• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربي تيم فوتبال شهرداري تبريز: نقطه قوت ذوب آهن را همه آسيا مي‌شناسند

ahmadfononi

معاونت انجمن
آرتا منهاجي گفت: براي پيروز شدن و کسب سه امتياز در برابر ذوب آهن قرار مي‌گيريم.

00029532.jpg

مربي تيم فوتبال شهرداري تبريز با بيان اين که شرايط تيمش با توجه به کسب دو پيروزي متوالي بسيار خوب است، اظهار کرد: با روحيه خوبي که بازيکنان ما دارند و تمرين‌هاي منظم و خوبي که انجام مي‌دهيم و همچنين فضاي حمايتي‌اي که مسوولين شهر تبريز براي ما به وجود آورده‌اند، به اميد کسب سه امتياز به اصفهان مي‌رويم.
وي در ادامه با بيان اين که بازي با ذوب آهن در اصفهان بسيار سخت است، افزود: منصور ابراهيم زاده يکي از بهترين‌ مربيان ايران است که از دانش کافي مربيگري برخوردار است. آنچه ما مي‌بينيم نتايج اين تيم است و آناليز مختصري که از فيلم بازي‌هاي آن‌ها به دست مي‌آوريم؛ به هر حال ايستادن برابر ذوب آهن در خانه اين تيم دشوار است.
منهاجي در ادامه شرايط تيمش را مطلوب توصيف و خاطر نشان کرد: حضور ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا، تمرکز اين تيم را کاهش داده است و آن‌ها به دليل فشردگي مسابقه‌هاي ليگ برتر خسته هستند، اما نتايج ضعيف اين تيم موقتي است، چون سطح فني اين تيم بسيار بالا است و به حق نايب قهرمان آسيا شده است.
مربي تيم فوتبال شهرداري تبريز، افزود: نقاط قوت تيم ذوب آهن را نه تنها در ايران که همه آسيا مي‌شناسند، اين تيم چند مهره کليدي دارد و در ضربات ايستگاهي و کرنر هم بسيار خطرناک عمل مي‌کند. همچنين گردش توپ و حفظ مالکيت توپ، نزد اصفهاني‌ها در سطح بالايي قرار دارد، حالا اين که چرا از پرسپوليس سه گل خوردند، فکر مي‌کنم به دليل دگرگون شدن پرسپوليس بود نه ضعف ذوب آهن.
منهاجي در پايان با بيان اين که اين حرفم تکراري ولي بسيار مهم است، تصريح کرد: بازي‌هاي پاياني ليگ برتر از حساسيت بالايي برخوردار است و همان گونه که فدراسيون فوتبال تصميم گرفته است براي هر بازي از دو ناظر استفاده کند، اميدوارم داوران هم با دقت بيشتري قضاوت کنند، چرا که براي تيم‌هايي مانند شهرداري تبريز که در خطر سقوط هستند، يک گل يا حتي يک صحنه داوري مي‌تواند بسيار سرنوشت ساز باشد، من هيچگاه رقابت‌ تيم ها در بالا و پايين جدول ليگ برتر را اين گونه نديده بودم.

بالا