• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مدير روستا: به پاس همدان برنگشتم تا چيزي را ثابت كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: به تيم برنگشتم تا چيزي را ثابت کنم و فقط مي خواهم پاس موفق شود.
00001051.jpg
علي اصغر مديرروستا پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل صنعت نفت آبادان گفت: از ابتداي فصل مي‌دانستم که سخت‌ترين انتخاب را انجام دادم. چند پيشنهاد از تيم‌هاي ديگر داشتم اما پاس همدان را انتخاب کردم و مي‌دانستم انتخاب سختي است.

وي ادامه داد: اکنون هم مي‌دانم کار سختي را پيش رو دارم و از شرايط به خوبي آگاهم. نيامدم تا چيزي را ثابت کنم. برگشتم تا بازيکناني که از ابتداي فصل دور هم جمع شديم و هدفي را دنبال مي‌کرديم، يا همه با هم سربلند بيرون بياييم يا اينکه همه با هم خراب شويم.
مدير روستا در پاسخ به اين سؤال که عده‌اي معتقدند که ملاحي و پيمبري شما را دور زدند و در برنامه نود صحبت‌هايي را مطرح کرديد که مؤيد اين موضوع بود، گفت: هيچ جا نگفتم کسي مرا دور زده اما هر جا از من سؤال شد اين موضوع را به نوعي شايد تائيد مي‌کردم. در برنامه نود هم صحبت‌هاي تندي انجام ندادم. همانطور که مي‌دانيد زماني که بازيکن بودم جنجالي نبودم. حالا هم که مربي هستم دوست ندارم جنجالي باشم.
وي ادامه داد: در برنامه نود با صحبت‌هايي که مطرح کردم منظور خودم را به کساني که لازم بود، رساندم. همه از صحبت‌هايم در آن برنامه متوجه منظورم شدند.
مديرروستا در مورد صحبت‌هاي ياوري مبني بر اينکه پاس بد بسته شده و علت عدم نتيجه‌گيري اين تيم هم همين موضوع است، عنوان کرد: انصاف هم خوب است. ياوري مربي باتجربه‌اي است و از شرايط پاس همدان به خوبي مطلع بود. چرا از همان ابتدا و قبل از اينکه شکست‌هاي متوالي را پذيرا باشد، اين صحبت‌ها را مطرح نکرد و بعد از اينکه تيم نتيجه نگرفت، اين مسائل را بازگو کرد؟
سرمربي پاس همدان در ادامه افزود: در دو بازي اخير چهار امتياز گرفته‌ايم و به نظرم خيلي بهتر از دو امتيازي است که در هشت مسابقه به دست آورد. مطمئن باشيد تا آخرين لحظه براي بقا در ليگ برتر تلاش مي‌کنيم و اميدوارم هواداران هم ما را حمايت کنند.

بالا