• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Abstract: Tropical cyclones are the most hazardous weather systems, that form over warm ocean waters.
The frequencies of tropical cyclones show variabilities over all the oceanic basins, during the El‐Niño and El‐
Niño Modoki years. Recent studies have shown significant impact of air‐sea interaction processes like El‐Niño
and El‐Niño Modoki, on the cyclone activity over different ocean basins. The results suggest in most cases,
El‐Niño events suppresses the formation of cyclones over various basins. A recent study indicated that
concurrent occurrence of El‐Niño Modoki and positive Indian Ocean Dipole (IOD) events can generate more
cyclones over north‐west pacific. We propose to study the impact of El‐Niño Modoki events on the formation
of tropical cyclones over north Indian Ocean. Our present study suggests that the cyclogenesis formation
over the north Indian Ocean is a complex phenomena, as it is influenced by several coupled ocean
atmospheric phenomena such as ElNino, ElNino Modki, Indian Ocean Dipole and Madden Julian Oscillation. .

DR WHO

کاربر ويژه
زمستان ١٣٧٤ و زمستان ١٣٨٣ كه همراه بودن با النينو مودوكى شهر اصفهان بارشهاى نافع و خوبى داشت يادمه در زمستان ١٣٨٣ جت قطبى و جت حاره اى باهم ادغام شدن و باعث طوفان برف در نيمه شمالى كشور شدن ( اواخر بهمن ١٣٨٣ )

اميدوارم ساير شاخصها در موقعيتى قرار بگيرند كه با النينو مودوكى اوكى باشند

به نظر مياد تاوه قطبى در حال ريزش به سمت عرض هاى پايينتر و پرفشار سيبرى در حال قوى شدنه

نشانه هايى هم از افزايش SST غرب اقيانوس هند و روند تدريجى كاهش فشار در منطقه ديده ميشه

به نظر مياد كارشناسان روس داره پيش بينى شون درست از آب در مياد .

برم آب استخر را خالى كنم تا خداى ناكرده يخ نزنه و بتركه:تعجب2:

DR WHO

کاربر ويژه
راستى الان خورشيد در چه وضعيتى هست ؟

كرمانشاه همچنان آپ نكرده

استاد پرنو برگشتند

دماى زمستان بهنگام النينو مودوكى

image.jpg

mehdi.

New member
پیشبینی جالب accu برای اواخر ماه دسامبر شهر اصفهان !!

weather-forecast2.png

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان از فردا سامانه جدیدی وارد کشور خواهد شده امروز که نقش های می:شاد2::شاد2:دیدم حکایت از نفوذ سرما ی بسیار شدید از سمت شمال غرب در روز دوشنبه به کشورخواهدبود امیدوارم اتفاق بیفته :شاد2::شاد2::گل::گل:

mehdi.

New member
یا خدا !! جدی جدی انگار خبراییه !

نفوذ کانتر 532 به اصفهان 1600 متری در زمان بارش !! یعنی یه برف خشک توپ و یخبندان و قندیل بستن کامل ... به به

دماهای حداکثر و حداقلی که نوشته ارتفاع اصفهانو در نظر نگرفته ! خودتون تصورشو بکنید ، با 551 دو هفته پیش اصفهان به برف خیلی نزدیک شد و دما در حین بارش تا 3 درجه اومد پایین با 532 چه شود !!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زمستان ١٣٧٤ و زمستان ١٣٨٣ كه همراه بودن با النينو مودوكى شهر اصفهان بارشهاى نافع و خوبى داشت يادمه در زمستان ١٣٨٣ جت قطبى و جت حاره اى باهم ادغام شدن و باعث طوفان برف در نيمه شمالى كشور شدن ( اواخر بهمن ١٣٨٣ )

اميدوارم ساير شاخصها در موقعيتى قرار بگيرند كه با النينو مودوكى اوكى باشند

به نظر مياد تاوه قطبى در حال ريزش به سمت عرض هاى پايينتر و پرفشار سيبرى در حال قوى شدنه

نشانه هايى هم از افزايش SST غرب اقيانوس هند و روند تدريجى كاهش فشار در منطقه ديده ميشه

به نظر مياد كارشناسان روس داره پيش بينى شون درست از آب در مياد .

برم آب استخر را خالى كنم تا خداى ناكرده يخ نزنه و بتركه:تعجب2:

امیر کوروش عزیز

خیلی ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید. هر چند با اطلاعاتی که دادید می تون برم وضعیت mjo رو در سالهای مورد اشاره بررسی کنم ولی از تون خواهش میکنم چنانچه همینک در وضعیت النینوی مودوکی هستیم ؛ اطلاعات و توضیحات بیشتری اعمو از مقاله ،عکس و یا سالهای بیشتری از النینوی مودوکی رو در اینجا با اشتراک بذارید تا بنده بتوتن تحقیقات جامعی رو انجام بدم و نقشه های مورد نظر رو اقتباس کنم. در ضمن اعلام وضعیت nao و ao در سالهای مورد اشاره هم از درجه اهمیت بالایی برخوردار هست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

روح ا...

New member
دوستان به امید خدا روز های بسیار زیبای در انتظار کشور مون خواهد بود :شاد2::شاد2::شاد2::احترام::احترام::احترام::گل::گل::گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان به امید خدا روز های بسیار زیبای در انتظار کشور مون خواهد بود :شاد2::شاد2::شاد2::احترام::احترام::احترام::گل::گل::گل:
سلام
کشور بجز ما :خجالت2:
تنها سایتی که بارش ها رو حفظ کرده اکیوودره که اونم یا بر می داره یا محقق نمیشه... ما بی سرخ هیچیم! اثرات انسوی خنثاس..اگر النینو بود جریانات جنوبی اینقدر ضعیف نمی شدن!

13121506_2_0706.gif

DR WHO

کاربر ويژه
دقيقا دوستان سرماى گسترده اى در راهه من الان استخر را خالى كردم

اميرمحسن جان زمستان ١٣٧٤ يا 1976 ژانويه همراه بوده با NAO بسيار قوى منفى و النينو مودوكى MJO ش را نميدونم بايد تحقيق كنم و زمستان ١٣٨٣ النينو مودوكى با NAO منفى متوسط

اصل كار MJO اين دو بوده كه بفهميم كدام فاز MJO با النينو مودوكى خوبه :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
یه موضوع جالب دمای آب ناحیه 1و2 اقیانوس آرامه که با شدت در حال افزایشه و طبعا باید به سمت النینو بریم...و این که امیر کوروش من با توجه به دمای نواحی مختلف النینوی مودوکی نمی بینم! ناحیه 4 و 1و2 گرم تر از نرماله که تو مودوکی باید کم تر از نرمال باشه. و ناحیه 3و4 هست که الآن کم تر از نرماله...با خوش بینی و اینکه بخوایم یه فازو جز خنثی اعلام کنیم لانینو مودوکی حاکمه...

روح ا...

New member
سلام
کشور بجز ما :خجالت2:
تنها سایتی که بارش ها رو حفظ کرده اکیوودره که اونم یا بر می داره یا محقق نمیشه... ما بی سرخ هیچیم! اثرات انسوی خنثاس..اگر النینو بود جریانات جنوبی اینقدر ضعیف نمی شدن!

13121506_2_0706.gif

نقشه ها احتمال زیاد امشب فردا تغییرات زیادی خواهند کرد باید منتظر نقشه ها باشیم

hamed2148

کاربر ويژه
آقا از کاشناسان صاحب نظر این سایت یه سئوال دارم !!!

چرا سال پیش بهتر پیش بینی میکردید ولی امثال هر روز یه نظریه جدید ارائه میکنید ؟؟؟؟

واسه چی هفته دیگه سرما تا مرکز کشور میاد ولی به شمال شرق نمیرسه ؟؟

زمستون واقعی واسه مشهد از کی شروع میشه ؟؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
نقشه ها احتمال زیاد امشب فردا تغییرات زیادی خواهند کرد باید منتظر نقشه ها باشیم
من برای لرستان به پایین چشم انداز خوبی نمی بینم و با این نقشه موافقم.
به زودی جای ایران و اروپا عوض می شه و ما وارد پشته می شیم. اروپا خیلی وقته بارش نداشته و این شرایط نمی تونه خیلی طول بکشه!بعد از این یکی دو سیستم خشکی سراسری دازیم تا بعدش...نظر من با بدبینی تمام :|

hamed2148

کاربر ويژه
کسی نی !!!!

به گمانم امسال سال شمال غرب ایرانه و زمستون بسیار سختی رو پیش رو دارن !! نــــــــــه ؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا