• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مجيد جلالي: حرف‌هاي كمالوند از روي بي‌تجربگي او است/ من هم سعي مي‌كنم فصل بعد يك اوت‌انداز به تيمم بياورم

ahmadfononi

معاونت انجمن
فراز کمالوند سرمربي تراکتورسازي بعد از تساوي مقابل فولاد خوزستان از شيوه بازي فولاد به شدت انتقاد کرد و در جملاتي جالب‌توجه گفت که بهتر است فولاد به جاي ياد گرفتن شيوه‌هاي فوتبال قطر و بحرين، فوتبال را از بارسلونا و منچستريونايتد الگوبرداري کند.
00026390.jpg

در اين ميان مجيد جلالي سرمربي فولاد تمايل چنداني ندارد تا در مورد حرف‌هاي کمالوند واکنش نشان دهد. جلالي به خبرنگار سايت گل مي‌گويد: «نمي‌دانم چه بگويم، فقط بايد بگويم که حرف‌هاي سرمربي تراکتور از روي بي‌تجربگي او بوده است. من هم توصيه ايشان را در مورد شيوه بازي تيمم گوش مي‌کنم و براي فصل آينده يک اوت‌انداز به تيمم مي‌آورم.»
جلالي در مورد اتفاقات رخ داده در بازي با تراکتور مي‌گويد: «بحث وقت‌هاي تلف‌شده جدا است و بحث گل آفسايدي که دريافت کرديم، يک موضوع ديگر است. ما در اين ديدار خيلي چيزها را تحمل کرديم و وقتي يک تيم در چنين جوي يک‌طرفه‌اي به ميدان مي‌رود، اميدوار است که داور يک قضاوت منصفانه داشته باشد نه اينکه جانبدارانه قضاوت کند.»
سرمربي فولاد خاطرنشان مي‌کند: «ما از لحاظ فوتبالي مستحق برد بوديم و در واقع بايد بگويم که فوتبال را برديم. حتي روي تاکتيک اوت‌دستي و ضربات ايستگاهي تراکتور خيلي خوب دفاع کرديم ولي اتفاقاتي که مربوط به فوتبال نمي‌شد، همه چيز را به هم ريخت و حالا باشگاه فولاد مي‌خواهد اين مسائل را پيگيري کند.»

بالا