• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربای پرتقال درسته

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]مربای پرتقال درسته
moraba-porteghal.jpg



مواد اولیه :

*پرتقال بزرگ شش عدد
* شکر دو تا دو و نیم کیلوگرم
* آب پرتقال تازه یک پیمانه


طرز تهیه:

پوست پرتقال را پس از شستشو و خشک کردن با ابزار زِسترِ خراش می‌دهیم یا این که با رنده ریز روی آن خطوط موازی ایجاد می‌کنیم. ته پرتقال را به اندازه یک دایره کوچک در می‌آوریم و با نوک چاقو هسته‌های پرتقال را تا حد امکان خارج می‌کنیم. (بهتر است برش دایره شما عمیق باشد تا این کار راحت‌تر انجام شود) پرتقال‌ها را در مقداری آب جوشانده و سپس آبکش می‌کنیم، (بهترین زمان جوش پنج دقیقه است) دو تا سه بار این کار را تکرار می‌کنیم. در ظرفی آب سرد ریخته و پرتقال‌های آبکشی را در آب سرد قرار می‌دهیم، پرتقال‌ها باید یک روز در آب سرد بمانند و در این مدت چند بار آب سرد را عوض کرده و هر بار کمی پرتقال را با دست فشار می‌دهیم تا آب داخل پرتقال خارج شود. شکر را به همراه پنج پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و شکر در آب حل شود، حالا پرتقال‌ها را در شربت قرار داده و حرارت را ملایم کرده تا پرتقال‌ها جوشیده و شربت مربا قوام بیاید، سپس آب پرتقال را اضافه کرده و مجددا صبر می‌کنیم تا شربت غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده تا مربا در قابلمه خنک شود. سپس در شیشه‌های تمیز مربا را خالی کرده و در آن را محکم می‌بندیم.
 
بالا