• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمد نزهتي: از کلمه ذخيره طلايي بدم مي آيد

ahmadfononi

معاونت انجمن
من دوست دارم مثل همه بازيکنان در ترکيب ثابت باشم و از لحاظ بدني هم هيچ مشکلي براي 90 دقيقه بازي کردن ندارم.
00026954.jpg
محمد نزهتی مهاجم سرعتی ملوان در بازی با شاهین بوشهر تک گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند او در مورد این بازی به خبرنگار سایت گل می گوید: «بازی بسیار سختی بود و فکر می کنم شکست دادن شاهین در زمین خودش بسیار باارزش بود. ما روی ضدحملات برنامه ریزی کرده بودیم و خوشبختانه توانستم روی حرکت خوب حیدری گل بزنم چون توپ او به تیر دروازه خورد وبعدا به من رسید.»

نزهتی در زمان مربیگری محمد احمدزاده به عنوان ذخیره طلایی ملوان شناخته شد. او در این مورد حرف های جالبی می زند: «من از کلمه ذخیره طلایی بدم می آید و آن زمان هم که این موضوع را به من می گفتند احساس خوبی نداشتم. من دوست دارم مثل همه بازیکنان در ترکیب ثابت باشم و از لحاظ بدنی هم هیچ مشکلی برای 90 دقیقه بازی کردن ندارم.»

نزهتی در مورد تعداد گل هایش در رقابت های این فصل می گوید: «متاسفانه بعضی از رسانه ها می نویسند که من شش گله هستم اما این درست نیست و من امثال هشت گل در رقابت های لیگ برتر به ثمر رساندم.»

او در پاسخ به این سوال که آیا سال آینده در ملوان می مانی خاطر نشان می کند: «قرارداد من این فصل به پایان می رسد و هنوز تصمیمی نگرفته ام. اگر شرایط خوب باشد در ملوان می مانم در غیراینصورت بدون مشکل خاصی جدا می شوم.»

بالا