• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
زبون بسته داره زور خودشو میزنه به برف تبدیل بشه اما..

wjez17xv0fqj01vtg00.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
با این دماها برفم بیاد روز بعدش تا غروب چیزی نمی مونه !
نمونش برف اردبیل 2 روزپیش ، اردبیل تو بهار برفش موندگارتر بود!
اصلا اسم 91 و دیگه نبرین!

10 گونی کود شیمیایی + 80 گونی کود حیوانی غنی شده بر سر زمستان 91 :63::41:
ای کاش ما هم میتونستیم بگیم بارش شدید برف ادامه دارد...هی روزگار :گریه::قاطی::نه::ناراحت::34::64:

زمستون قم اخر اذر تموم شد.حسن جان به فکر بهار باشیم.تا اخر اسفند همن شرایط داریم.:30::blade:

hasan1

کاربر ويژه
10 گونی کود شیمیایی + 80 گونی کود حیوانی غنی شده بر سر زمستان 91 :63::41:

زمستون قم اخر اذر تموم شد.حسن جان به فکر بهار باشیم.تا اخر اسفند همن شرایط داریم.:30::blade:

آره محمد جان راست میگی چند ساله که زمستونا آخر آذر تموم میشه به خاطر همینه که همش دعا میکنم قبل از اینکه دی بشه یه برف حسابی بیاد که لااقل یه برف دیده باشیم ولی افسوس که نیومد و نمیاد! :20:

کدخدا

کاربر ويژه
آره محمد جان راست میگی چند ساله که زمستونا آخر آذر تموم میشه به خاطر همینه که همش دعا میکنم قبل از اینکه دی بشه یه برف حسابی بیاد که لااقل یه برف دیده باشیم ولی افسوس که نیومد و نمیاد! :20:

قم که از اول اقلیم جالبی نداشت تغییر اقلیمم رخ داد حسابی شیر تو شیر شده :خنده2:

کدخدا

کاربر ويژه
همینجوری پیش بره فک کنم تا 10 سال دیگه همش دنبال یه سیستمی میگردیم که یه چیزی بباره حالا برفش پیشکش :ناراحت:

از اراک خبر میرسه بارش برف دارن

الانم همین شرایط داریم حسن جان ده سال دیگه دنبال ابر میگردیم....

هواشناس

کاربر ويژه
[h=5]قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را
این باران است که باعث رشد گلها می شود نه رعد و برق

شب خوش

Amir Masoud

کاربر ويژه
بارش برف با مه فوق شدید اردبیل رو احاطه کرده ! من بارون با مه دیده بودم ولی تا حالا برف با مه ندیده بودم!

انقدر زیبا بود که یک ساعتی زدم بیرون رفتم دم شورابیل که فرصت رو از دست ندم!

بازم از اردبیل تشکر میکنم که تو اوج نحسی این زمستون واسه دقایقی دل منو شاد میکنه...:گل:

s@d3q

کاربر ويژه
بارش برف با مه فوق شدید اردبیل رو احاطه کرده ! من بارون با مه دیده بودم ولی تا حالا برف با مه ندیده بودم!

انقدر زیبا بود که یک ساعتی زدم بیرون رفتم دم شورابیل که فرصت رو از دست ندم!

بازم از اردبیل تشکر میکنم که تو اوج نحسی این زمستون واسه دقایقی دل منو شاد میکنه...:گل:

آقا خیلی خوبه..حال کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا