• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرفاوي: از پرسپوليس و ستاره‌هايش هراسي نداريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت:‌ از پرسپوليس و ستاره‌هايش هيچ ترسي نداريم هرچند اين تيم هميشه پرسپوليس است.

00006411.jpg

صمد مرفاوي در مورد ديدار فردا با پرسپوليس گفت:‌ بازي سختي پيش‌رو داريم. شرايط ما و پرسپوليس هر دو خوب است. آنها از ميزباني خود مي‌خواهند استفاده کنند و هفته گذشته نيز يک برد پرگل به دست آوردند اما ما نيز مي‌خواهيم شرايط‌مان در جدول بهتر شود. از نظر روحي و فني بازيکنان ما انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارند.
وي ادامه داد: ما از پرسپوليس شناخت داريم و مي‌خواهيم کار تاکتيکي خود را به خوبي انجام دهيم. از پرسپوليس و ستاره‌هايش هيچ ترسي نداريم، هرچند پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و يک تيم قدرتمند. پرسپوليس فوتبال را منظم بازي مي‌کند. حداقل از برخي تيم‌ها فوتبالش منظم‌تر است. اگر با قهرماني نيز فاصله دارد به دليل بدشانسي‌ بوده است.
مرفاوي در مورد اينکه منظورش تيم استقلال است، گفت: من از هيچ تيمي نام نبردم و 18 تيم در ليگ برتر وجود دارد.
مرفاوي در مورد اينکه کدام تيم مي‌توان قهرمان شود گفت: نمي‌توان گفت کدام تيم اکنون قهرمان مي‌شود ولي شرايط استقلال بهتر است.
وي در مورد برنامه‌‌هايي که قرار است به باشگاه مس بدهد گفت: مي‌خواستم بعد از پايان ليگ برنامه بدهم اما باشگاه عجله دارد و من به آنها گفتم بعداز بازي با پرسپوليس برنامه خود را مي‌دهم هر دو طرف بايد شرايط را براي همکاري بسنجيم.
مرفاوي در مورد دريافت طلبش از استقلال گفت: 7 ماه است که نامه من در کميته استيناف گم شده و فاصله500 متري فدراسيون تا سازمان ليگ 7 ماه است طول کشيده تا اين نامه من به سامان ليگ برسد. البته با پيگيري‌هاي عزيز محمدي بود که هم‌اکنون پرونده من بعد از آن که کميته انضباطي رأي داد به کميته استيناف رفت اما 7 ماه است که منتظر دريافت طلبم هستم.
وي ادامه داد: سازمان ليگ برنامه‌ريزي دقيقي براي مسابقات داشته و هيجان و پويايي ليگ نيز به دليل برنامه‌ريزي منظم ليگ است اما از سازمان ليگ يک خواهش دارم اينکه يک قانون تضمين‌شده ارائه کند تا مربيان و بازيکنان بتوانند پولشان را از باشگاه‌ها بگيرند. دو هفته ديگر ليگ برتر دهم تمام مي‌شود اما من هنوز نتوانستم طلبم را از باشگاه استقلال بابت فصل گذشته دريافت کنم. آن هم در حالي که بايد ماليات آن پول را که هنوز نگرفته‌ام بدهم.
وي گفت: باشگاه استقلال در نيم فصل بازيکن 600 - 700 ميليوني مي‌خريد ولي طلب من را پس از گذشت 7 ماه نمي‌دهند.
مرفاوي در پايان گفت‌وگو درباره اين‌که کي‌روش گفته سن بازيکنان ايراني بالا است عنوان کرد: او کاملا درست گفته است. فوتبال ما نتيجه‌گراست و برنامه‌اي براي فوتبال پايه‌اي نداريم. هنوز مربي تيم اميد را انتخاب نکرده‌ايم و اين موضوع به اين دليل است که برنامه‌اي در اين بخش نداريم.

بالا