• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
2000 متر روستای ایگل . تو دمای +2 و +1 براش برف زده . من فکر میکنم 2000 دامنه شمالی توچال احتمال زیاد سفید میشه و شایدم برف سنگین بشه . 2000 جنوب توچال و نظری ندارم

کدخدا

کاربر ويژه
آره هک کرده بودند قرار بود از بهمن دوباره درست شه ولی فعلا که خبری نشده!
برو محمد جان نون بگیر یه چند تا نونم برای ما بگیر نون نداریم :دوست::خنده2:

فکر نکنم دیگه درست شه.ما که بیخیال سایتشون شدیم.البته همون موقع هم با پیش بینی شون کاری نداشتیم فقط امارشون بدرد میخورد.

به چشم :خنده2::دوست:

hasan1

کاربر ويژه
فکر نکنم دیگه درست شه.ما که بیخیال سایتشون شدیم.البته همون موقع هم با پیش بینی شون کاری نداشتیم فقط امارشون بدرد میخورد.

به چشم :خنده2::دوست:

چشمت بی بلا :گل:

محمد مژده
هنوز آپدیت فورکا نیومده ولی چشم بسته بهت میگم آپ جدیدش بیاد واسه قم یه 20 م م پیش بینی میکنه.:شاد2:

محمد جان من یه کاری دارم انجام بدم دوباره میام. تا بعد :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
آپدیت جدید

مهراباد

meteogram.php

تجریش

meteogram.php

کدخدا

کاربر ويژه
چشمت بی بلا :گل:

محمد مژده
هنوز آپدیت فورکا نیومده ولی چشم بسته بهت میگم آپ جدیدش بیاد واسه قم یه 20 م م پیش بینی میکنه.:شاد2:

محمد جان من یه کاری دارم انجام بدم دوباره میام. تا بعد :گل:

فدات :گل:

صد در صد بیشتر میکنه :خجالت2:

منم دارم میرم یا علی

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ولی خدا رو شکر بینالود برف خیلی سنگینی رو دریافت میکنه و یک رقمی در حدود 70 میلیمتر که این مطلب بسیار خوشایند هست واسه من:شاد2::37::13::8::84::14::63::3::66::11:

کلا نروژ برای نیشابور بارش خیلی خوبی رو در نطر گرفته. که خدا رو شکر یکمی از این بارشا رو روی مشهد هم آورده.

hasan1

کاربر ويژه
دوستان خرم آبادو دیدید؟!
فک کنم سیل راه بیفته اونجا!!

meteogram.php

البته قبل از هر چیزی به واحد بارشش نگاه کنید!! :تعجب2::تعجب2::تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا