• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

گفتم بودم که اقا بهزاد اقای شجاعی تو تی وی گفت احتمال برف برای بعضی ساعت روز دوشنبه هست ولی نمیپوشونه .همونشم غنیمته ,خدا روشکر.:گل:

واقعا. خدا کنه. نروژ که همش دمای ما رو 6 میزنه. کلا بین 5 و 6 کار میکنه. یخورده هم بیاد خیلی خوب میشه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وای وای وای، بچه ها چشم هاتون رو تیز کنید که یکی تو استخره :شاد2:

pb-131213-snow-mideast-05.photoblog900.jpg

چه چشم های تیزبینی!!!:زبون:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان شیطنت نکنید دیگه به نقشه ها بپردازیم الاناست که از ما بهترون ری...ت کنند!!!!!

در نگاهی اجمالی ما شاهد این موضوع هستیم که مرکز آنتی سایکلون عربستان روند افزایش داره و مرکز ناوه هم روند تقویت و عمیقتر شدن:

7vw3wlbt2w9h11j7vev.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این تصویر شما می تونید محدوده فعالیت جت استریم قطبی و جنب حار ه ای رو مشاهد کنید:

1ylab2xkmo5nx2ordrv.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
ما این همه زحمت می کشیم دما رو میاریم تا حدود 5 درجه. بعد اون دیگه کسی نیست کار رو دست بگیره این 5 رو برسونه به صفر:

98h96ts4xnbpsflxxy99.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
خداییش من یکی که آخر سر از کار هوای مشهد در نمیارم یه وقت پیش بینی نمیشه میباره پیش بینی میشه نمیباره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس این نقشه یکی از نقاط پیک بارش فردا و دوشنبه دقیقا همینی هست که مشخص کردم و احتمالا مشهد و نیشابور جز این محدوده قرار خواهند گرفت

7a77z3bqandnkvfzxqbw.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دماسنج ما 11 رو نشون میداد زیر سردر خونه نصبش کردم:)
Current weather observation

The report was made 20 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 2 m/s from west/northwest
Temperature 7°C
Humidity 66%
Pressure 1012 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus
حتمن باید امیرمحسن باهات برخورد بکنه که آمار درست بدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا