• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمد حسین جعفری / آخر فصل اسم بدخواهان تراکتور را خواهم گفت

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

محمد حسین جعفری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: برخلاف شایعات مطرح شده، رسما از تونی اولیویرا خواسته‌ایم که طی 10 روز آینده برنامه خود را برای فصل آتی به باشگاه ارائه دهد.

13920119000334_PhotoA.jpg

وی در مورد مبلغ قرارداد این مربی پرتغالی افزود: قطعا میزان مبلغ در تمدید قرارداد مهم خواهد بود و موافقت و یا عدم موافقت با این مبلغ جزو وظایف هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی است، زیرا تعیین میزان بودجه تیم و تامین آن با هیئت مدیره باشگاه است.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

از عملکرد تونی راضی هستیم

جعفری با اعلام رضایت از عملکرد تونی الیویرا گفت: هدف‌گذاری باشگاه قرار گرفتن بین سه تیم و کسب سهمیه مجدد حضور در باشگاه‌های آسیا بود که عملا در حال تحقق این مهم بوده و تیم تراکتورسازی هر چند به واسطه دو باخت خود به استقلال و سپاهان تا حدودی از کورس قهرمانی جدا شده است، اما عملکرد خوبی در طول فصل داشته است.

وی تصریح کرد: در بازی‌های باقیمانده تونی باید کارآیی خود را نشان داده و تراکتورسازی را از این مرحله سخت عبور دهد.

جعفری در پاسخ به اینکه آیا در برنامه باشگاه تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا صعود به مرحله بعد گنجانده شده بود، افزود: بله و حتی برای صعود از گروه مقدماتی به کادر مربیان و بازیکنان پاداش نیز در نظر گرفته شده است.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

باید منافع و مصالح تراکتورسازی را در نظر گرفت

1392012201292190_PhotoL.jpg

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: در تصمیمات گرفته شده باید مصالح و منافع این تیم را در نظر گرفت.

وی افزود: به دلیل فشردگی مسابقات ما از نظر مهره با مشکل مواجه بوده و من شخصا برای تقویت تیم شرایط بازگشت محمد ابراهیمی را به تراکتورسازی فراهم کردم و این تصمیم در اختیار تونی بود که وی را در لیست 18 نفره قرار دهد یا خیر.

جعفری افزود: البته بعد از بازی تونی در مورد دهنوی گفته بود که چون علیه‌اش مصاحبه کرده روی نیمکت نشانده است و به نظر من چون دهنوی تجریه آسیایی داشته و بازیکن توانمندی است، بهتر بود تونی برای مصالح تیم زیاد سختگیری نمی‌کرد و شرایط استفاده حداکثری از توان تیم را به وجود می‌آورد.

وی تصریح کرد: من همچنین از سرمربی تیم خواسته‌ام که فروزان را هم ببخشد.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

باید فولاد را ببریم

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به بازی حساس تیمش مقابل فولاد خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: فولاد در بازی مقابل ما در تلاش است تا فاصله‌اش را کاهش دهد، اما ما نیز به دنبال این هستیم که سهمیه آسیایی خود را قطعی کرده و در این بازی به پیروزی برسیم.

وی افزود: امیدواریم در بازی مقابل فولاد خوزستان با حمایت هواداران بتوانیم به پیروزی رسیده و سه امتیاز حساس این بازی را کسب کنیم.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

آخر فصل افشاگری خواهم کرد

13920122012913622_PhotoL.jpg

جعفری شعاری‌های اعلام شده در بازی تراکتورسازی با الشباب را علیه وی را غیرورزشی خواند و تصریح کرد: عده‌ای قصد دارند به هر نحوی شده وی را خراب کنند و آخر فصل نام این افراد را خواهم برد که برای پیشبرد اهدافشان تراکتورسازی را وارد بحران ساختند.

وی افزود: پیش از بازی تراکتورسازی با الشباب فراخوانی با 5 هزار پیامک زده شده بود و یک ساعت قبل از بازی نیز تمرین شعار علیه من در بخشی از ورزشگاه شده بود و این نشان از برنامه‌ریزی برای تخریب من دارد.

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در همین مورد تاکید کرد: چند نفر که منافع خود را در تراکتورسازی از دست داده تماشاگران را علیه من تحریک می‌کنند و مطمئن باشید که در پایان فصل نام این افراد را افشا خواهم کرد.

وی گفت: در کجای دنیا وقتی تیمی می‌بازد، علیه مدیرعامل باشگاه شعار می‌دهند، مگر من برای تراکتورسازی کم زحمت کشیده‌ا‌م.

جعفری ادامه داد: تراکتورسازی قبل از من تنها یک عنوان سومی داشت اما با مدیریت من در ایران دوم شده و برای نخستین بار به باشگاه‌های آسیا راه یافت.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

نمی‌دانم غزنوی چرا این مصاحبه را کرده است

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد مصاحبه یکی از افراد هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی عنوان کرد: برای من جای تعجب بود که چرا غزنوی این مصاحبه را کرده است.

وی افزود: ایشان فرد بسیار محترم و منطقی بوده و با توجه به اینکه عضو هیئت مدیره باشگاه بودند و من نیز ضمن مدیرعاملی باشگاه، عضو هیئت مدیره هستم، می‌توانستند درخواست مجمع فوق‌العاده کرده و در آنجا این سخنان که بیشتر به مسائل داخلی باشگاه مربوط می‌شد، را مطرح کنند.

جعفری از استعفای دو ماه پیش غزنوی خبر داد که مورد قبول واقع نشده و افزود: البته ایشان به دلیل اینکه در سفر حج ویزای ایشان درست نشد، دلزده هستند.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

برای منافع تراکتورسازی از آب کره گرفته‌ام

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در مورد مسائل مطرح شده از طرف غزنوی گفت: زمانی که من به تراکتور آمدم این تیم هیچ چیز نداشت و حتی در این بحران مالی، مالیات سال‌های 83 و 84 به مبلغ 280 میلیون تومان را پرداخت کردم و باید اعتراف کنم که کارهای بزرگ تراکتورسازی تنها با من به دست نیامده و سردار پورجمشیدیان و سایر اعضای هیئت مدیره نیز از ارکان موفقیت باشگاه تراکتورسازی بودند.

وی افزود: حسابداری باشگاه از موسسه مالی کوثر بوده و حسابرسی رسمی هولدینگ تراکتورسازی با نام هوشیار ممیز حسابرس باشگاه هستند.

جعفری گفت: حساب من در باشگاه شفاف است و هیچ ابایی از حسابرسی ندارم و همین جا اعلام می‌کنم عده‌ای پول می‌گیرند تا علیه من بنویسند یا شعار دهند، در حالی که من در تراکتورسازی منشا کارهای بزرگی بودم و برای منافع این باشگاه از آب کره گرفته‌ام.

بالا