پارسال هم استفاده میکردن متاسفانه خبر زمان بهره برداریش رو پیدا نکردمفک میکنم ماشین های نمک پاش و محلول پاش جدیدا امسال به ناوگان شهرداری اضافه شدن ، درسته؟
پارسال هم استفاده میکردن متاسفانه خبر زمان بهره برداریش رو پیدا نکردمفک میکنم ماشین های نمک پاش و محلول پاش جدیدا امسال به ناوگان شهرداری اضافه شدن ، درسته؟
نقطه شبنم وقتیکه در زمان بارش برف با دمای سطح زمین یکی بشه یعنی رطوبت بسیار خوبی برای وقوع بارش فراهم هست و نقطه شبنم به ماندگاری برف روی زمین تاثیری نداره.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
این عکس از اون عکسهاییه که امیرمحسن جان اگر زحمتش رو بکشن و در فروم accuweather قرار بدن خیلی خوب میشه:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
مشاهده پیوست 52009
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
این عکس از اون عکسهاییه که امیرمحسن جان اگر زحمتش رو بکشن و در فروم accuweather قرار بدن خیلی خوب میشه
با اجازت در فروم همسایه هم قرارش میدم
@Amir Mohsen
امیرمحسن از غرب مشهد گزارش آسمان ابری و بارش برف داد هم اینک
الان بیرون بودم، خیلی سرده! بارش برف بسیار ریز هم دوباره شروع شده، برف روی ماشین هایی که در سایه هستند کاملا حفظ شده اما ماشین هایی که در معرض همین نور خورشید کم جون هستند شروع به آب شدن کرده و زیر ماشین ها، آب های برف تبدیل به قندیل میشن!
پیش بینی جدید accuweather واسه رشت عجیب:
40-60cm of snow Sunday morning through Tuesday afternoon
امروز:
دوشنبه و پیش بینی 51 سانتی متر برف:
امیرمحسن از غرب مشهد گزارش آسمان ابری و بارش برف داد هم اینک
با سلاماینجا ابرهای خیلی نازک و کم پشت دیده میشن و دونه های بسیار ریز و یخ زده برف هم میباره