H Δ S S E I N
متخصص بخش مسابقات
با نام و یاد خداوند یگانه، آغازگر یک یادواره، یک فرصت نو برای در کنار هم شاد بودن هامون هستیم. شاید این فرصت، بهانه ای ساده باشه تا در کنار یک رقابت سالم در فضایی دوستانه و صمیمی، پیام آور ارزش های بنیادین هنر باشیم.
و اما اصل مطلب؛
طی هماهنگی با دوست خوبم علی عزیز و شاهد صادق پور گرامی -همچنین زحمات بارون عزیز- بر آن شدیم که با شراکت تک تک شما دوستان عزیز مسابقه ی عکاسی ایران انجمن رو با روندی فصل به فصل پیش ببریم. در اصل هدف اول از این رویداد نه مسابقه، و نه برنده و بازنده شدن ماست. دوست داریم با هر دوربینی از حرفه ای تا خانگی و یا موبایل، نشاط خلق یک تصویر زیبا و هنرمندانه از زندگی روزمره ی خودتون رو تجربه کنید.
و اما اصل مطلب؛
طی هماهنگی با دوست خوبم علی عزیز و شاهد صادق پور گرامی -همچنین زحمات بارون عزیز- بر آن شدیم که با شراکت تک تک شما دوستان عزیز مسابقه ی عکاسی ایران انجمن رو با روندی فصل به فصل پیش ببریم. در اصل هدف اول از این رویداد نه مسابقه، و نه برنده و بازنده شدن ماست. دوست داریم با هر دوربینی از حرفه ای تا خانگی و یا موبایل، نشاط خلق یک تصویر زیبا و هنرمندانه از زندگی روزمره ی خودتون رو تجربه کنید.
1. تمامی عکس ها به صورت سیاه و سفید در مسابقه شرکت داده می شه. (اگر توانایی سیاه و سفید کردن تصاویر رو ندارید، بنده شخصاً طرح های شما رو دریافت کرده و سیاه سفید می کنم. علت این کار عدم استفاده از فـیلــتر های اماده رنگی است.)
2. در صورت تمایل می تونید برای هر عکس، یک خط نوشه، شعر، نُت کوتاه به کار ببرید.
3. طی مسابقه به هیچ وجه اسامی شرکت کننده ذکر نخواهد شد.
4. هر نفر فقط با یک عکس می تونه در مسابقه شرکت کنه.
5. نوع دستگاه عکس برداری به هیج وجه مهم نیست.
2. در صورت تمایل می تونید برای هر عکس، یک خط نوشه، شعر، نُت کوتاه به کار ببرید.
3. طی مسابقه به هیچ وجه اسامی شرکت کننده ذکر نخواهد شد.
4. هر نفر فقط با یک عکس می تونه در مسابقه شرکت کنه.
5. نوع دستگاه عکس برداری به هیج وجه مهم نیست.
نحوه تایید برنده به صورت زیر خواهد بود:
تصاویر با شماره گذاری در تاپیک قرار خواهند گرفت و شما دوستان تا سقف 3 گزینه، مجاز به انتخاب عکس شرکت کنندگان خواهید بود. یعنی می تونید 1 یا 2 یا حداکثر 3 انتخاب داشته باشید.
انتخاب اول
انتخاب دوم
انتخاب سوم
نکته:
در شمارش آرا انتخاب اول 10 امتیاز، انتخاب دوم 5 امتیاز و انتخاب سوم 2 امتیاز خواهند داشت.
دلیل اصلی سیاه سفید بودت تصاویر:
ما شاهد عرضه ی نرم افزار های جدید برای گوشی های تلفن و رایانه های شخصی هستیم که در بهبود تصاویر نقش بسزایی ایفا می کنن. شاید استفاده از این ابزار کلاس کلی تصاویر رو بالا ببره اما هدف ما عکس ادیت شده نیست! (به هر حال اگر دوستان از فـیلــتر معمولی و غیر رنگی-مثل قاب دور عکس- برای ویرایش عکس هاشون استفاده کنن مشکلی نیست البته به شرطی که به وضوح تصویر لطمه وارد نکنه)
زمان برگزاری مسابقه:
ما هر فصل یک مسابقه عکاسی برگزار خواهیم کرد.
خوشحالیم که اولین دوره ی این مسابقات در فصل پاییر رخ میده.
از همین حالا تا 25 آبان ماه می تونید عکس منتخب خودتون رو برای من ارسال کنید.
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.
تصاویر با شماره گذاری در تاپیک قرار خواهند گرفت و شما دوستان تا سقف 3 گزینه، مجاز به انتخاب عکس شرکت کنندگان خواهید بود. یعنی می تونید 1 یا 2 یا حداکثر 3 انتخاب داشته باشید.
انتخاب اول
انتخاب دوم
انتخاب سوم
نکته:
در شمارش آرا انتخاب اول 10 امتیاز، انتخاب دوم 5 امتیاز و انتخاب سوم 2 امتیاز خواهند داشت.
دلیل اصلی سیاه سفید بودت تصاویر:
ما شاهد عرضه ی نرم افزار های جدید برای گوشی های تلفن و رایانه های شخصی هستیم که در بهبود تصاویر نقش بسزایی ایفا می کنن. شاید استفاده از این ابزار کلاس کلی تصاویر رو بالا ببره اما هدف ما عکس ادیت شده نیست! (به هر حال اگر دوستان از فـیلــتر معمولی و غیر رنگی-مثل قاب دور عکس- برای ویرایش عکس هاشون استفاده کنن مشکلی نیست البته به شرطی که به وضوح تصویر لطمه وارد نکنه)
زمان برگزاری مسابقه:
ما هر فصل یک مسابقه عکاسی برگزار خواهیم کرد.
خوشحالیم که اولین دوره ی این مسابقات در فصل پاییر رخ میده.
از همین حالا تا 25 آبان ماه می تونید عکس منتخب خودتون رو برای من ارسال کنید.
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.
جوایز مسابقه از طرف ایران انجمن
نفر اول: کارت شارژ 5 هزار تومانی ایرانسل و یا همراه اول
نفر دوم: کارت شارژ 2 هزار تومانی ایرانسل و یا همراه اول
نفر سوم: کارت شارژ 1 هزار تومانی ایرانسل و یا همراه اول
++++++++
تصاویر گرفته شده خودتون رو به همراه متن دلخواه (اگر متن داره) فقط برای من پیام خصوصی کنید.
یادآوری می کنم که به هیچ عنوان در تاپیک قرار ندید.
ممنون
++++++++
تصاویر گرفته شده خودتون رو به همراه متن دلخواه (اگر متن داره) فقط برای من پیام خصوصی کنید.
یادآوری می کنم که به هیچ عنوان در تاپیک قرار ندید.
ممنون
++++++++
آخرین ویرایش: