• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرفاوي: خيلي از بازيكنان ما تفكر حرفه‌اي ندارند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: معتقد هستم خيلي از بازيکنان ما تفکر حرفه‌اي ندارد.
00025101.jpg
صمد مرفاوي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مي‌‌دانستيم بازي سختي را پيش‌رو داريم. با توجه به شرايط جدول و وضعيت سايپا طبيعي بود که اين تيم براي امتياز گرفتن به کرمان بيايد. با اين حال وقتي گل زديم رو به کنترل بازي آورديم. چون اين تيم در هر دو نيمه نسبت به ما برتري داشت اما هدف ما 3 امتياز بود که به آن رسيديم.

مرفاوي در پاسخ به اين سؤال که چه اتفاقاتي بين او و زالدرون رخ داد و چرا باقري‌ها به رختکن هدايت شد، گفت: مشکل بازيکنان ما صبور نبودن است. من مي‌دانم که چه کسي بايد بازي کند و ترسي از بازي ندادن هيچ بازيکني ندارم. هر که دلش با ما نيست بازي نخواهم داد. معتقد هستم خيلي از بازيکنان ما تفکر حرفه‌اي ندارد.

وي گفت: ما در نيم فصل دوم حاشيه‌اي نداشتيم و اينها که شما به آن اشاره مي‌کنيد، حاشيه نيست. مشکل ما برنامه‌ريزي است که اصولي اجرا نمي‌شود.

مرفاوي در پايان گفت: از روزي که آمده‌ام قولي به کسي ندادم که تيم را آسيايي کنم که همه چنين چيزي را از من مي‌خواهند.

بالا