• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربا ترب به شکل گل رز

پانته آ

متخصص بخش
ترب سفید و قد بلند 6 عددپودر آهک 1/2 پیمانه
آب 5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
بادکا 1/2 ق م
اول ترب ها رو با رنده هایی که ورقه ای برش میدند برش میدیم و تو آب نمک میندازیم تا نرم بشند.
بعد به دو روش میتونیم گل درست کنیم روش اول:
29063955722764956834.jpg

بعد از سمت راست به داخل تا میکنیم و از سمت چپ به بیرون تا میزنیم
73508693631576389986.jpg

از سمت راست شروع میکنیم به رول کردن ... نباید تکون بدیم
62529204984088991214.jpg

تا آخر رول میکنیم
83652927756737085032.jpg

یه خلال دندان میزنیم و تمااااام
و اما روش دوم
ورقه نازک ترب رو از سمت راست تو دستمون می گیریم و دو دور رول میکنیم و بعد بقیه ترب رو به سمت پایین تا میکنیم با این کار گلبرگ گل شکل میگیره
68371526163885406299.jpg

دوباره رول میکنیم تا آخر قسمت تا خورده ....حالا شد دوتا گلبرگ
25162214013412403982.jpg

این کار رو تا آخر ادامه میدیم ...هرجا نیاز ببینید ترب رو تا بزنید
یه خلال دندان میزنیم تا فیکس بشه
03627995159263368882.jpg

روش دوم راحتر از روش اول هست ..روش اول برای یادگیری مناسبه ولی برای ادامه کار وقت گیره
همه گل ها رو آماده میکنیم
53735179053909678456.jpg

پنج پیمانه آب رو با 1/2 پیمانه آهک مخلوط میکنیم (با قاشق مخلوط کنید حتما ..چون وقتی آهک و آب مخلوط میشه یه حرارتی ایجاد میکنه که ممکنه دستتون رو بسوزونه .. اگه از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید حتما با قاشق سریع هم بزنید تا ته ظرفتون ذوب نشه)
92211461845571138480.jpg

بعد از ته نشین شدن آهک آب صاف روی آهک رو بر میداریم
22365406364191084062.jpg

ترب ها رو تو میندازیم و 4 ساعت استراحت میدیم
12599541288903582111.jpg

بعد بیرون میاریم و 8 ساعت تو آب معمولی استراحت میدیم ... تو این فاصله زمانی هر از گاهی آب ظرف رو عوض میکنیم تا ترب ها مواد آهکی خودشون رو پس بدهند
67189203478274314777.jpg

بعد در قابلمه بزرگ چندین بار می جوشونیم تا هم مواد آهکی از بین بره ، هم کمی نرم بند،هم مزه غالب ترب کمتر بشه
92953410067869838500.jpg

تو این فاصله شهدمون رو آماده میکنیم
شکر و آب رو مخلوط میکنیم ..خوب هم میزنیم تا شکر تو آب حل بشه ..بعد میزاریم رو حرارت با شعله متوسط .. هرچه حرارت حین پخت مربا و درست کردن شهد کم باشه شکرک نمیزنه..در آخر بادکا رو اضافه میکنیم
93688755598401666967.jpg

بعد از حل شدن شکر رو حرارت گل ها رو میریزم توش و اجازه میدیم کمی بپزه و شهد قوام بیاد ..نشونه قوام اومدن شهد اینه که حباب های ریزی به وجود میاد که روی مربا رو میگیره
64246776327587222768.jpg

تو این مرحله من از 1/2 ق م بادکا استفاده کردم که مانع از شکرک زدند شهد میشه
04232952711343826742.jpg

همش میزنیم و یه جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم
84300156765912394127.jpg

بعد سرد شدن تو ظرف شیشه ای در دار خشک نگهداری میکنیم
90728482106071212321.jpg

من برگای این گلای خوشگل رو از خیار درست کردم
این مدل مربا ها برای سفره افطار مناسبه ..یا برا مهمونیای خاص و برای افراد خاص
06601875976573266669.jpg
 

جمره

کاربر ويژه
وااااای درستش کردکم ولی چون اولین باره یکم گلاش خوب نشده بازم خوشگل شده♥
 
بالا