وزش باد سرد داره از سمت شرق میاد فکر کنم برف خوبی بباره:گل:
همراه با وزش باد ابرهاي ارتفاع پايين هم داره مياد كه نشان از رطوبت بالا و دماي پايين لايه هاي نزديك سطح زمين داره و خبر خوبي است واسه ما مشهدي ها
وزش باد سرد داره از سمت شرق میاد فکر کنم برف خوبی بباره:گل:
| یکشنبه 24/9/1392 | دوشنبه 25/9/1392 | سه شنبه 26/9/1392 | ||
نواحی شمالی | کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی گاهی وزش باد بتدریج افزایش ابر با بارش پراکنده باران و برف | نیمه ابری تا تمام ابری گاهی مه آلود با وزش باد نسبتا شدید و بارش برف | نیمه ابری گاهی مه آلود همراه با وزش باد بتدریج کاهش ابر | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد همراه با غبار محلی بتدریج افزایش ابر با احتمال بارش باران و برف | نیمه ابری تا تمام ابری گاهی مه آلود با وزش باد نسبتا شدید و بارش برف و باران | نیمه ابری گاهی مه آلود همراه با وزش باد و بتدریج کاهش ابر | ||
نواحی جنوبی | صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی گاهی وزش باد در اواخر وقت افزایش ابر | نیمه ابری تا تمام ابری گاهی مه آلود با وزش باد نسبتا شدید و برخی ساعات بارش باران و برف | نیمه ابری گاهی مه آلود همراه با وزش باد و بتدریج کاهش ابر | ||
شهرستان مشهد | صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی بتدریج افزایش ابر گاهی وزش باد با احتمال بارش باران و برف | نیمه ابری تا تمام ابری گاهی مه آلود با وزش باد و برخی ساعات بارش باران و برف | نیمه ابری گاهی مه آلود همراه با وزش باد و بتدریج کاهش ابر | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
3 | 12 | 1- | 3 | 5- | 3 |
سلام دوستان عزیز
وزش باد سرد شرقی بر شما عزیزان مبارک باد:گل:
سلام:54:
داداش محسن منشنتون کردم یجایی چرا نرفتین؟؟:ناراحت:
سلام
ببخشید ندیده بودم، الان میرم سر میزنم:خجالت2:
سپاس از دوستان هواشناسی کشور:تعجب2:
اطلاعیه شماره 78 روز یکشنبه تاریخ 24/ 09/92
نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد که:
1- طی روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در استانهای گیلان، اردبیل و با شدت کمتر در غرب استان مازندران بارش باران و برف رخ خواهد داد.
2- طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه به سبب سکون نسبی هوا، افزایش آلاینده های جوی در کلان شهرهای صنعتی و پرجمعیت مانند تهران، اصفهان، اراک و کرج پیش بینی می شود.