نوبت رو رعایت کنید اقای محترم:91:خب سوال بعدی:
17- غلط گیر هست؟
نوبت رو رعایت کنید اقای محترم:91:خب سوال بعدی:
17- غلط گیر هست؟
حواسم نبود:خجالت2:نوبت منه دیگه :خنده2:
ویش
گروه خانم های عزیز لطفا هر فردی از گروهتون یه راهنمایی بکنه
راهنمایی ها متفاوت باشه ... ممنون :نیش:
@*TAHEREH BANOO*
@دختر مهتاب
@parisa
@Maryam
@Topaz
@Pr!ncess
@Fa.Sa
@*pooneh*
@پانته آ
@fatemeh
:احترام:ارش جان یه عذرخواهی من به شما بدهکارم..اخه پیشنهاد این مسابقه با من بود ....اما ماشالله شماها خیلی فعالین وبیشتراوقات نت هستین ...من هروقت میام چند صفحه عقب هستم وکلا درجریان مسابقه نمی تونم باشم...
ودرپایان ازهمین تریبون ازهمه دوستانم خصوصا آرش عذرمیخوامممممممم:خجالت2:
من میگم اگه این تاپیک فقط درمورد کلمه سوال پرسیده بشه ومباحث اضافی نداشته باشه.. خیلی راحت ترمیتونیم به تمام صفحات سربزنیم.....
اینجوری کل تاپیک وباید دل وروده شو بریزیم بیرون تا بفهمیم چی به چی هست..ماشالله بس فعالین:خنده2:
اگرم عکسی گذاشته ویا صحبنی میشه راجبع موضوع هست بهتر از این که تاپیک تا ساعت ها بیکار بمونه اینها درواقع یه نوع محرک هستن.بله
لااااااااااااااایک آرش لاااااایک :خنده2:خب از اونجا که تاپیک بازی هست شوخی و صحبتهای دوستانه هم مزه بازی هست
ولی منم برای همین شلوغی تاپیک بود که گفتم هر دوره یه تاپیک مجزا بشه که سر درگمی برای خواننده پیش نیاد..
اون موقع بازی های انجام شده هم یا به بایگانی منتقل میشن یا اینکه یه بخش مجزا برای بازی های گروهی در نظر گرفته میشه که تاپیک ها اونجا به صورت سری و لیست قرار بگیرن
خب نظرتون چیه تاپیک جدید برای دورهای جدید شروع کنیم؟
و تاپیک قدیمی رو بایگانی کنیم؟
یا بخشی به عنوان بازی های گروهی در نظر گرفته بشه؟؟
@admin
اوکــــ :نیش:بله، میشه بخش ایجاد کرد و لطفاً این رو در آینده بهم یادآوری کن آرش جان.
البته این تاپیک مخصوص مسابقه ی بیست سوالی هست و بهتر هست برای مسابقه ی گروهی دیگری با موضوع متفاوت تاپیک جدا زده بشه.