• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

آپدیت امروز ظهر نیروی دریایی بنظرم یکی از بهترین اپدیتهای یک دو روز اخیر بوده و برای روز چهارشنبه شرایط خوبی رو رقم زده برای منطقه ما

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران بهش برخورد! سمت غرب داره ابری میشه و حسابی سیاه!

امیدوارم تهران بباره.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آپ جدید ترکوند! یعنی یهو همه چیز عوض شد...امیدوارم یهو همه چیز باز عوض نشه !!!

13120806_2_3006.gif

با این آپدیت تهران نزدیک به 50 میلیمتر در شمال شهر بارش داره! حتی اصفهان 5 میلیمتر دشت میکنه!
50 میلیمتر روی توچال یعنی کم کم 70 سانت برف خالص!!!!:شاد2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمیخوام زود پیشبینی کنم اما به نظر میرسه در نیمه دوم آذرماه با هوای سرد شمالی روبرو خواهیم بود، احتمال بارش برف در تهران هم هست.

ali.doosti

کاربر ويژه
با این آپدیت تهران نزدیک به 50 میلیمتر در شمال شهر بارش داره! حتی اصفهان 5 میلیمتر دشت میکنه!
50 میلیمتر روی توچال یعنی کم کم 70 سانت برف خالص!!!!:شاد2:
ایشالا آرش جان...
راستی اصفهان شانس افزایش بارشو داره چون این نقشه ابتدای ورود سیستمه... به نظرم با همین روند ادامه پیدا کنه بارش بیشتری داریم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهروز جان در ارتباط با تحلیلی که در مورد ماه نوامبر 2006 خواسته بودید ، نقشه های زیر رو حضورت تقدیم میکنم:

وضعیت انسو که مشخصا النینو بوده:

20061120p-pg.jpg

sst.anom.3month-pg.gif

بنظر نوسان AO در ماه نوامبر 2006 مثبت بوده:

ao-5-pg.gif

month.ao.gif

season.JFM.ao.gif

آنومالی OLR :

olr.anom.nov-pg.gif

olr-5b-pg.gif

شاخص SOI :

soi-5a-pg.gif

آنومالی دمای سطح زمین:

map_blended_mntp_11_2006_pg.gif

آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار جو:

hgtanomaly-global-nov-pg.gif

گزیده ای از پدیده های جوی نوامبر 2006 :

200611.gif

اینهم وضعیت شاخص NAO در نوامبر 2006 :

nao_feb2_2006.gif

دوستان ظاهرا دکتر بهروز عزیز از 13 نوامبر 2006 خاطره خوبی از بارش برف در این ایام در شهر اصفهان دارند: چنانچه شما عزیزان هم خاطره ای در این خصوص دارید با ما در اینجا به اشتراک بذارید تا بتونیم بهتر پدیده های جوی کشور عزیزمون رو شناسایی و تحلیل کنیم

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

DR WHO

کاربر ويژه
پاييز ١٣٨٥ براى اصفهان فوق العاده بود

اولين برف از ٢٢ آبان آغاز شد و برف هاى پرپشتى در دهه دوم و سوم آذر ٨٥ باريد

ناهنجارى خوبى بود اما دى ٨٥ وقفه بارشى رخ داد و اواخر دى يه برف مشتى اومد:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی جون..انگار شمال خوزستان خوب شده واسه بارش.خدا رو شکر.
اگه خدا بخواد بله...هنوز زوده چند آپدیت متوالی تکرار شه مطمین می شیم...ولی تغییرات gfs نسبت به ecm کمه آدم مطمین تر میشه...

nao و ao فکر کنم از تغییرات خسنه شدن دو هفته ای خط راست خنثی رو در پیش می گیرن!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ایشالا آرش جان...
راستی اصفهان شانس افزایش بارشو داره چون این نقشه ابتدای ورود سیستمه... به نظرم با همین روند ادامه پیدا کنه بارش بیشتری داریم...

خدا کنه علی جان، وضعیت آبی اصفهان واقعا بد و بحرانی هست.

hasan1

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان و کارشناسان عزیز

اگه دوستان من رو هنوز فراموش نکرده باشند من قبلا هم در این فروم فعالیت داشتم که به خاطر مشغله و درس یه چند ماهی در خدمت دوستان نبودم.

ولی البته کم و بیش به اینجا سر میزدم و از صحبت های دوستان و کارشناسان به خصوص امیرمحسن عزیز استفاده می کردم.

از این به بعد با اجازه دوستان میخوام کمی هم در این فروم فعالیت داشته باشم و همچنین سوالات خودم رو از کارشناسان عزیز انجمن بپرسم. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز یک سری ابرهای عجیب و غریب با محور شمال غربی - جنوبشرقی در آسمون مشهد دیده میشه!!!!!!!!

این دو تا عکس رو که همین حالا گرفتم ببینید:

3zcpoxuemdvb6scmxmho.jpg

vw529ijendgz7zusvyhg.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام حسن جان

خیلی خوش اومدید . در خدمت تون هستیم:گل:

اگه دوستان من رو هنوز فراموش نکرده باشند من قبلا هم در این فروم فعالیت داشتم که به خاطر مشغله و درس یه چند ماهی در خدمت دوستان نبودم.

ولی البته کم و بیش به اینجا سر میزدم و از صحبت های دوستان و کارشناسان به خصوص امیرمحسن عزیز استفاده می کردم.

از این به بعد با اجازه دوستان میخوام کمی هم در این فروم فعالیت داشته باشم و همچنین سوالات خودم رو از کارشناسان عزیز انجمن بپرسم. :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

از این به بعد با اجازه دوستان میخوام کمی هم در این فروم فعالیت داشته باشم و همچنین سوالات خودم رو از کارشناسان عزیز انجمن بپرسم.

درود بر شما

خوش اومدید دوست عزیز :گل:

hasan1

کاربر ويژه
سلام حسن جان

خیلی خوش اومدید . در خدمت تون هستیم:گل:

سلام امیر محسن جان

خیلی ممنون لطف دارید. خدمت از ماست.:گل:

من واقعا از تحلیل های زیباتون استفاده می کنم. در حقیقت من خیلی به هواشناسی علاقه دارم ولی صحبت های شما و بعضی دوستان دیگه باعث شده من علاقه ام به هواشناسی خیلی بیشتر بشه و یه جورایی به فکر این باشم که به صورت حرفه ای تری دنبالش کنم، البته اگه درس و مشغله وقت واسم بزاره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا