mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
دماي فعلي 5 شهر سرد ايران
سراب: 14.4-
خوي: 13 -
سقز: 13.2 -
قوچان: 13.2 -
شهر كرد: 12.6 -
سراب: 14.4-
خوي: 13 -
سقز: 13.2 -
قوچان: 13.2 -
شهر كرد: 12.6 -
متوسط بارش برخی از شهرها تا قبل از 1368 ( شمال و شمال غرب )
اردبیل 360 میلی متر
ارومیه 323 میلی متر
تبریز 380 میلی متر
پیلمبرا ( گیلان ) 2238 میلی متر!!!!!!!!
رشت 1363 میلی متر
رامسر 1176 میلی متر
نوشهر 1240 میلی متر
بابلسر 880 میلی متر
قایم شهر 770 میلی متر
آستارا 1130 میلی متر
گوگل ارث و دانلود کن ارتفاع هر نقظه و میزنه . من میدون تجریش و یسری که رفته بودم با جی پی اس خودم تست کردم . دم میدون حدودای 1610 متر زد . گوگل ارت هم همین حدودا زده
سیمون بلوار هم سر اشرفی یسری تست کردم 1570 زد .
4000 میل!!!!رکورد بیشترین بارش سالانه کشور متعلق به پیلمبرا هست.حدود 4000 میلیمتر
حیف که دیگه فعال نیست.
رکورد بیشترین بارش سالانه کشور متعلق به پیلمبرا هست.حدود 4000 میلیمتر
حیف که دیگه فعال نیست.
این گردنه تیوان یه بار 6 متر برف جمع شده بود ( تو گردنه ها برف روی خط الراس ها میریزه ته دره )
این گردنه تیوان یه بار 6 متر برف جمع شده بود ( تو گردنه ها برف روی خط الراس ها میریزه ته دره )
منظورت سقوط بهمن بود دیگه نوید جان درسته؟
ضمن تشكر از بهروز عزيز
اون شاخصهايي كه در نمودار skewt صفر منظور شده، همان صفر درست هست چون اكثر شاخصهايي كه به همراه نمودار Skewt نمايش داده ميشود معيارهايي از ناپايداري هوا در شرايط باروتروپيك هستند و عمدتا در مورد تغييرات همرفتي جو كاربرد دارند. شاخصهاي CAPE و CIN وقتي تعريف ميشوند كه جو ناپايدار باشد و هوا بعد از اشباع شدن و رسيدن به سطح LCL پتانسيل رسيدن به سطح صعود آزاد (LFC) را داشته باشد. سطح محصور بين منحني دما و خط صعود آدياباتيك اشباع كه LCL را به LFC متصل ميكند CIN (Convective Inhibition) ناميده ميشود كه در حقيقت نقطه مقابل CAPE يا Anti-CAPE مي باشد. با اين تعريف هر چه CIN منفي تر باشد شروع ناپايداري همرفتي و صعود آزاد هوا به تاخير مي افتد.
به طور كلي قائده اي كه براي شاخصهاي ناپايداري (SHOW،LIFT،KINX،CAPE،CINS و...)در منابع مختلف بيان شده عمدتا در طوفان هاي همرفتي به كار مي رود و در شرايط بارشهاي غير همرفتي و در زمستان كاربرد ندارد. در حقيقت اين شاخصها براي يك جو باروتروپيك (barotropic) تعريف شده اند كه جو داراي توزيع دمايي يكنواخت و بدون شرايط جبهه اي است يعني همان چيزي كه در فصل گرم سال بيشتر وجود دارد. كافي است نگاهي به اين شاخصها در هنگام بارش برف يا باران در فصل سرد سال بياندازيد و ببينيد اصلا با تعاريفي كه از آنها در مورد ميزان ناپايداري هوا شده همخواني ندارد.
يك روز بهاري با رگبار و رعدوبرق
يك روز برفي
اشتباهه من همین الان نقشه جلومه اگه خیابون سیمون بولیوار رو به سمت شرق به صورت خط راست بری درست میرسی به میدون سرو تو سعادت اباد وبد همین جور ادامه بدی میرسی به دریاچه پارک ملت نقشه رو زوم کردم که علامت هم داره !!!!!!!!!
تهران رو نوشته 247 ( قبل از 1368 )
متاسفانه ایستگاه دیگه ای از تهران در کار نبوده
فیروزکوه هم 265
با سلام اون سایتی که عکس رو توش اپلود میکردیم چی بود؟
روزنامه خراسان نوشته بود
حالا شاید هم واقعا برف باریده!!!!!!!!
کولاک گردنه و جاده واقعا کشندست و عجیب و غریب و برف در گوشه ها ارتفاعش زیاد میشه