• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جون:گل:
نمیدونی چه بارونی بود، همه جا سفید پیوسته شدید و بدون حتی یه رعد و برق، دیگه داره تموم میشه
من شهر دره شهر ایلامم، اینجا نرمالش 480 تاست که همونجور که دیروز گفتم 6 ساله که حتی از 400 رد نکرده، امسال تا وسطای بهمن خوب بوده ولی از اونجا مثل بقیه نقاط غرب افت کرد و رو 320 م م گیر کرد، اما الان و کاملاً ناباورانه میره که حتی به نرمالش برسه.
نمیدونی مردم چه حسرتی میخورن که این بارونها اسفند یا فروردین نیومد، بعدها کسی که آمارها رو نگاه کنه باورش نمیشه این سالی بوده که سبزه های بهار و گندم های دیم همه خشک شدند و سوختند

محمدجان پس شماهم تقریبا جنوبو جنوب شرق استانید...
شمال خوزستانم که داره میباره چطور میگی جنوب ایلام نمیباره؟نکنه منظورت طرفای دهلرانه؟
بارون هروقت بیاد خوبه...هروقت...میدونی چه تاثیری رو آبای زیرزمینی گذاشته...بیش از 100 م.م بارش پیوسته زمین های خشکو سیراب سیراب کرد خداروشکر...
والا توفکرش هستم یه باربپرسم چرا آماردزفولو نمیدید!همین برا من کافیه سایت استان نمی خوام!!!

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمدجان پس شماهم تقریبا جنوبو جنوب شرق استانید...
شمال خوزستانم که داره میباره چطور میگی جنوب ایلام نمیباره؟نکنه منظورت طرفای دهلرانه؟
بارون هروقت بیاد خوبه...هروقت...میدونی چه تاثیری رو آبای زیرزمینی گذاشته...بیش از 100 م.م بارش پیوسته زمین های خشکو سیراب سیراب کرد خداروشکر...
والا توفکرش هستم یه باربپرسم چرا آماردزفولو نمیدید!همین برا من کافیه سایت استان نمی خوام!!!

اینجا شرق و شمالشرق استان محسوب میشه
آره کلاً که خوبه
ولی جالبه ایلام و خوزستان زیاد به آبهای زیرزمینی توجهی ندارن و خیلی مورد استفاده قرار نمیگیره، این شهر دره شهر یا سمت میمه و زرین آباد تقریباً هیچ چاه یا قناتی وجود نداره
این شاید برای بچه های تهران و خراسان هم جالب باشه

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر

تبریک ویژه به سجاد، علی و محمد سادات عزیز
:شاد2::شاد2::شاد2:
بی شک بارش غرب و جنوب غرب کشور، بسیار خوشحال کننده است و از ناراحتی این روزهایمان بدلیل بی بارشی میکاهد

@ali.doosti
@aznavar
@mohammadsadat

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر

بی شک بارش غرب و جنوب غرب کشور، بسیار خوشحال کننده است و از ناراحتی این روزهایمان بدلیل بی بارشی میکاهد

@ali.doosti
@aznavar
@mohammadsadat

بسیار لطف داری محمدرضای عزیز:گل:
امیدوام تا بهار تموم نشده بارون های خوب به شما هم سر بزنن

mohammadsadat

کاربر ويژه
بارش 8 صبح پنج شنبه تا 8 صبح امروز استان ایلام اعلام شد:

آبدانان 130 م م
دهلران 121
دره شهر 110
زرین آباد 104
بدره 70
ارکواز 63
مهران 50
لومار 30
ایلام 20
ایوان 13
سرابله 13

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر

@ali.doosti
@aznavar
@mohammadsadat
ممنونم ممد رضا جان ایشالا بعد از ما نوبت شما شه و ماهم از بارشهای شما خوشال شیم...

آخرین ویرایش:

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان صبح به خیر با توجه به نقشه ها اصفهان تا اخر هفته بارش داره خدا ار ازبابت سپاسگزارم امیدوارم در همه جای ایران بباره مخصوصا جاهایی که نباریده من دارم میرم دانشگاه.عصری میام خداحافظ

IRAJ1

کاربر ويژه
با درود و صبح بخیر
آمار اردیبهشت استان تا به امروز (ما تا الان 18.5 م م کسب بارش داشتیم)

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش 8 صبح پنج شنبه تا 8 صبح امروز استان ایلام اعلام شد:

آبدانان 130 م م
دهلران 121
دره شهر 110
زرین آباد 104
بدره 70
ارکواز 63
مهران 50
لومار 30
ایلام 20
ایوان 13
سرابله 13

ماشالا به جنوب ایلام حسابی سیراب شده ولی شمال استان هنوز تشنست!

هوای اینجا الان سرد و بارونی:136:

mohammadsadat

کاربر ويژه
آمار بارش و این رکورد تاریخی رو به تعداد زیادی از اقوام از سنین مختلف پیامک کردم، بعضی هاشون خیلی ذوق زده شدند
البته شاید پیش خودشون بگن عجب آدم دیوونه و بیکاریه این:خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد سد دز فقط 57 م.م ثبت کرده!پیک بارش رو خود دزفول بوده گویا به کوه ها نرسیده!!!
تله زنگ افتضاح دیروز فقط 5 مم داشته!
کارون3، 16.5
ایذه هم فقط 18 م.م...
مرز بالرستان بارش ها الب نبوده و بارش ها دقیقا روی دزفولو جنوب ایلامو عراق بوده!

ali.doosti

کاربر ويژه
آمار بارش و این رکورد تاریخی رو به تعداد زیادی از اقوام از سنین مختلف پیامک کردم، بعضی هاشون خیلی ذوق زده شدند
البته شاید پیش خودشون بگن عجب آدم دیوونه و بیکاریه این:خنده2:
من ترجیح می دم بگم خیلی اومده!بابا م .م واحد عجیبببببببببب ناشناخته ایه واس ملت!
مثلا به دوستام میگم آبادان دیدی چقدر بارید همتون تعجب کردید؟میگن ها!میگم 15 برابرش تو دزفول باریده!میگن آها:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا