• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
این مژگان از تهران هی میگفت امسال سال جنوبه سال شمال نیست . درست گفته بود یادتونه میگفت تهرانی ها امسال برف و بزارن کنار . کلا اکثر حرفاش درست بود ولی لحنش بد بود کسی گوش نمیکرد

محمد جان تا پاییز قبول ولی زمستون سال غرب و شمالغرب بوده تا جنوب و جنوبغرب

ali.doosti

کاربر ويژه
این مژگان از تهران هی میگفت امسال سال جنوبه سال شمال نیست . درست گفته بود یادتونه میگفت تهرانی ها امسال برف و بزارن کنار . کلا اکثر حرفاش درست بود ولی لحنش بد بود کسی گوش نمیکرد
این نوسترو مژگان خانم تا چند سال آیندرو پیش بینی کردن؟

laklak

Banned
اینجا خمینی شهر اصفهان پس از 30 ساعت هوای ابری باران شروع به باریدن گرفت.خدایا شکرت

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز :گل:

بارش برف کرمانشاه که دوستمون دارند میگند در حالیه که سایت فورکا اصلا برای کرمانشاه بارش برف پیش بینی نکرده بود و حتی دماها برای این شهر رو خیلی بالاتر در نظر گرفته بود.

meteogram.php

درود حسن جان

قم که کم بارید امیدوارم در ادامه جبران کنه

من برم ده دقیقه دیگه برمیگردم

پسرخاله

کاربر ويژه
امیدوارم علی از تبریز این پستتو نبینه ! بلند میشه میاد شهر کرد تا حالیت کنه:خنده2:
رو چه حسابی میگی؟
ساله هر جا بوده امسال ساله رشته کوهه البرز کلا نبوده

mohamad$

کاربر ويژه

شمال غرب که زیاد خبری نبوده ایرج جان . در مورد تهران که حداقل درست گفت .

هومن کلا اون مژگان هم یه چیزایی حالیش بود از روی هوا حرف نمیزد . شاید یه چیزایی و اشتباه میگفت ولی خیلی چیزا هم درست میگفت

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان از روی نقشه ها نمیشه گفت کجا هواش چه جوریه ،ودر از صبح برا شهرکرد باران 100 درصد یش بینی کرده ولی در عمل چیزی نیومده
ایرج جان دزفولو که داره سیل میبره!اینو تلی پرسیدم!الانم داره شدید میباره و اصلا قطع نشده!
آبادان که خودمم و آفتابو دارم میبینم...
اهوازم تا دقایقی دیگه مشاهده میدانیشو میگم!

پسرخاله

کاربر ويژه
مژگان درست میگفت......فقط بیانش بد بود
نه بابا 50% حرفاش درست بود نهایت
اون فقط به سیستمه شمالی اعتقاد داشت در صورتی که باید ترکیبی باشه سیستم 100% شمالی معمولا رو دامنه های جنوب البرز زیاد نفوذ نداره برای سواحل خوبه

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

قم که کم بارید امیدوارم در ادامه جبران کنه

من برم ده دقیقه دیگه برمیگردم

درود محمد جان :گل:

آره قم کم بارید ولی نگران نباش چون اوج بارش این سیستم برای قم احتمالا از ساعتی دیگه شروع میشه و تا حدود نیمه شب ادامه داره.

abtinT

کاربر ويژه
نه بابا 50% حرفاش درست بود نهایت
اون فقط به سیستمه شمالی اعتقاد داشت در صورتی که باید ترکیبی باشه سیستم 100% شمالی معمولا رو دامنه های جنوب البرز زیاد نفوذ نداره برای سواحل خوبه

من هم میگم برای برف تهران باید سیستم شمالی یا مدیترانه ای باشه.
ولی تمام سیستم های شمالی که میان قدرتی ندارن .

پسرخاله

کاربر ويژه
امسال ساله جنوبه آذربایجان غربی و کرمانشاهو کردستانو ایلام بوده و خواهد بود یعنی نواره غربه کشور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا