• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
درود بر آذر 92

درود بر سرمای قطبی

درود بر امیرمحسن با خبرهای خوبش
:گل:

سایت accu خبرهای خوبی برامون مخصوصا برای ماه ژانویه داره. بارش پیاپی برف

پیش بینی accu برای ژانویه قم

http://www.accuweather.com/en/ir/qom/210842/january-weather/210842?monyr=1/1/2014&view=table

برای تهران

http://www.accuweather.com/en/ir/tehran/210841/january-weather/210841?monyr=1/1/2014&view=table

برای مشهد

http://www.accuweather.com/en/ir/mashhad/209737/january-weather/209737?monyr=1/1/2014&view=table

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد بزرگ
والا به نظر من هرسه مولفه در تامین رطوبت و رخداد این بارشها نقش دارند
چون درتراز 500 مرکز سیستم بر روی مدیترانه قرار گرفته و در ترازهای 700 و کمتر فرارفت رطوربتی از روی هرسه مولفه بارز و مشخص است

درود محمود جان

واقعا تفسیری زیبا و استادانه ارائه دادی:گل:

خیلی وقت بود که منتظر شنیدم یک همچین تحلیل زیبایی بودم.

کاملا درسته در تراز 500 سیستم بر روی مدیترانه شکل گرفته ولی تغذیه رطوبت تراز 700 که نقش بسیار مهم و حائز اهمیتی داره بر بارش کشور ما داشته از طریق جریانات گرم و مرطوب استوایی و اقیانوسی عرضهای پایین تر جنوبی مهیا شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در واقع وقتی دریای سرخ به اصطلاح بلاک میشه که در تراز 200 میلی بار جو پشته حاصل از پر فشار جنب حار ه ای تقویت میشه و در اون زمان هست که هیچ رطوبتی در تراز 700 از سوی منابع آبی عظیم در عرضهای پایین جغرافیایی به سمت منطقه گسیل نمیشه!!!

mahmood600

کاربر ويژه

درود محمود جان

واقعا تفسیری زیبا و استادانه ارائه دادی:گل:

خیلی وقت بود که منتظر شنیدم یک همچین تحلیل زیبایی بودم.

کاملا درسته در تراز 500 سیستم بر روی مدیترانه شکل گرفته ولی تغذیه رطوبت تراز 700 که نقش بسیار مهم و حائز اهمیتی داره بر بارش کشور ما داشته از طریق جریانات گرم و مرطوب استوایی و اقیانوسی عرضهای پایین تر جنوبی مهیا شده

امیر محسن جان همانطور که خودت بارها و بارها تاکید کردی همه این نعمتها(کاهش ارتفاع در تراز 500میلی بار) و بارشهای مناسب ناشی از ان رو مدیون NAO+ و کاهش دما در ناحیه نینو 3.4 هستیم:توافق:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه که بر اساس همین تاثیرات انسو و همبستگی اون با MJO تونستم دلایل بارش برفهای سنگین پارسال در مشهد رو کشف کنم و الان میدونم که انسو که در فاز خنثی هست باید MJO در چه فازی قرار بگیره تا باز ما همانند پارسال با بارشهای فراموش نشدنی برف مواجه باشیم.

شاید امسال هم مشهد دوباره با تکرار رخ دادی مشابه با سال گذشته مواجه باشه به امید خدا:گل::شاد2:

بر همین اساس میشه برای سایر شهرهای ایران هم این مدل رو شبیه سازی کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آب جی اف اس یک سری بارشهای پراکنده ای رو برای اواخر وقت امشب در منظقه غرب خراسان در نظر گرفته.

فردا شب بارشها با سرو شکل بهتری در منطقه ما رخ میدن .

آپدیت ظهر جی اف اس برای سه شنبه منطقه شمال شرق و مشهد تا حالا خیلی خوب بود.

با امیدوار باشیم و آپ های آینده رو با دقت کنترل کنیم تا ببینیم خواست خدا در انتها چی میشه.

با اجازه دوستان.

فعلا تا بعد:گل:

سیبری

کاربر ويژه
سیبری امروز

cwamdgzicspshmei521f.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینو الان دیدم و خیلی ذوق کردم

بذارمش و بعد برم
پیش بینی جدید ودر آندر گراند برای مشهد

eta2ydus.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
استان زنجان و آذربایجان شرقی و اردبیل تقریبا همه شهراشون داره برف میاد!
دماهاشون هم عالیه مثلا مرند تو دمای 5- داره برف میاد

هادی...

New member
بارش برف درشاهین دژ ازعصرامروزشدت گرفته وموجب تصادفات پی درپی وترافیک های سنگین شده،عکس زیرمربوط به دقایقی قبل است(اگه تونستم امشب عکسای برفی میذارم)

c9osbt45orgcn7jzkg23.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
برابر آخرین گزارشهای دریافتی در اکثر محورهای استانهای آذربایجان شرق - اردبیل - زنجان - قزوین - کردستان -تهران و در استان کردستان محور های سقز مریوان و سقز دیواندره - سمنان محورهای سمنان به فیروزکوه و سمنان به کیاسر - مازندران محورهای هراز فیروزکوه و چالوس کرج و گیلان محورهای اسالم به خلخال , پونل به خلخال و دیلمان بارش برف و در محورهای استانهای اصفهان - سمنان - قم - گیلان - مرکزی - همدان - یزد و کهگیلویه و بویراحمد بارش باران گزارش گردید

nojeana

کاربر ويژه
شوخی می کنی حاجی یعنی قوچان از الان وارد فاز یخ و یخ جوش شده؟
عجب شهر سردسیری قوچان
خوب این ضد حالی که سامانه به ما زد برسه قوچان هم همه یخ ها رو آب می کنه و بارون سروع می شه
اینجا که دیگه چند ساعتی هست بارون شده

هادی...

New member
همانطورکه درپستهای قبلی هم گفتم بارش برف درشاهین دژازعصرامروز شدت گرفته و باتوجه به اینکه اولین برف پاییزی است ورانندگان فعلا به شرایط لغزندگی عادت نکرده اند موجب تصادفات پی درپی شده،جلوی نمایشگاه ماهم در 1ساعت گذشته 3 تصادف رخ داده که در یکیش 6 خودرو به هم زدن.

امیدواریم این شیرینی های برف به کام بعضی ازهمشهریان تلخ نشه.

mahmood600

کاربر ويژه
درود بر هادی و تبریک بابت بارش برف در شاهین دژ
هادی جان از گردنه مابلاغی مسیر شاهین دژ-تکاب خبری داری؟؟ بازه یا بسته است؟؟

سیبری

کاربر ويژه
الان فقط دوست دارم سقز باشم
یه ریز داره برف تو دمای 3- میباره یعنی اگه هواش تو شبای آینده صاف بشه غوفا میکنه تو دمای کمینه و هیچ بنی بشری جلودارش نیست !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا