• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ویژه پسند! (همراه با جایزه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maksemos

متخصص بخش خودرو
چند تا مونده تا900 پسنده بشم :بدجنس:
پـــــــــس
هر کی 900 پسند منو بزنه یه جایزه داره پیش من...:18:

بدو بدو بیا بزن تا جایزه دار بشییییی :شاد:

Xaniar

متخصص بخش زوم
چند تا مونده تا900 پسنده بشم :بدجنس:
پـــــــــس
هر کی 900 پسند منو بزنه یه جایزه داره پیش من...:18:

بدو بدو بیا بزن تا جایزه دار بشییییی :شاد:

رسیدی به 900 تا ؟:غش2:
پس با این حساب خودت اولی:شاد:

Xaniar

متخصص بخش زوم
آقا ما كه نيستيم چيكار كنيم:نیش:

صفحه اول رو نگاه میکری میفهمیدی جریان از چه قراره :نیش:
هر کی زیر پستات پسند بزنه ، جلوی جهت اطلاه شما در بالای صفحه یکی زیاد میشه .
شما نباید روی اون پسند ها کلیک کنید چون پسند هات دوباره صفر میشه
پسند هات رو باز نکن تا 5 فروردین 91 اون وقت یه عکس ازش بگیر و توی همین تاپیک بزارش تا در مسابقه شرکت کنی:نیش:

fatyjo0on

کاربر ويژه
دوستان حالا من کم میام شما که نباید بی وفا باشیدو کم پسند بزنید:ناراحت: شما هر مدت یه بار کل کامنتا رو چک کنید هر کامنت واسه من بود پسند بزنید اگه پسند زدید و نمیشه توان 2 کرد دوستان دیگه رو ترغیب کنید به پسند زدن:تعجب: دیگه به هر حال حواستون باشه اااا:دعا: دوستان اینا همش شوخی بیدااا یعنی شوخی شوخی جدی بید یعنی جدا شوخی بید..نبید:نیش:

fatyjo0on

کاربر ويژه
دوباره آمدیم:شاد: فک نمی کردین سرزده بیام:خونسرد: ولی حالا اومدم دیدم دارین کم کاری می کنین تعداد پسندا کمه اااا:تنبیه: انتظار بیش از اینها می رفت:اخطار:
حواستون باشه دیگه من باید اول شم:برنده: اومدم ببینم پسندا به 1000000 رسیده باشه:42:

fatyjo0on

کاربر ويژه
آمدیم دوباره:ایول: ولی پسندام که کمه:45: اینجا چا سوت و کوره؟:33: من تنهام که:43:

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام
دوستان فردا پنجم هست و فقط تا ساعات آخر فردا وقت دارید ( البته اگه علی عزیز تمدید نکنه ):شاد:
کم کم عکساتون رو بزارید تا ببینیم دیگه :غش2::غش2:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

زینب

کاربر ويژه
باز نفهمیدم ! من دکمه ی print رو گرفتم وبعد shiftروگرفتم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد !

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
يه كار آسون تر از پرينت سكرين هست
snipping tool هست توي منوي استارت يا اگه نبود جستجو كنيد پيدا ميشه
اون رو بزنيد و بعد اون چيي رو ك مي خوايد مشخص كنيد و ذخيره و بعد آپلود

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیزان تا پایان روز پنجم فروردین یعنی فردا فرصت دارند مانند دوستان تصویری از تعداد پسندهاشون رو در اینجا قرار بدند.
دقت کنید که این مسابقه به صورت قرعه کشی بین 7 نفر از عزیزان رتبه ی بالا برگزار میشه. پس ممکن هست عزیزانی با حتی تعداد 100 پسند در صورت قرار گرفتن بین 7 رتبه ی برتر در مسابقه شرکت داده بشند، پس از شرکت کردن در مسابقه نترسید! :شاد:

عزیزانی که در مسابقه شرکت میکنند لطفاً تا پایان مسابقه پسندهای خودشون رو باز نکنند شاید نیاز به بررسی پسندهای دو نفر برنده شده در قرعه کشی باشه!

parastu

متخصص بخش گالری عکس
یکی به من بگه من چه جوری باید پسندامو بشمرم؟؟؟؟؟؟؟؟:فکر:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا