که اطلاعات مذکور مورد استفاده تون قرار بگیره:گل::

h2mwwvad6p5yk5gvefd.jpg

nv89t3avp9oyhu6tzey.jpg

epu8x50gc6kgdo7bmew.jpg

8k0bnpibt1ew6kyb2se.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

سامیار جان

هنوز نقشه های ecmwf منتشر نشدند ولی یک سایت بریتانیایی هست که بارشها رو نسبتا دقیق پیش بینی میکنه. نمونه اش بارشهای شمال تهران در شب گذشته!!!!

این سایت متاسفانه کلادرشت مازندران رو نداشت ولی یک جای نزدیک به کلادرشت رو داشت که نقشه اش رو میذارم. امیدوارم که اطلاعات مذکور مورد استفاده تون قرار بگیره:گل::

h2mwwvad6p5yk5gvefd.jpg

nv89t3avp9oyhu6tzey.jpg

epu8x50gc6kgdo7bmew.jpg

8k0bnpibt1ew6kyb2se.jpg
با تشکر منطقی ترین پیش بینی بود که تا الان دیدم به نظرم کاملا درست پیش بینی کرده امکانش هست اسم سایت رو بفرمایید؟

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

هوای بهاری همراه با بارش متناوب باران از فردا شب تا آخر وقت 3شنبه
بارش شدید برف 3شنبه در استان اردبیل ،ارتفاعات گیلان ومازندران همچنین مسیرهای هرازوجاده چالوس که بعید نیست اخر وقت 3شنبه جاده چالوس مسدود بشه​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با تشکر منطقی ترین پیش بینی بود که تا الان دیدم به نظرم کاملا درست پیش بینی کرده امکانش هست اسم سایت رو بفرمایید؟

بفرمایید سامیار عزیز

http://www.netweather.tv

انشاء الله که خوش بگذره- عکسهای زیبا بگیرید و صد البته مراقب خودتون هم باشید ولی هرچند لاستیکهای ماشینتون رو که دیدم گلش به نحوی بود که زنجیر چرخ لازم نداشت ولی خوب باز هم زنجیر چرخ همراهتون باشه:گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

بفرمایید سامیار عزیز

http://www.netweather.tv

انشاء الله که خوش بگذره- عکسهای زیبا بگیرید و صد البته مراقب خودتون هم باشید ولی هرچند لاستیکهای ماشینتون رو که دیدم گلش به نحوی بود که زنجیر چرخ لازم نداشت ولی خوب باز هم زنجیر چرخ همراهتون باشه:گل:
با تشکر از توجهتون اتفاقا من دو جفت زنجیر دارم یعنی هر 4 چرخ و گیر کنم میبندم و این لاستیکا تو یخ خیلی ناتوان میشن و برفه نرمو خوب میرن

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

دیشب هرکاری کردم نمیتونستم پست بگذارم، نمیدونم چی شده بود، اما الان یک پیام از سمت ادمین محترم دریافت کردم مبنی بر ارتقاء عضویت بنده به مدیر دائم بخش هواشناسی.

از ایشون و دست اندرکاران ایران انجمن و همینطور شما دوستان عزیزم کمال تشکر و قدردانی رو دارم، امیدوارم لیاقت انجام وظیفه ای رو که بر عهده من گذاشته شده داشته باشم.:خجالت2:

امیدوارم دوستان حمایت خودشون رو از بنده دریغ نفرمایند.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

دیشب هرکاری کردم نمیتونستم پست بگذارم، نمیدونم چی شده بود، اما الان یک پیام از سمت ادمین محترم دریافت کردم مبنی بر ارتقاء عضویت بنده به مدیر دائم بخش هواشناسی.

از ایشون و دست اندرکاران ایران انجمن و همینطور شما دوستان عزیزم کمال تشکر و قدردانی رو دارم، امیدوارم لیاقت انجام وظیفه ای رو که بر عهده من گذاشته شده داشته باشم.:خجالت2:

امیدوارم دوستان حمایت خودشون رو از بنده دریغ نفرمایند.:گل:

درود بر آرش عزیز

خیلی تبریک میگم و خدا رو شکر میکنم به اون چیزی که شایسته و سزاوارش هستید رسیدید:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر آرش عزیز

خیلی تبریک میگم و خدا رو شکر میکنم به اون چیزی که شایسته و سزاوارش هستید رسیدید:گل:

درود بر امیرمحسن عزیز

خواهش میکنم امیرمحسن عزیز، بنده اگر موفقیتی داشتم بخاطر حمایت های بی دریغ شما و دوستان بوده و هست.:گل:

امیدوارم بنده رو از راهنمائی های خودتون بی نصیب نگذارید دوست گرامی :دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من امروز مثلا مرخصی گرفتم که استراحت کنم حال خوب بشه ولی از پیش شما عزیزان نتونستم دل بکنم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا