پانته آ
متخصص بخش
ترب سفید و قد بلند 6 عددپودر آهک 1/2 پیمانه
آب 5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
بادکا 1/2 ق م
اول ترب ها رو با رنده هایی که ورقه ای برش میدند برش میدیم و تو آب نمک میندازیم تا نرم بشند.
بعد به دو روش میتونیم گل درست کنیم روش اول:
بعد از سمت راست به داخل تا میکنیم و از سمت چپ به بیرون تا میزنیم
از سمت راست شروع میکنیم به رول کردن ... نباید تکون بدیم
تا آخر رول میکنیم
یه خلال دندان میزنیم و تمااااام
و اما روش دوم
ورقه نازک ترب رو از سمت راست تو دستمون می گیریم و دو دور رول میکنیم و بعد بقیه ترب رو به سمت پایین تا میکنیم با این کار گلبرگ گل شکل میگیره
دوباره رول میکنیم تا آخر قسمت تا خورده ....حالا شد دوتا گلبرگ
این کار رو تا آخر ادامه میدیم ...هرجا نیاز ببینید ترب رو تا بزنید
یه خلال دندان میزنیم تا فیکس بشه
روش دوم راحتر از روش اول هست ..روش اول برای یادگیری مناسبه ولی برای ادامه کار وقت گیره
همه گل ها رو آماده میکنیم
پنج پیمانه آب رو با 1/2 پیمانه آهک مخلوط میکنیم (با قاشق مخلوط کنید حتما ..چون وقتی آهک و آب مخلوط میشه یه حرارتی ایجاد میکنه که ممکنه دستتون رو بسوزونه .. اگه از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید حتما با قاشق سریع هم بزنید تا ته ظرفتون ذوب نشه)
بعد از ته نشین شدن آهک آب صاف روی آهک رو بر میداریم
ترب ها رو تو میندازیم و 4 ساعت استراحت میدیم
بعد بیرون میاریم و 8 ساعت تو آب معمولی استراحت میدیم ... تو این فاصله زمانی هر از گاهی آب ظرف رو عوض میکنیم تا ترب ها مواد آهکی خودشون رو پس بدهند
بعد در قابلمه بزرگ چندین بار می جوشونیم تا هم مواد آهکی از بین بره ، هم کمی نرم بند،هم مزه غالب ترب کمتر بشه
تو این فاصله شهدمون رو آماده میکنیم
شکر و آب رو مخلوط میکنیم ..خوب هم میزنیم تا شکر تو آب حل بشه ..بعد میزاریم رو حرارت با شعله متوسط .. هرچه حرارت حین پخت مربا و درست کردن شهد کم باشه شکرک نمیزنه..در آخر بادکا رو اضافه میکنیم
بعد از حل شدن شکر رو حرارت گل ها رو میریزم توش و اجازه میدیم کمی بپزه و شهد قوام بیاد ..نشونه قوام اومدن شهد اینه که حباب های ریزی به وجود میاد که روی مربا رو میگیره
تو این مرحله من از 1/2 ق م بادکا استفاده کردم که مانع از شکرک زدند شهد میشه
همش میزنیم و یه جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم
بعد سرد شدن تو ظرف شیشه ای در دار خشک نگهداری میکنیم
من برگای این گلای خوشگل رو از خیار درست کردم
این مدل مربا ها برای سفره افطار مناسبه ..یا برا مهمونیای خاص و برای افراد خاص
آب 5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
بادکا 1/2 ق م
اول ترب ها رو با رنده هایی که ورقه ای برش میدند برش میدیم و تو آب نمک میندازیم تا نرم بشند.
بعد به دو روش میتونیم گل درست کنیم روش اول:

بعد از سمت راست به داخل تا میکنیم و از سمت چپ به بیرون تا میزنیم

از سمت راست شروع میکنیم به رول کردن ... نباید تکون بدیم

تا آخر رول میکنیم

یه خلال دندان میزنیم و تمااااام
و اما روش دوم
ورقه نازک ترب رو از سمت راست تو دستمون می گیریم و دو دور رول میکنیم و بعد بقیه ترب رو به سمت پایین تا میکنیم با این کار گلبرگ گل شکل میگیره

دوباره رول میکنیم تا آخر قسمت تا خورده ....حالا شد دوتا گلبرگ

این کار رو تا آخر ادامه میدیم ...هرجا نیاز ببینید ترب رو تا بزنید
یه خلال دندان میزنیم تا فیکس بشه

روش دوم راحتر از روش اول هست ..روش اول برای یادگیری مناسبه ولی برای ادامه کار وقت گیره
همه گل ها رو آماده میکنیم

پنج پیمانه آب رو با 1/2 پیمانه آهک مخلوط میکنیم (با قاشق مخلوط کنید حتما ..چون وقتی آهک و آب مخلوط میشه یه حرارتی ایجاد میکنه که ممکنه دستتون رو بسوزونه .. اگه از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید حتما با قاشق سریع هم بزنید تا ته ظرفتون ذوب نشه)

بعد از ته نشین شدن آهک آب صاف روی آهک رو بر میداریم

ترب ها رو تو میندازیم و 4 ساعت استراحت میدیم

بعد بیرون میاریم و 8 ساعت تو آب معمولی استراحت میدیم ... تو این فاصله زمانی هر از گاهی آب ظرف رو عوض میکنیم تا ترب ها مواد آهکی خودشون رو پس بدهند

بعد در قابلمه بزرگ چندین بار می جوشونیم تا هم مواد آهکی از بین بره ، هم کمی نرم بند،هم مزه غالب ترب کمتر بشه

تو این فاصله شهدمون رو آماده میکنیم
شکر و آب رو مخلوط میکنیم ..خوب هم میزنیم تا شکر تو آب حل بشه ..بعد میزاریم رو حرارت با شعله متوسط .. هرچه حرارت حین پخت مربا و درست کردن شهد کم باشه شکرک نمیزنه..در آخر بادکا رو اضافه میکنیم

بعد از حل شدن شکر رو حرارت گل ها رو میریزم توش و اجازه میدیم کمی بپزه و شهد قوام بیاد ..نشونه قوام اومدن شهد اینه که حباب های ریزی به وجود میاد که روی مربا رو میگیره

تو این مرحله من از 1/2 ق م بادکا استفاده کردم که مانع از شکرک زدند شهد میشه

همش میزنیم و یه جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم

بعد سرد شدن تو ظرف شیشه ای در دار خشک نگهداری میکنیم

من برگای این گلای خوشگل رو از خیار درست کردم
این مدل مربا ها برای سفره افطار مناسبه ..یا برا مهمونیای خاص و برای افراد خاص