امین خان شروع کنید
هنوز جشن پیروزی رو باید اینجا برگزار کنیم:شاد2:
امین خان شروع کنید
ميخوام ببينم الان كه نوبت ماست هم همينقد راهنماييمون ميكنين :|
از عرش رسیدیم به فرش :|
طاهرررر :قاطی:عمرا اگه راهنمایی کنن:/
جنس مرد رو نمیشناسیا:|
طاهرررر :قاطی:
فقط میتونم بگم :|
اطلاعیه شماره یک
«بسمالله الرحمن الرحيم
قهرماني مقتدرانه تيم آقایان ایران انجمن در رقابتهاي جام بين خانم و آقایان انجمن،باعث سربلندي، شادي و شعف همه کاربران آقای انجمن شد.
اين موفقيت ارزشمند و پرافتخار را به همه تبريک ميگويم.
اطمينان دارم اين پيروزي مقدمهاي براي حضور مقتدرانه آقایان انجمن در تمام عرصههاي خواهد بود.
خاطر نشان دارم جش پیروزی آقایان 5 روز پیاپی در همین مکان برگزار خواهد شد و تا تاریخ یاد شد خانمی حق ورود به تاپیک فاتحان رو نخواهد داشت البته مراسم سوگواری برای بازندگان خانم در تاپیک بغلی به مدت 5 روز دایر خواهد بود.
والسلام
امین خان
سلام مجدد
واسه این که تاپیک نخوابه با اجازه خواهران گلم راهنمایی میکنم:گل:
خب حالا چی کار کنیم با برادرانی که در کمال نامردی بردن و قرارم گذاشتن تاپیک رو پنج روز بخوابونن؟
:خنده2:
خب حالا چی کار کنیم با برادرانی که در کمال نامردی بردن و قرارم گذاشتن تاپیک رو پنج روز بخوابونن؟
زیاد حرفاشون جدی نگیر....بهت قول میدم تا فردا کلمه رو انتخاب کنن :خنده2:
خانم طاهره لطفا به قوانین احترام بذارین و تو تاپیک خودتون دلایل شکست رو آنالیز کنید :124:
ولی جدای شوخی به نظرم قوانین رو تغییر بدیم بازی بهتر میشه:فکر:
اینارو پیشنهاد میدم
یا میتونیم تعداد سوال رو برای هر شخص 5 تا سوال کنیم حالا مجموع 20 نشد هم مهم نیست
یه کارم میشه کرد که مجموعه تعداد سوال 20 بمونه ولی هر شخصی 2 سوال پشت سر هم نتونه بپرسه یعنی منی که الان سوال رو پرسیدم حتما باید یکی از آقایون بعد از من سوال رو بپرسه که من بتونم سوال بعدی رو بپرسم
این شرایطی که الان هست و باید منتظر موند تو میان مدت باعث دل سردی میشه
در مورد طرح سوال هم یه قانونی باشه که چه چیزایی میشه انتخاب کرد (اشیاء ، شخصیت، حیوان) و طوری باشه که نشه چیزای سخت طرح کرد
اینیکه ما الان با کمتر از سوال جواب رو پیدا کردیم یه استثنا بود :بدجنس: مثلا اگه ما دوره بعد یه چیز ساده مثل جاکلیدی رو انتخاب میکردیم امکان نداشت با 20 سوال متوجه شد!