• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرد نوراني در صفوف نماز مسجدالنبي؟!

Silver Star

مدير ارشد تالار

0000000010.JPG

انعکاس:
انتشار خبر و تصویر حضور یک مرد نورانی با لباس عربی در مسجد النبی به داغ ترین موضوع سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و حتی مطبوعات سعودی تبدیل شد.

به گزارش انعکاس به نقل از شبکه العالم، “عبدالواحد الحطاب” مدیر روابط عمومی ریاست مسجد النبی تأکید کرد: همه مسائل مطرح شده چیزی جز مونتاژ تصاویر نیست.

این درحالی است که روزنامه سعودی “عکاظ” به نقل از “سعد العوفی” مدیر مرکز تلویزیون مدینه اعلام کرد: در این واقعه نور بر یکی از افراد منعکس شده؛ و دوربین ها این ماجرا را هنگام نماز جمعه در مسجد النبی ثبت کردند.

“شیخ دکتر غازی المطیری” استاد هیأت امربه معروف و نهی از منکر در دانشگاه اسلامی مدینه نیز دراینباره گفت: نباید با عجله و شتابزدگی، درباره این رویداد تصویری اظهار نظر کرد.

المطیری افزود: نخست اینکه افراد متخصص باید درباره این نور اظهار نظر کنند؛ و دوم اینکه قبل از توصیف موضوعی درخصوص عالم غیب باید تحقیق کرد.
روزنامه عکاظ تأکید کرد: با آغاز خطبه جمعه شیخ عبد المحسن القاسم در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه ظهر، این رویداد باعث ترس برخی از حاضران شد، برخی از افراد نیز تصور کردند که آن فرد موجودی غیر از انسان است.
انتشار خبر و تصویر حضور یک مرد نورانی با لباس عربی در مسجد النبی به داغ ترین موضوع سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و حتی مطبوعات سعودی تبدیل شد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از شبکه العالم، “عبدالواحد الحطاب” مدیر روابط عمومی ریاست مسجد النبی تأکید کرد: همه مسائل مطرح شده چیزی جز مونتاژ تصاویر نیست.
این درحالی است که روزنامه سعودی “عکاظ” به نقل از “سعد العوفی” مدیر مرکز تلویزیون مدینه اعلام کرد: در این واقعه نور بر یکی از افراد منعکس شده؛ و دوربین ها این ماجرا را هنگام نماز جمعه در مسجد النبی ثبت کردند.
“شیخ دکتر غازی المطیری” استاد هیأت امربه معروف و نهی از منکر در دانشگاه اسلامی مدینه نیز دراینباره گفت: نباید با عجله و شتابزدگی، درباره این رویداد تصویری اظهار نظر کرد.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از شبکه العالم، “عبدالواحد الحطاب” مدیر روابط عمومی ریاست مسجد النبی تأکید کرد: همه مسائل مطرح شده چیزی جز مونتاژ تصاویر نیست.

المطیری افزود: نخست اینکه افراد متخصص باید درباره این نور اظهار نظر کنند؛ و دوم اینکه قبل از توصیف موضوعی درخصوص عالم غیب باید تحقیق کرد.
روزنامه عکاظ تأکید کرد: با آغاز خطبه جمعه شیخ عبد المحسن القاسم در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه ظهر، این رویداد باعث ترس برخی از حاضران شد، برخی از افراد نیز تصور کردند که آن فرد موجودی غیر از انسان است.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
آدم تا با چشم خودش نبینه باور نمیکنه...
بعدش اونهایی که کنارش نشستن یه طوری هستن... انگار کسی کنارشون نیست...

Mahdi Askari

مدير فنی
آدم تا با چشم خودش نبینه باور نمیکنه...
بعدش اونهایی که کنارش نشستن یه طوری هستن... انگار کسی کنارشون نیست...

اونایی که کنارش هستن یک جوری نیستن
چون یک آدم معمولی کنارشونه این عکس هم بعدا مونتاژ شده و به همین دلیل اونا متوجه نشدن که قراره مونتاژ بشه و گرنه همونطوری نمیموندن:نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
چون یک آدم معمولی کنارشونه این عکس هم بعدا مونتاژ شده و به همین دلیل اونا متوجه نشدن که قراره مونتاژ بشه و گرنه همونطوری نمیموندن:نیش:

حالا که چی؟:مشکوک:
ازت تشکر کنم؟:تنبیه:
خودم میدونستم...:قهر::قهر:

0mid

متخصص بخش ورزشی
آدم باید خیلی ساده باشه که همچین شایعاتی رو باور کنه!

بعضیا میخوان با اعتقادات مردم بازی کنن و ازشون سواستفاده کنن

tirnam

کاربر ويژه
حالا چرا این مطلبو سه بار نوشتید ؟!!؟! :فرار:

بیشتر روش کار می کرد می تونست طبیعی تر درش بیاره :22:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
باعث ترس برخی از حاضران شد، برخی از افراد نیز تصور کردند که آن فرد موجودی غیر از انسان است.
یعنی چی؟یعنی وجود داشته؟

بعضیا میخوان با اعتقادات مردم بازی کنن و ازشون سواستفاده کنن
از بس این چیزا پیش امده دیگه ما نمیتونیم هرچیزیرو باور کنیم....

ولی خونه خدا شاهد این اتفاق های زیاد بوده...شاهد این مدلیش حالا نه ولی چندین بار شاهد چیز های نورانی در بالای خونه خدا در جاهای مختلفش...

South Boy

متخصص بخش فوتبال
کلیپ میزارم.نظر هاشم جالبه میتونی بری تو سایت اپارات بخونی
هم قابل باوره هم نه (خیلی به نظرم ساختگی هست)
خدا هرچی بخواد میتونه.

0mid

متخصص بخش ورزشی
یعنی چی؟یعنی وجود داشته؟

از بس این چیزا پیش امده دیگه ما نمیتونیم هرچیزیرو باور کنیم....

ولی خونه خدا شاهد این اتفاق های زیاد بوده...شاهد این مدلیش حالا نه ولی چندین بار شاهد چیز های نورانی در بالای خونه خدا در جاهای مختلفش...

محمد جان
تا جایی که من میدون هر اتفاقی تو این دنیا میوفته یه علتی داره (حالا در مورد پیامبران یا امامان رو شاید بشه استثنا در نظر گرفت)
ولی خب اینکه میگی چیز های نورانی یعنی اینا کار بشر نمیتونه باشه؟
نمیتونه یه جور تلقین باشه؟!

من به شخصه تا این جور چیزارو نبینم یا با دلیل محکم بهم ثابت نشه باور نمیکنم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
محمد جان
تا جایی که من میدون هر اتفاقی تو این دنیا میوفته یه علتی داره (حالا در مورد پیامبران یا امامان رو شاید بشه استثنا در نظر گرفت)
ولی خب اینکه میگی چیز های نورانی یعنی اینا کار بشر نمیتونه باشه؟
نمیتونه یه جور تلقین باشه؟!

من به شخصه تا این جور چیزارو نبینم یا با دلیل محکم بهم ثابت نشه باور نمیکنم

تو پست دوم امید جان گفتم بیشتر شبیه فتوشاپه.
ولی پیش خدا هرچی اسونی.
مثال اون اقیانوس اب شیرین و سور تو هم دیدی؟پس باور نباید کرد؟(حتی تو قران هم امده)

منو هم ندیدی یعنی وجود ندارم..:خنده2:

Negin

کاربر ويژه

بله منم همین نظرو دارم:توافق:

0mid

متخصص بخش ورزشی
تو پست دوم امید جان گفتم بیشتر شبیه فتوشاپه.
ولی پیش خدا هرچی اسونی.
مثال اون اقیانوس اب شیرین و سور تو هم دیدی؟پس باور نباید کرد؟(حتی تو قران هم امده)

منو هم ندیدی یعنی وجود ندارم..:خنده2:

محمد جان من بحث زمان گذشته رو نمیکنم اصلا!
چیز هایی که تو قرآن اومده ویا از امامان و پیامبران گفته شده رو اصلا کاری ندارم
خودمم خیلیاشونو باور دارم
ولی الان بحث فرق میکنه
الان با وجود این همه تکنولوژی و حقه های مختلف خیلی راحت میشه این کارارو انجام داد
واسه همین میگم تا خودم نبینم یا با دلیل محکم بهم ثابت نشه باور نمیکنم :چشمک:

بالا