• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرفاوی :واعظ نقشی در آمدن ما به مس نداشت

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مرفاوی :واعظ نقشی در آمدن ما به مس نداشت

حمایت بی‌چون و چرای هیات مدیره مس سرانجام نتایج ایده‌آل این تیم را به همراه داشت تا کرمانی‌ها از حمایت مرفاوی ضرر نکرده باشند.
مرفاوی در پاسخ به این سوال که حمایت هیات مدیره مس از او چقدر در نتایج اخیر این تیم موثر بوده، گفت: «صددرصد این حمایت‌ها تاثیر داشته چرا که هم مدیرعامل باشگاه‌ و هم هیات مدیره و هم مدیرعامل شرکت صنایع مس در این مدت از من حمایت کردند و حتی در بازی قبل نیز استاندار کرمان خود به ورزشگاه آمد و ما را تشویق کرد که این باعث شد روحیه‌ای مضاعف برای همه تیم به وجود بیاید.» مرفاوی در ارتباط با بازی این هفته تیمش مقابل نفت در تهران گفت: «بازی سختی مقابل نفت داریم. نفت علی‌رغم اینکه اولین سال حضور خود در لیگ برتر را تجربه می‌کند تاکنون نتایج خوبی کسب کرده و ما امیدواریم بتوانیم با انجام یک بازی خوب سه امتیاز این بازی را نیز کسب کنیم.»سرمربی مس در مورد سه اخطاره بودن ادینیو و عدم حضور او در بازی مقابل نفت این صحبت‌ها را انجام داد: «به هر حال ادینیو یکی از بازیکنان خوب و مثمرثمر ماست اما بازیکنان دیگری در تیم داریم که می‌توانند جایگزین او باشند.»
مرفاوی در پاسخ به این سوال که در مورد شرایط کنونی استقلال چه نظری دارد، گفت:‌ »چرا باید درباره استقلال صحبت کنم. تیم من اکنون مس کرمان است و من فقط در مورد تیم خودم صحبت می‌کنم و اصلا اجازه‌ای ندارم که در مورد تیم‌های دیگر حرف بزنم.
چه از نظر اخلاقی و چه از هر نظر دیگری که بخواهیم به موضوع نگاه کنیم این درست نیست که من راجع به استقلال صحبت کنم. در عین حال که تیم سابق خود را دوست دارم اما دلیلی نمی‌بینم که الان درباره استقلال حرفی بزنم.»
مرفاوی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حضور در مس کرمان به توصیه واعظ آشتیانی بوده است، گفت: «خدا می‌داند که چنین چیزی نبوده. جریان آمدن من به مس نیز خیلی ساده و معمولی بود. مسوولان مس با من تماس گرفتند و من هم خیلی راحت به پیشنهاد آنها پاسخ مثبت دادم. اصلا در آن زمانی که من به مس آمدم واعظ هنوز مدیرعامل استقلال محسوب می‌شد و استعفا نداده بود. البته من ایشان را دوست دارم و احترام زیادی برای او قایلم اما من هرچه قسمت باشد را می‌پذیرم و در این فصل نیز تقدیر و قسمت من این بود که مربی مس شوم.»

بالا