• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه تولد تا تولد! 1390

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مسابقه ی کارت شارژ تولد تا تولد

با سلام,

همونطور که اکثرشما دوستان مطلع هستید امروز تولد یکی از یاران واقعی و یکی از زحمتکش ترین و در واقع یکی از ایران انجمنی ترین یاران انجمن هست .

Maryam عزیز کسی که برای ایران انجمن واقعاً تلاش کرده اند و همیشه دلسوزانه از روز راه اندازی اون یکی از کسانی بودند که قدم به قدم باهاش حرکت کرده.
ارزش و میزان این تلااش ها و زحمات به قدری بوده که این انجمن همیشه خودش رو مدیون ایشون و دوستان زحمت کشی همچون ایشون بدونه .

دهم مرداد روز تولد ایران انجمن هست روزی که ایران انجمن با چندتن از یاران و صاحبان همیشگی خودش شروع به فعالیت کرد، و رفته به رفته به یاران صدیقش در این یکسال اضافه شد، بنا داریم به مناسب و افتخار تولد Maryam عزیز مسابقه ای ویژه برگزار نماییم .

شرح مسابقه :

از امروز ساعت 00:00 هجدهم خرداد ماه(مصادف با تولد Maryam عزیر) تا دهم مرداد ماه (مصادف با تولد ایران انجمن) هر 48 ساعت یک بار به برترین ارسال کننده ی انجمن یک کارت شارژ 10000 ریالی بدون هیچ قید و شرطی اهداء خواهد شد .

شرایط و قوانین مسابقه بهترین پستر تولد تا تولد:

1-زمان آغاز مسابقه از ساعت 00:00 هجدهم خرداد الی ساعت 23:59 نهم مردادماه .
2-رمز شارژ هر 48 ساعت یکبار در ساعت 00:00 آن روز بعد از بررسی به بهترین پستر 48 ساعت گذشته اهداء و ارسال خواهد شد .
3-جوایز تهیه شده، در اختیار Maryam عزیز قرار خواهند گرفت تا انشاالله خود ایشون زحمت اهداء و ارسال جوایز رو به فرد برنده بعد از بررسی و انتخاب فرد برنده بکشند .
4-به مناسب این مسابقه سیستم جدیدی در انجمن نصب شده که به شکل اوتوماتیک آخرین وضعیت ارسال کنندگان را از لحاظ تعداد ارسالها نمایش خواهد داد و همه ی دوستان میتوانند جهت بررسی و اطلاع لحظه به لحظه از وضعیت بهترین ارسال کنندگان انجمن در مقاطع مختلف زمانی گذشته از این سیستم استفاده نمایند :
جهت مشاهده ی بهترین ارسال کنندگان به تفکیک روزها اینجا کلیک نمایید. و یا از منوی اصلی موجود در بالای صفحه از گزینه اجتماع ها ، گزینه Top Posters را انتخاب نمایید .

5-ملاک و قاضی نهایی انتخاب بهترین ارسال کننده طی 48 ساعت گذشته همین سیستم اوتوماتیک که لینک آن در بند قبلی داده شد خواهد بود، و عوامل انسانی جهت بررسی و شمارش تعداد ارسال ها به هیچ عنوان دخیل نخواهد بود، تا سوء تفاهمی برای عزیزان پیش نیاید .
6-دوستان میتوانند قبل از دریافت جایزه ی خود نوع کارت شارژ (همراه اول و یا ایرانسل) مورد استفاده خود را مشخص کنند و برای Maryam عزیز ارسال نمایند .(امکان دریافت نقدی جوایز نیز فراهم شد، اطلاعات بیشتر در رابطه با این مورد در بند 10 این پست ذکر شده است)
نکته: در صورت انتخاب شارژ سیم کارت همراه اول، به دلیل انکه ، شارژ 10000 ریالی همراه اول در بازار کلاً موجود نیست ، دوستان میتونند صبر کنند تا در صورتی که برای بار دوم برنده ی مسابقه شدند ، شارژ 20000 ریالی همراه اول را دریافت نمایند.
7-دوستانی توجه داشته باشند که تلاش همیشگی ما بوده و کماکان این خواهد بود که هیچگاه کمیت پستها جای کیفیت آنها را نگیرند. پس موضوعات و پستهایی که به جهت شتاب زدگی در ارسال و یا هر عامل دخیل دیگر در مکان نامناسب و یا خلاف با قوانین ایران انجمن و جرایم رایانه ای ارسال گردند علاوه بر روال همیشگی برخورد با آنها در صورت برنده شدن جایزه ای تحویل دوست برنده نخواهد شد و جایزه مربوطه به نفر بعدی ارسال خواهد شد .
8-علاوه بر جوایز مذکور که هر 48 ساعت یکبار اهداء خواهند شد، در نهایت کار و پایان مسابقه، قرعه کشی بین تمام دوستان برنده شده در طی این مدت انجام خواهد گرفت و کارت شارژی به مبلغ 100000 ریال در روز دهم مرداد مصادف با روز تولد انجمن، از طرف پدر انجمن به فرد برنده اهداء خواهد شد .
9-معرفی برندگان و اعلام ارسال و وصول جوایز آنها در تایپیک زیر هر 48 ساعت یک بار صورت خواهد گرفت :
http://www.iranjoman.com/thread-23806.html
10-
دوستان برنده میتوانند با ارائه ی شماره حساب معتبر و به نام، مبلغ جوایز 48 ساعته را به صورت نقدی نیز دریافت نمایند . (مبلغ در همان روز ارسال خواهد شد)

با تبریک دوباره ی این روز و آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان و یاران

sODAGAr

کاربر ويژه
دیدم آسمان گریان است دیدم فرشتگان میگرین .پرسیدم از چه میگرین گفتن از میان آنها فرشته ای به سمته زمین رفته و دلمان برایش تنگمیشود
سالروز زمینی شدنت را تبریک مگم مریم جان برای ساعات و روزها آرزوی شاد ی میکنم و موفقیت امیدوارم چشات هیچوت رنگ بارون به خودشون نگیرن و دلت شاد باشه

baroon

متخصص بخش ادبیات
ممنون از ادمین عزیز برای این حرکت زیبا و هدیه ی به یاد موندنی که بین همه ی دوستان به اشتراک گذاشتن.:گل: :گل: :گل:
واقعاً ایده ی قشنگیه ، دست مریزاد :دست:
مریم جان ورودت به دنیا خیلی خوش یمنه :خنده2: .
میلادت مبارک گل من :بغل:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون . ضمن تبریک روز تولد مریم :گل: به ایشان و خانواده ایران انجمن , تبریک ویژه ای به علی عزیز دارم که با حرکات خوب خود همه را غافلگیر میکند. موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن
به مناسبت تولد عزیزی از عزیزان انجمن : مریم :گل: وسالروز تولد ایران انجمن در روز 10 تیر ماه بین افرادی که برنده شارژ 10000ریالی شده اند قرعه کشی خواهد شد و با اجازه ادمین عزیز یک شارژ 100000ریالی ایرانسل یا همرا اول تقدیم می شود.موفقتر باشید:گل:

gorg nama

متخصص بخش
مریم جان تولدت مبارک اشالله همیشه پیش ما بمونی و یادت باما باشه

بیا امروز را باهم باشیم تا اینکه فردا به خاطراتمون فکر کنیم بیا امروز را به حرمت خاطرات فردا خوش سپری کنیم

alik

متخصص بخش
بابا ایول

خیلی حرکت تووووووپی بووووود :نیش: خوبه بعد امتحانات من حدودا کلا اینترنتم پس امیدی هست.

ممنونم از ادمین عزیز و تمامی مدیران سایت

مریم خانوم تولدت مبارک باشه

تا باشه از این تولدا :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از زحمات و لطف همیشگی پدر انجمن، بند هشتم شرایط و قوانین مسابقه، برای مشاهده و اطلاع همه ی عزیزان اضافه شد .

به مناسبت تولد عزیزی از عزیزان انجمن : مریم :گل: وسالروز تولد ایران انجمن در روز 10 تیر ماه بین افرادی که برنده شارژ 10000ریالی شده اند قرعه کشی خواهد شد و با اجازه ادمین عزیز یک شارژ 100000ریالی ایرانسل یا همرا اول تقدیم می شود.موفقتر باشید:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول علی حال کردم :شاد: :نیش:

فقط یه سوال اینجا پیش میاد اونم اینه که بنظر شما کسی میتونه به احمد برسه تو پست دادن؟؟؟؟ :نیش: :غش2:

این بشری که من میشناسم همه جایزه هارو مال خودشم میکنه :نیش:
مهدی کجایی یه نقشه واسش بکشیم از دور مسابقه خارج بشه :نیش:

حیف من امتحان دارم تا 13 تیر :ناراحت:

ahmadfononi

معاونت انجمن

فقط یه سوال اینجا پیش میاد اونم اینه که بنظر شما کسی میتونه به احمد برسه تو پست دادن؟؟؟؟ :نیش: :غش2:

امید مگه عیبی داره که پست بدم :نیش:

واسه من میخواین نقشه بکشین :ترس:

علی کجایی بیا اینا میخوان منو از مسابقه خارج کنن :راز::دوست::مجروح::تنبیه:

:برنده::برنده::برنده::خنده2::خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن

:غش2::غش2::غش2:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مرسی علی جان بابت این حرکت و تبریک بابت تولدت مریم خانوم:گل:

آره امید واقعا راست میگی:نیش:
پیشنهاد خیلی خوبی دادی امید:بدجنس: موافقم به احمد که نمیشه رسید پس باید یه نقشه بکشیم واسش:نیش:
منم از 5 تیر تا 20 ام امتحان دارم:ناراحت:

احمد جون دیگه شرمنده تصمیم گرفته شد :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام .
من تولدو به مریم خانم تبریک می گم.
وقت خوبی این مسابقه رو برگذار کردید چون من از همین شنبه امتحاناتم تموم میشه.

در ضمن ممنون از تلاش و کوشش شبانه روزی آقای ادمین :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با پیشنهاد یکی از دوستان عزیز، بند دهم نیز به شرایط و قوانین مسابقه در پست اول اضافه شد :
امکان دریافت نقدی جوایز نیز فراهم شد:

10-دوستان برنده میتوانند با ارائه ی شماره حساب معتبر و به نام، مبلغ جوایز 48 ساعته را به صورت نقدی نیز دریافت نمایند . (در صورت انتخاب این گزینه جهت دریافت جوایز ، به دلیل وقت گیر بودن واریز مداوم، جمع مبالغ برنده شده در کل طول مدت مسابقه یکجا در روز 11 مرداد ماه به حساب برندگان واریز خواهد شد)

اورا

New member
مریم جان این عکس را برای تو که ندیدمت برای زحمتهای بی دریغت طی 12 ساعت کشیدم روزت مبارک این اسم مبارک توست که نقش در تصویر میکشد
93ueplc48pfcn71bctvm.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
مرسی علی جان بابت این حرکت و تبریک بابت تولدت مریم خانوم:گل:

آره امید واقعا راست میگی:نیش:
پیشنهاد خیلی خوبی دادی امید:بدجنس: موافقم به احمد که نمیشه رسید پس باید یه نقشه بکشیم واسش:نیش:
منم از 5 تیر تا 20 ام امتحان دارم:ناراحت:

احمد جون دیگه شرمنده تصمیم گرفته شد :نیش:

:دعا::دعا: :گریه::گریه::52::52:

portocol

New member
خیلی خوبه افرین
ععععععععععععععاااااااااااااااااااللللللللللللللللللههههههههههههههههه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا