• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
علائمش چیه؟

سلام

اول از همه خارش در ناحیه سینه به مدت 2 روز و بروز سرفه های خشک و شدید

تب و لرز شدید و بدن درد به حدی که درد رو در راستای رگهای بدنت احساس میکنی

آبریزش شدید از بینی

کم شدن هوشیاری ذهنی و بدنی

کم حوصلگی و درگیر شدن شدید

سنگین شدن سر و شنیدن صدای گز گز در گوش

حالت تهوع و اسهال و .............

aria_tehran

کاربر ويژه
من فکر کردم 2 میل اومده . 8.6 قابل قبوله تقریبا . 10 میل باید تا 9:30 میومد .

بارش خوب بوده
البته اینم بگم همش قطع و وصل میشد
من بامداد امروز همش خواب و بیدار بودم. مثلا 5 دقیقه شدید میومد و صدای ضرباتش به کولر میومد و یدفه قطع میشد

felan123

New member
شهمیرزاد هم اکنون بارش برف از ساعت 4 صبح تا الان می بارد ارتفاع برف به 12 سانت رسیده فعلا مرکز بارش از ساعت 6 بعداظهر به بعد بر روی سمنان هست واویلا ایولی ترکوند فکر کنم شهمیرزاد امروز رو 30 سانتی برف بیاد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب آبدیت جدید نروژ هم نسبت به آبدیت قبلیش اونقدر فرقی نکرده و بارش امروز عصرمون رو یکمی زیادتر کرده و حدود 3 میلیمتر برامون در نظر گرفته که از بعد از ظهر ان شا الله شروع میشه. بارش جمعه مون رو هم زیادتر کرده (فقط نمیدونم چرا پایین بالا و غرب شهر رو بارش عالی زده و واسه خود شهر بارش رو خیلی تضعیف کرده!) بارش یکشنبه و دوشنبه مون هم که همراه هوای سرد هست حفظ کرده و تغییری خاصی نداده!
ولی بر اساس آبدیتی که من دیدم طرفای مرز افغانستان و سرخس بارش باران برف یکشنبه دوشنبه خیلی شدید هست. خدا کنه بارش یکمی به طرف مشهد شیفت کنه. بارش فرودگاه مشهد هم از داخل شهر بیشتر برآورد شده.
خدا کنه بارشامون تثبیت بشه و فراتر از انتظار بباره:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه

سلام

اول از همه خارش در ناحیه سینه به مدت 2 روز و بروز سرفه های خشک و شدید

تب و لرز شدید و بدن درد به حدی که درد رو در راستای رگهای بدنت احساس میکنی

آبریزش شدید از بینی

کم شدن هوشیاری ذهنی و بدنی

کم حوصلگی و درگیر شدن شدید

سنگین شدن سر و شنیدن صدای گز گز در گوش

حالت تهوع و اسهال و .............

من از دیروز بدن درد شدید_ حال تهوع _سرگیجه و سستی شدید دارم.تازه فشارمم به شدت اومده بود پایین که با خوردن عسل یکم از لحاظ فشار وضعیتم خوب شده
میتونه آنفولانزا باشه به نظرت؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمالش هست آریا

زودتر به پزشک مراجعه کن

بنظر من ، عسل رو در شیر داغ حل کن و بعدش میل کن که داروی خیلی خوبیه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر من در روزهای- جمعه- شنبه و یکشنبه بارش برف بسیار خوبی به همراه کاهش محسوس دما در سطح کشور رخ خواهد داد:گل:

abtinT

کاربر ويژه
بنظر من در روزهای- جمعه- شنبه و یکشنبه بارش برف بسیار خوبی به همراه کاهش محسوس دما در سطح کشور رخ خواهد داد:گل:

خدا کنه .

زمستان باید همراه بارش و سرما باشه یا حداقل یکیش باشه .
ولی الان نه از سرما خبری هست و نه از بارش.

hamed*zagros

کاربر ويژه
باران به شدت میبارد... منو یاد سال های قدیم ایلام میندازه:گل:

روز شنبه برف در ایلام حتمیست

felan123

New member

سمنان از امروز تا 2 شنبه همین طوریه (بارشی) ولی روز جمعه خود سمنان هم برف شروع میشه چون ما نزدیک به رشته کوه البرز هستیم اینتوریه واگر نه هوا صاف میشه تا اون روز
وای پسر الان شهمیرزاد داره طوری برف میاد که باورتون نمیشه فکر کنم تا بعدازظهر 30 سانت بشینه شب که هسته بارش هست بماند
دمه این رشته کوه البرز گرم
خدایا شکرت

aria_tehran

کاربر ويژه
هواشناسی شبکه خبر گفت امروز در گرمترین ساعات دمای تهران به 12 و امشب در سردترین ساعات به 10 میرسه!!!!
یعنی فقط 2 درجه اختلاف دما
فکونم اگه همچین چیزی رخ بده رکورد جدیدی از لحاظ اختلاف دمای شب و روز در تهران رخ بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا