• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی بیست سوالی گروهی ایران انجمن ؛ بین گروه خانم ها و آقایون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
ميخوام ببينم الان كه نوبت ماست هم همينقد راهنماييمون ميكنين :|
از عرش رسیدیم به فرش :|

amin khan

مدیر انجمن
اطلاعیه شماره یک
«بسم‌الله الرحمن الرحيم
قهرماني مقتدرانه تيم آقایان ایران انجمن در رقابت‌هاي جام بين خانم و آقایان انجمن،باعث سربلندي، شادي و شعف همه کاربران آقای انجمن شد.
اين موفقيت ارزشمند و پرافتخار را به همه تبريک مي‌گويم.
اطمينان دارم اين پيروزي مقدمه‌اي براي حضور مقتدرانه آقایان انجمن در تمام عرصه‌هاي خواهد بود.
خاطر نشان دارم جش پیروزی آقایان 5 روز پیاپی در همین مکان برگزار خواهد شد و تا تاریخ یاد شد خانمی حق ورود به تاپیک فاتحان رو نخواهد داشت البته مراسم سوگواری برای بازندگان خانم در تاپیک بغلی به مدت 5 روز دایر خواهد بود.

والسلام
امین خان

آخرین ویرایش:

aliwinter

Banned
:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
این پیروزی بزرگ را به تمام اقایان تبریک عرض منمایم:شاد2::شاد::شاد:

parisa

متخصص بخش
اطلاعیه شماره یک
«بسم‌الله الرحمن الرحيم
قهرماني مقتدرانه تيم آقایان ایران انجمن در رقابت‌هاي جام بين خانم و آقایان انجمن،باعث سربلندي، شادي و شعف همه کاربران آقای انجمن شد.
اين موفقيت ارزشمند و پرافتخار را به همه تبريک مي‌گويم.
اطمينان دارم اين پيروزي مقدمه‌اي براي حضور مقتدرانه آقایان انجمن در تمام عرصه‌هاي خواهد بود.
خاطر نشان دارم جش پیروزی آقایان 5 روز پیاپی در همین مکان برگزار خواهد شد و تا تاریخ یاد شد خانمی حق ورود به تاپیک فاتحان رو نخواهد داشت البته مراسم سوگواری برای بازندگان خانم در تاپیک بغلی به مدت 5 روز دایر خواهد بود.

والسلام
امین خان

سلام
اول تبریک میگم
دوما بازهم با خوندن این دست نوشته مامان بنده مرا دیوانه خطاب کرد چون قاه قاه خندیدم:خنده2:

amin khan

مدیر انجمن
خب حالا چی کار کنیم با برادرانی که در کمال نامردی بردن و قرارم گذاشتن تاپیک رو پنج روز بخوابونن؟

خانم طاهره لطفا به قوانین احترام بذارین و تو تاپیک خودتون دلایل شکست رو آنالیز کنید :124:

ولی جدای شوخی به نظرم قوانین رو تغییر بدیم بازی بهتر میشه:فکر:

TAHEREH

متخصص بخش

خانم طاهره لطفا به قوانین احترام بذارین و تو تاپیک خودتون دلایل شکست رو آنالیز کنید :124:

ولی جدای شوخی به نظرم قوانین رو تغییر بدیم بازی بهتر میشه:فکر:

کدوم قوانین دقیقا؟:25:
انالیز نمی خواد که:
1.خانما دلسوزن
2.اقایون فرصت طلب
همین
نه خیر:اخطار:قوانین خیلیم درستن:اخطار:

aliwinter

Banned
درود فراوان, اقایان بیام مشورت کنیم
,جا داره دوباره پیروزی ارزشمند تیم فکرآقایان رو به هم وطنانم در سراسر انجمن ایرانیان تبریک عرض کنم:خنده1::گل::گل::گل:

parisa

متخصص بخش
اقایون شروع کنین وببیینید درکمترین زمان کلمه مورد نظروبهتون میگیم ..اون وقت کُرکُری بخونین:دی

amin khan

مدیر انجمن
اینارو پیشنهاد میدم

یا میتونیم تعداد سوال رو برای هر شخص 5 تا سوال کنیم حالا مجموع 20 نشد هم مهم نیست
یه کارم میشه کرد که مجموعه تعداد سوال 20 بمونه ولی هر شخصی 2 سوال پشت سر هم نتونه بپرسه یعنی منی که الان سوال رو پرسیدم حتما باید یکی از آقایون بعد از من سوال رو بپرسه که من بتونم سوال بعدی رو بپرسم
این شرایطی که الان هست و باید منتظر موند تو میان مدت باعث دل سردی میشه
در مورد طرح سوال هم یه قانونی باشه که چه چیزایی میشه انتخاب کرد (اشیاء ، شخصیت، حیوان) و طوری باشه که نشه چیزای سخت طرح کرد
اینیکه ما الان با کمتر از 20 سوال جواب رو پیدا کردیم یه استثنا بود :بدجنس: مثلا اگه ما دوره بعد یه چیز ساده مثل جاکلیدی رو انتخاب میکردیم امکان نداشت با 20 سوال متوجه شد!

TAHEREH

متخصص بخش
اینارو پیشنهاد میدم

یا میتونیم تعداد سوال رو برای هر شخص 5 تا سوال کنیم حالا مجموع 20 نشد هم مهم نیست
یه کارم میشه کرد که مجموعه تعداد سوال 20 بمونه ولی هر شخصی 2 سوال پشت سر هم نتونه بپرسه یعنی منی که الان سوال رو پرسیدم حتما باید یکی از آقایون بعد از من سوال رو بپرسه که من بتونم سوال بعدی رو بپرسم
این شرایطی که الان هست و باید منتظر موند تو میان مدت باعث دل سردی میشه
در مورد طرح سوال هم یه قانونی باشه که چه چیزایی میشه انتخاب کرد (اشیاء ، شخصیت، حیوان) و طوری باشه که نشه چیزای سخت طرح کرد
اینیکه ما الان با کمتر از سوال جواب رو پیدا کردیم یه استثنا بود :بدجنس: مثلا اگه ما دوره بعد یه چیز ساده مثل جاکلیدی رو انتخاب میکردیم امکان نداشت با 20 سوال متوجه شد!

دیگه قانون اضافی نه
اولا اسم مسابقه بیست سوالیه پس بیست تا سوال باید باشه
دوما محدودیت توی انتخابم زیاد جالب نیست هیجان رو از بین میبره
خوبه میدونین یک استثنا بود:بدجنس:

B a R a N

مدير ارشد تالار
چه طور الان این همه قوانین می زارین ها ؟؟؟

نه من یکی قوانینی نمی بینم اینجا !!

خانم ها گل ایران انجمن قوانینی ما نداریم :تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا