• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی بیست سوالی گروهی ایران انجمن ؛ بین گروه خانم ها و آقایون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin khan

مدیر انجمن
گروه که کلا خیلی ....:خنده1:
همه رو سیب توافق کردن در صورتی که اینجا گفته ریشست:خجالت2:

فکر کنم اونجا 1 روز عقبه

parisa

متخصص بخش
فکرمیکنم شما دو نفرازگروه آقایون کُندرزیاد مصرف کردید که ماشالله اینقده باهوشید :خنده2:

amin khan

مدیر انجمن
یه سوال بالا خانم فاطمه گفتن کشت میشه و از ریشش استفاده میکنن:فکر:
این یعنی فقط از ریشش استفاده میشه دیگه درسته؟ بعدش معلوم بشه ساقش هم استفاده میشه قبول نیست هااااااا
یعنی میوه اصلی این گیاهه از ریشست؟ مثل سیر و تربچه؟

t92

متخصص بخش
:نیش:
من میترسم سوال بپرسم :ترس:
من فکر میکنم جواب درخت باشه :نیش:
هم خشکه هم تو جیب جا میشه :122:

amin khan

مدیر انجمن
آرش من دیگه نمیتونم شماره چنده میخوام بپرسم

آیا از مواد تشکیل دهنده آش هست؟

amin khan

مدیر انجمن
بکش اونور آرش

کی گفته سبزیه؟ با این سوال هم میفهمیم سبزی هست یا نه و هم میفهمیم تو آش استفاده میشه
الان خیلی کلی شده شاید یه چیزی هست که تو کوهاست و خاصیت دارویی داره و تا حالا نشنیدیم خب

رو سیر و تربچه هم فکر کنین!!!!!!

parisa

متخصص بخش
یه سوال بالا خانم فاطمه گفتن کشت میشه و از ریشش استفاده میکنن:فکر:
این یعنی فقط از ریشش استفاده میشه دیگه درسته؟ بعدش معلوم بشه ساقش هم استفاده میشه قبول نیست هااااااا
یعنی میوه اصلی این گیاهه از ریشست؟ مثل سیر و تربچه؟
راجع به این موردلازم دیدم یه توضیحی بدم من عرض کردم ممکنه دارویی هم باشه یعنی ریشه خوردنی وساقه برای مصراف دیگه استفاده بشه.زیاد ذهنتون حول این مورد مشغول نکنین.این همه سوالهای جورواجور کلیک کردین رو ریشه وساقه:خنده2:

t92

متخصص بخش
راجع به این موردلازم دیدم یه توضیحی بدم من عرض کردم ممکنه دارویی هم باشه یعنی ریشه خوردنی وساقه برای مصراف دیگه استفاده بشه.زیاد ذهنتون حول این مورد مشغول نکنین.این همه سوالهای جورواجور کلیک کردین رو ریشه وساقه:خنده2:
:غش2:
من دیگه کلا بیخیال شدم:قاطی:
:

:غش2:

aliwinter

Banned
اقا ما ریشه ریزومی داریم یعنی این که ریشه نیست در اصل حکم ساقه رو داره کارهای اون رو انجام میده مثل سیب زمینی یا پیاز که تو خاک اند در واقع اون ساقه ریشه مانند
که وظایف ریشه همانجام میده بلامیسر.:خنده1:اقا این اش رشته ما چی شده دی:خنده1::88::88:

آخرین ویرایش:

B a R a N

مدير ارشد تالار
یعنی از صبح انقدر پست زدید متوجه نشدید چی هستش
چند تا اشاره شد !!

والا هر کی بود فهمیده بود!!! :خنده2::خنده2:

t92

متخصص بخش
خب سیب زمینی شلغم که گفتید نیست
راهنمایی درست و حسابی کنید خب :|
یه راهنمایی خوب بکنید :122:
راهنمایی بکنید:122: