صفحه اول رو نگاه میکری میفهمیدی جریان از چه قراره :نیش:
هر کی زیر پستات پسند بزنه ، جلوی جهت اطلاه شما در بالای صفحه یکی زیاد میشه .
شما نباید روی اون پسند ها کلیک کنید چون پسند هات دوباره صفر میشه
پسند هات رو باز نکن تا 5 فروردین 91 اون وقت یه عکس ازش بگیر و توی همین تاپیک بزارش تا در مسابقه شرکت کنی:نیش:
دوستان حالا من کم میام شما که نباید بی وفا باشیدو کم پسند بزنید:ناراحت: شما هر مدت یه بار کل کامنتا رو چک کنید هر کامنت واسه من بود پسند بزنید اگه پسند زدید و نمیشه توان 2 کرد دوستان دیگه رو ترغیب کنید به پسند زدن:تعجب: دیگه به هر حال حواستون باشه اااا:دعا: دوستان اینا همش شوخی بیدااا یعنی شوخی شوخی جدی بید یعنی جدا شوخی بید..نبید:نیش:
دوباره آمدیم:شاد: فک نمی کردین سرزده بیام:خونسرد: ولی حالا اومدم دیدم دارین کم کاری می کنین تعداد پسندا کمه اااا:تنبیه: انتظار بیش از اینها می رفت:اخطار:
حواستون باشه دیگه من باید اول شم:برنده: اومدم ببینم پسندا به 1000000 رسیده باشه:42:
يه كار آسون تر از پرينت سكرين هست
snipping tool هست توي منوي استارت يا اگه نبود جستجو كنيد پيدا ميشه
اون رو بزنيد و بعد اون چيي رو ك مي خوايد مشخص كنيد و ذخيره و بعد آپلود
عزیزان تا پایان روز پنجم فروردین یعنی فردا فرصت دارند مانند دوستان تصویری از تعداد پسندهاشون رو در اینجا قرار بدند.
دقت کنید که این مسابقه به صورت قرعه کشی بین 7 نفر از عزیزان رتبه ی بالا برگزار میشه. پس ممکن هست عزیزانی با حتی تعداد 100 پسند در صورت قرار گرفتن بین 7 رتبه ی برتر در مسابقه شرکت داده بشند، پس از شرکت کردن در مسابقه نترسید! :شاد:
عزیزانی که در مسابقه شرکت میکنند لطفاً تا پایان مسابقه پسندهای خودشون رو باز نکنند شاید نیاز به بررسی پسندهای دو نفر برنده شده در قرعه کشی باشه!