• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربی اخراجی پرسپولیس:داوری صالحی بدترین قضاوت عمر فوتبالی ام بود

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مجتبی حسینی مربی اخراجی پرسپولیس قضاوت احمدصالحی را بدترین قضاوتی دانست که در عمر فوتبالش دیده . به گزارش گل به نقل از اوج نیوز،مجتبی حسینی که در بازی تیمش مقابل آلومینیوم از بازی اخراج شد عنوان کرد:
در صحنه ای کریم انصاری فرد به سمت دروازه حریف در حال حرکت بود که مدافع آلومینیوم او را گرفت اما داور خطای انصاری فرد را اعلام کرد.من به این مساله اعتراض کردم و داور بلافاصله اخراجم کرد. وی افزود:قضاوت این بازی بسیار بد بود.در عمرم چنین قضاوتی را ندیده بودم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
واقعا بعضی صحنه های خیلی بد داوری کرد
اون صحنه انصاری فرد اول اون پیرهن انصاری فرد رو کشید! ولی چون بعدش انصاری فرد گرفت اون خودشو زمین انداخت خطارو به نفع اونا گرفت!

اوه اوه تماشاگره رو بگو :نیش:

Arashtranslater

New member
تماشاگره آخرش بود دیگه... اومده اونجا خوبی میلاد حالت خوبه :10:
داور هم که دیگه کلاً شوت بووووووووووووووووووووووود

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اوه اوه تماشاگره رو بگو
تازه امید جان دوتا بودن یکی رو تو پیست دو گرفتن آدمش کردم ولی یکی رسید به میداودی.

واقعا بعضی صحنه های خیلی بد داوری کرد
داوری اره مورد داشت باید کل کادر فنی پرسپولیسو اخراج میکرد نه گل محمدی رو فقط.
مجتبی حسینی یکی از دستیاران گل محمدی نیز در دقیقه 89 به علت حرکتی که رو به هواداران آلومینیوم انجام داد از روی نیمکت اخراج شد.

حال میکنم بندری جماعت کم بیار نیست چندتا تهرانی خیلی ادعاشون میشد درست آدم شدن :نیش:

بالا