• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مدل شماره 3 مانتو ویژه

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
1361692546081.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• 1361692546372.jpg
    1361692546372.jpg
    324.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 1361692546081.jpg
    1361692546081.jpg
    347.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

پونه 90

New member
ریحانه خانم لطف کن و مطالب ما رو از یه سایت دیگه اینجا منتقل نکن. من و دوستان دیگه اصلا راضی به اینکار شما نیستیم و این یعنی حق الناس رو ضایع کردن میدونی که منظورم چیه؟

Mahdi Askari

مدير فنی
ریحانه خانم لطف کن و مطالب ما رو از یه سایت دیگه اینجا منتقل نکن. من و دوستان دیگه اصلا راضی به اینکار شما نیستیم و این یعنی حق الناس رو ضایع کردن میدونی که منظورم چیه؟

دوست عزیز شما مدیریت کدوم سایت هستید؟

Mahdi Askari

مدير فنی
عزیزم چه فرقی میکنه کدوم سایت در هر صورت من و دیگر اعضاء اونجا راضی به این کار کاربر شما نیستیم.

مدیریت کل سایت شما نسبت به بودن تاپیک هایی که از قبل ایجاد شده اعلام رضایت کرده به شرط اینکه دیگه مطلبی از سایت شما نیاد
و اگه تاریخ تاپیک رو نگاه کنید قدیمی هست
پس لطفا برای ایجاد چنین بحث هایی اول با مدیریت کل سایتتون هماهنگ کنید
موفق باشید:گل:

پونه 90

New member
بهر حال دوست عزیزم ممنون از همکاری صمیمانتون ولی این رو محض اطلاع دوستم گفتم آخه این مطلب رو هم مثل اینکه ایشون دیروز ارسال کردن و چون من دیدم جدیده این مطلب رو به عنوان تذکر به ایشون گفتم

Mahdi Askari

مدير فنی
بهر حال دوست عزیزم ممنون از همکاری صمیمانتون ولی این رو محض اطلاع دوستم گفتم آخه این مطلب رو هم مثل اینکه ایشون دیروز ارسال کردن و چون من دیدم جدیده این مطلب رو به عنوان تذکر به ایشون گفتم

خیر دوست عزیز ارسال مطلب مال 7 روز پیش هست

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیزم چه فرقی میکنه کدوم سایت در هر صورت من و دیگر اعضاء اونجا راضی به این کار کاربر شما نیستیم.
سلام
دوست عزیز یک بار دیگه شمارو از چند مسئله آگاه میکنم و در نهایت از شما میخوام که لطف کنید و بار دیگر چنین مباحثی رو در تاپیک ها مطرح نکنید و موضوع اونهارو به انحراف نکشید.
طبق قوانین کشوری:
هر محصول و یا اثر جهت اختصاصی شدن به صورتی که قابل استفاده توسط عموم نباشه نیاز به ثبت شدن در وزارت ارشاد و شماره ی ثبت داره.
طبق موارد اخلاقی سایت ها:
هر گونه مطلب و نوشته ای که چه به صورت اختصاصی و چه به صورت عمومی از سایتی در سایت های دیگر نقل بشه در صورت ذکر منبع بلامانع است.
طبق بررسی های ما:
تعدادی از مطالب شما که کاربر دیگرتون اونهارو به عنوان اختصاصی سایت شما معرفی کرده بودند کپی برداری از سایت های خارجی بودند (از جمله همین مطلب)، بنابراین از دیگران چیزی رو که خود عاملش نیستید مطالبه نکنید.
موفق باشید

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
من اومدم به عنوان اسپمر سابق يه خودي نشون بدم و برم خخخخخخخخخخخخخخخ
:خنده1::خنده1:

پونه 90

New member
جناب آقای مدیر من کاری به مطلبی که کپیه یا کپی نیست ندارم ولی این دوست عزیزم مطالبی رو که خودم اومدم و زحمت الگو کشیش رو کشیدم اینجا کپی کردن اونو دیگه چی میگین؟ با موضوع یک مدل مانتو با پارچه کشی برید و نگاه کنید من که اونجا قید نکردم که لطفا برید و تو یه سایت دیگه کپی کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جناب آقای مدیر من کاری به مطلبی که کپیه یا کپی نیست ندارم ولی این دوست عزیزم مطالبی رو که خودم اومدم و زحمت الگو کشیش رو کشیدم اینجا کپی کردن اونو دیگه چی میگین؟ با موضوع یک مدل مانتو با پارچه کشی برید و نگاه کنید من که اونجا قید نکردم که لطفا برید و تو یه سایت دیگه کپی کنید.
پیشنهاد میکنم برید و کسب کارتون رو قانونی کنید دوست عزیز.
اینکه نشد هر کسی یک سایتی رو راه اندازی کرد یه مبلغی رو از بقیه بگیره و مطالبش رو پولی کنه از اون ور هم در قبال انتشار طوری رفتار کنه که گویا یک کتاب اختصاصی در دید عموم قرار گرفته. به حکم اینکه شما پول از بقیه میگیرد مطالبتون غیر قابل کپی برداری نمیشند.
الان شما خودتون در این پست به نوعی تأیید میکنید این مطلب کپی هست و از اون میگذرید و بعد بنده رو روانه میکنید سمت مطلب دیگر!
شما چه بنویسید چه ننویسید دارم برای شما روال کلی اینترنت رو بنده عرض میکنم، چه در آمریکا باشید چه اروپا چه در ایران از لحاظ اخلاقی کپی برداری از هر آموزش و پستی که شما یا بنده در این سایت ارسال میکنیم در صورت ذکر منبع بلامانع است. مگر اینکه برید و با رعایت و انجام مواردی کسب و کار خودتون رو از حالت غیر قانونی فعلی به حالت قانونی در بیارید.

پونه 90

New member
در افتادن با شما به هیچ عنوان به صلاح یه خانم با شخصیت نیست آقای به ظاهر محترم

بالا