• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مزار امیر کبیر کجاست؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

اصلا تا حالا پیش خودمون فکر کردیم مزار این بزرگمرد ایرانی کجاست؟
به احتمال قریب به یقین نمی‌دونیم کجاست!

امیر کبیر صدر اعظم ایران در زمان ناصر الدین شاه که با دسیسه های وطن فروشان طماع در حمام فین کاشان به قتل رسید در شهر کربلا در کشور عراق به خاک سپرده شد!

اینکه چطور در اون زمان جسد این مرد بزرگ رو با امکانات محدود اون زمان به عراق منتقل کردند جای سوال دارد!

اما چیزی که بیش از همه مایه شرمندگیست اینه که اکثر قریب به اتفاق، ما ایرانی ها نمی‌دونیم مزار این اسطوره ی تاریخ کجاست؟

امروز با سفرهای متعدد مردم به عراق و کربلا جای تأسفه که حتی یکی از کسانی که از عراق بر می‌گرده نمی‌دونه، امیر کبیر هم در اونجا دفن بوده.

ویکی پدیا:

کالبد امیر را ابتدا در همان کاشان دفن کردند. به روایت
میرزا محمد جعفر خان حقایق نگار خورموجی در کتاب مشهور حقایق‌الخبار ناصری روز بعد از قتل جسدش را در گورستان «پشت مشهد» کاشان به خاک سپردند. چند ماه بعد، به پایمردی همسرش عزت‌الدوله کالبدش را بهکربلا منتقل کردند و در اتاقی که درب آن به سوی صحن امام حسین باز می‌شود به خاک سپردند.

:گل:

ثمره

کاربر ويژه
بسیار ارزشمند و مفید بود عزیزم.
من که توفیق زیارت کربلای معلا رو نداشتم، ولی فکر نمی کنم همچنان این مزار به شکل خودش باقی مونده باشه.
با توجه به طرح های توسعه و باز سازی اماکن مقدس میگم.
یه چیز دیگه رو هم بگم و برم:سوت:
مادربزرگ مامانمم بردن کربلا. مدتی بعد از فوت و دفن کردنشون، مزار رو نبش می کنن و باقی مانده رو که صد البته استخوان هست به جای دیگه و به طور مثال کربلا منتقل کردن.

0mid

متخصص بخش ورزشی
اتفاقا حمام فین کاشان که بودیم بحثش شد آشنامون بهم گفت من تعجب کردم

جالبه چون مشهد اردهال هم که رفتیم اصلا نمیدونستم قبر سهراب اونجاست!

میدونستین به مشهد اردهال میگن کربلای ایران؟؟؟
اونجا امازاده داره
بردار امام صادق
قبر سهراب هم تو صحن همون امامزاده ست

baroon

متخصص بخش ادبیات
مرسی از بارون عزیز بابت این پست ارزشمند

زنده باشی منصور عزیز:8: خوشحالم:گل:

بسیار ارزشمند و مفید بود عزیزم.
من که توفیق زیارت کربلای معلا رو نداشتم، ولی فکر نمی کنم همچنان این مزار به شکل خودش باقی مونده باشه.
با توجه به طرح های توسعه و باز سازی اماکن مقدس میگم.
یه چیز دیگه رو هم بگم و برم:سوت:
مادربزرگ مامانمم بردن کربلا. مدتی بعد از فوت و دفن کردنشون، مزار رو نبش می کنن و باقی مانده رو که صد البته استخوان هست به جای دیگه و به طور مثال کربلا منتقل کردن.

متشکرممم ثمره جان:8:
نه با توجّه به اینکه اشاره شده نزدیک به حرم به خاک سپرده شده، به احتمال قوی همونطور که میگی توی دید نیست.
جالب بود. نبش قبر مد بوده ها! :بدجنس: خدایشان بیامرزاد:گل:

اتفاقا حمام فین کاشان که بودیم بحثش شد آشنامون بهم گفت من تعجب کردم

جالبه چون مشهد اردهال هم که رفتیم اصلا نمیدونستم قبر سهراب اونجاست!

میدونستین به مشهد اردهال میگن کربلای ایران؟؟؟
اونجا امازاده داره
بردار امام صادق
قبر سهراب هم تو صحن همون امامزاده ست

:8:
بعله امید. مرسی از شرکتت.:گل:
من رفته م و سنگ قبر سهراب عزیز رو دیده م و هنوزم حیرون و متأسّفم که چه دلیلی وجود داره برای اون وضع نابسامان سنگ قبرش؟! حتی اگر نهادها به فکر نباشن قطعاً دوستداران مجذوب سهراب به فکر تعویض سنگ قبر شکسته و کهنه و اسفناک سهراب و مرمّت و آبادی آرامگاهش باید می بودن. امّا چی باعث شده به اون وضع رها بشه هنوز برام سؤاله!
اینکه به کربلای ایران مشهور هست رو من نمی دونستم.
:ایول:

ایلیا

New member
:گل:مرسی از این پسته جالبت واقعا نمیدونستم من 14بار رفتم عراق اما تاحالا نشنیده بودم.

محمد

کاربر ويژه
من شنیدم که زن امیرکبیر که دختر پادشاه بود دستور داد امیر کبیر رو از کاشان به کربلا منتقل کنن

بالا