• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرزبان: سپاهان شايسته‌ترين تيم ليگ است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]در تيم ما هيچ کس به چيز ديگري جز قهرماني فکر نمي‌کند و بهتر است شما هم فکر ديگري نکنيد. به نقل از سايت گل مربي سابق پرسپوليس که حالا در بهترين شرايط فوتبالي عمرش دومين قهرماني ليگ را تجربه مي‌کند حرف‌هايش را از اينجا آغاز مي‌کند: « من شنيدم آقاي جلالي در مورد تيم ما صحبت‌هايي کردند و البته بعدا شنيدم که آنطور که نقل شده نبوده است. اما به هر حال بهتر است ما مربيان به شايستگي فني همديگر احترام بگذاريم. سپاهان در بازي فولاد 50 دقيقه 10 نفره بود و توانست خود را به فولاد تحميل کند و در اين مورد هيچ ترديدي وجود ندارد.»

مرزبان ادامه داد:« بازيکنان سپاهان روحيه فوق‌العاده‌اي دارند و من افتخار مي‌کنم که با اين جمع هماهنگ و از خود گذشته مشغول همکاري هستم اما سپاهان به جز شايستگي‌هاي فني بين بازيکنان از يک فاکتور مهم هم سود مي‌برد و آن شخصيت باشگاه ماست کاراکتري که به جرات مي‌توانم بگويم در تمام ليگ نظير ندارد. همه خوب‌ها در اينجا جمع شده‌اند و شايسته‌ترين تيم ليگ را شکل داده‌اند.»

مرزبان در ادامه گفت:« زماني که ما کار را تحويل گرفتيم در رده‌هاي پاييني جدول بوديم و 9 امتياز با استقلال فاصله داشتيم اما حالا اين اختلاف از بين رفته و ما 3 امتياز از استقلال بالاتريم که اين کار خارق‌العاده‌اي است.»

مرزبان درباره قهرماني هم مي‌گويد:« ما 3 امتياز خانگي داريم و طبيعا بايد از فرصت خودمان براي قهرمان شدن نهايت استفاده را ببريم. در تيم ما هيچ کس به چيز ديگري فکر نمي‌کند و بهتر است شما هم فکر ديگري نکنيد.»

بالا