• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

روح ا...

New member
من برای لرستان به پایین چشم انداز خوبی نمی بینم و با این نقشه موافقم.
به زودی جای ایران و اروپا عوض می شه و ما وارد پشته می شیم. اروپا خیلی وقته بارش نداشته و این شرایط نمی تونه خیلی طول بکشه!بعد از این یکی دو سیستم خشکی سراسری دازیم تا بعدش...نظر من با بدبینی تمام :|

شبکه خبر امروز اعلام کرده که از پنج شنبه شاهد بارشهای خوبی در کشور خواهیم بود همراه با کاهش شدید دما من امیدوارم که بارندگی ها اتفاق بیفته :گل:

DR WHO

کاربر ويژه
البته من درس پس ميدم

هرگاه دماى nino3'4 بيشتر از نرمال و دماى nino1'2 كمتر از نرمال شود مى گيم النينو مودوكى رخ داده

الان هم همينطور به نظر مياد

با شرايط خنثى فرق ميكنه

حال بايد ديد چه فازى از MJO با النينو مودوكى به نفع بارش ايران هست
:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
نمیدونم چرا مسئولین امر پاسخ گو نیستن !!

امروز همینطور سئوال میاد تو ذهنم تو 15 روز آینده حجم نزولات جوی مثل خود سرما قابل حساب هست یا نه؟؟؟

البته زیاد شمال غربیا خوشحال نباشن فکر کنم از اواخر آذر ورق به سمت شمال شرق بر میگرده !!! نــــه؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
البته من درس پس ميدم

هرگاه دماى nino3'4 بيشتر از نرمال و دماى nino1'2 كمتر از نرمال شود مى گيم النينو مودوكى رخ داده

الان هم همينطور به نظر مياد

با شرايط خنثى فرق ميكنه

حال بايد ديد چه فازى از MJO با النينو مودوكى به نفع بارش ايران هست
:گل:
در استادی شما شکی نیست امیر کوروش عزیز ولی متأسفانه دقیقا خلاف گفته های شماست الآن:

nino 3,4 کم تر از نرمال و nino 1,2 بیشتر از نرمال...و البته غرب آرام هم بیشتر از نرمال:

34gubyrxed7jfbhn4qb3.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
مخلصم آرش خان

به هر حال خنثى يا النينو هم بشه خوبه فقط لانينا مودوكى يا لانينا نشه :زبون:

ali.doosti

کاربر ويژه

امروز همینطور سئوال میاد تو ذهنم تو 15 روز آینده حجم نزولات جوی مثل خود سرما قابل حساب هست یا نه؟؟؟

البته زیاد شمال غربیا خوشحال نباشن فکر کنم از اواخر آذر ورق به سمت شمال شرق بر میگرده !!! نــــه؟؟؟
با کس خاصی مشکل دارین شما!؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود

جواب شما رو امیر کوروش عزیز بصورت گرافیکی در فروم قرار دادن.

سپاس

DR WHO

کاربر ويژه
براى پر بارش شدن پاييز كشور

١. النينو قوى ٢ . النينو متوسط ٣. النينو ضعيف ٤. لانينا مودوكى ٥. خنثى

براى پربارش شدن زمستان كشور

١. النينو مودوكى ٢. خنثى ٣. النينو بسيار قوى

نكته بسيار مهم

وضعيت ديگر شاخص ها هم خيلى مهمه كه چى باشه

نقشه ها نشون ميدن از اواسط بهار ١٣٩٣ النينو اصلى حاكم خواهد شد

راستى استاد پرنو قول داده امشب پست بزاره

ديشب هم اصغرى گفت بارشها سرتاسرى و سيستمى ميشن :شاد2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام داداشای گل:گل::54:
دیروز اینجا برف میومد:8: خیلی جاهای دیگه کلی برف اومده کاش اینجاهم همونطوری بشه:8:

93[1].gif

:13:

DR WHO

کاربر ويژه
نكته را شهريورى بينيد و بس :خجالت2: بخصوص ٦١ يى ها هم نكته بين اند

نكته نقشه هاى دما : سرماى امسال هم مثل سرماى ٨٦ شمال شرقيه ( پرفشار سيبرى ) هم مثل سرماى ٧٤ شمال غربيه ( پرفشار اروپا )

تاوه قطبى هم كه گازشو گرفته كه بياد به دعواى جت حاره اى

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

اگه اشتباه نگنم سالهایی که النینو مودوکی هست بخش شمالی اقیانوس هند در شکل گیری طوفانهای استوایی پی در پی سرآمد هست مثل امسال!

در ارتباط با سال 1374 خورشیدی یا زمستان 1996 میلادی

از اول تا 16 ژانویه MJO در فاز شماره 2 بوده!

از 18 تا 23 ژاونیه وارد فاز شماره 3 شده و بعد رفته داخل دایره و تا فاز 7 در درون دایره ثابت بوده

در ارتباط با ماه فوریه MJO از فاز 7 داخل دایره به سمت فاز 2 و 3 در داخل دایره نوسان داشته!

در ماه مارچ 1996 از 6 مارچ تا 20 مارچ از فاز 8 در بیرون دایره تا فاز 2 نوسان داشته بعد وارد فاز 3 شده و در تاریخ 27 و 28 مارچ وارد فاز 4 شده و در 31 مارچ در فاز 4 فعالیتش به پایان رسیده !

دقيقا دوستان سرماى گسترده اى در راهه من الان استخر را خالى كردم

اميرمحسن جان زمستان ١٣٧٤ يا 1976 ژانويه همراه بوده با NAO بسيار قوى منفى و النينو مودوكى MJO ش را نميدونم بايد تحقيق كنم و زمستان ١٣٨٣ النينو مودوكى با NAO منفى متوسط

اصل كار MJO اين دو بوده كه بفهميم كدام فاز MJO با النينو مودوكى خوبه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا