• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه حدس بزن یک کلمه... با جایزه (16 مهرماه 90)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : مسابقه حدس بزن ... با جایزه

مسابقه تمام شد مهدیس عزیز! :خنده2:

baroon

متخصص بخش ادبیات

84.gif

به بههههه سلام به دوستای با معرفتم. چه لذّتی داره این همه آدم وقت بذارن ، فکر کنن، زحمت بکشن، تو نباشی و بیای ببینی هورا هورا جایزه مال خودته! :تعجب:
من تند تند اومدم بشینم پای این مسابقه ولی دیدم بعـــــله، تموم شده . ولی هی خوندم و خوندم که نتیجه رو ببینم و یهو دیدم بعـــله رضا برده و..... چه کارم که نکرده :شاد:
تبریک میگم و خیلی خیلی ممنون برای هدیه کردن شارژت به من.امّا لازم نبود جبران کنی. اگه اون موقع بودم دعوات می کردم :بدجنس: به هر حال مرسی برای رسوندن محبّتت:گل:.
از تک تک شما دوستان تشکر میکنم که با شرکت در مسابقه شور و هیجان به انجمن می بخشید و بهتون تبریک میگم:گل:.
ممنون از ادمین گرامی:گل::احترام:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
پاسخ : مسابقه حدس بزن ... با جایزه (16 مهرماه 90)

سلام :شاد:
جایزه دریافت شد :گل:
با تشکر از علی و بقیه دوستان. :چشمک:

0mid

متخصص بخش ورزشی

من دیر رسیدم بازم؟؟؟ :نیش:
:غش2:

رضا جان بهت تبریک میگم :چشمک:

دوستان جواب صحیح توسط رضای (Reza) عزیز داده شد.

جواب گوگان بود. یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی.

جهت اطمینان از صحت جواب، رمز فایل زیپ موجود در پست اول : gogan

:تعجب:
علی؟؟؟ :تنبیه:

این چیه که تو انتخاب کردی؟؟؟ :عصبانی:
خب کاملا پارتی بازی بود دیگه الان منی که اینجا هستم از کجا باید اون شهر رو میشناختم؟؟؟؟؟
کاملا به نفع دوستان آذربایجانی بود این انتخاب

پارتی بازی اونم جایی که من باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :عصبانی:

باشه علی خان دارم برات :بله: :50:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه امیدجان، راستش خود من هم قبل از این مسابقه این شهر رو نمیشناختم، چون این شهر معروف و شناخته شده نیست اصلاً.
انتخاب این شهر هم اتفاقی بود، و دلیلش هم معروف نبودنش بود. اگر هم استانی های من این شهر رو میشناختند، باید همون اوایل مسابقه حدس رو میزدند چون شهرهای آنچنان زیادی اینجا نداریم که به دو حرف ان ختم بشه و تعدادشون کمه.
همونطور که گفتم دلیل فقط ناشناخته و غیر قابل حدس بودن شهر و وادار کردن دوستان برای رجوع به نقشه ی کشورمون و آشنایی بیشتر با شهرها بود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه امیدجان، راستش خود من هم قبل از این مسابقه این شهر رو نمیشناختم، چون این شهر معروف و شناخته شده نیست اصلاً.
انتخاب این شهر هم اتفاقی بود، و دلیلش هم معروف نبودنش بود. اگر هم استانی های من این شهر رو میشناختند، باید همون اوایل مسابقه حدس رو میزدند چون شهرهای آنچنان زیادی اینجا نداریم که به دو حرف ان ختم بشه و تعدادشون کمه.
همونطور که گفتم دلیل فقط ناشناخته و غیر قابل حدس بودن شهر و وادار کردن دوستان برای رجوع به نقشه ی کشورمون و آشنایی بیشتر با شهرها بود.

من این چیزا حالیم نیست اصلا :نیش:
دنبال بهونه بودم که پیدا کردم :نیش: :50:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا