اسم کتابه ؟بله :ترس:
اسم نویسنده ست؟خیر:93:
نویسنده ی کتاب ایرانی هستش؟ اهم:ترس:
نویسنده کتاب در قید حیاته ؟ (زنده هستش) بلی:ترس: زمینه ی آثارشون چطوریه؟ رمان عاشقانه؟ :مشکوک::نیش:هم بله هم خیر نویسنده کتاب مَرده ؟ (Marde) خیر
رومانش جنبه روانشناسی هم داره؟ :تعجب2:خیر
اسم کتابه ؟بله :ترس:
اسم نویسنده ست؟خیر:93:
نویسنده ی کتاب ایرانی هستش؟ بله
نویسنده کتاب در قید حیاته ؟ (زنده هستش) بلی:ترس: زمینه ی آثارشون چطوریه؟ رمان عاشقانه؟ :مشکوک::نیش:هم بله هم خیر نویسنده کتاب مَرده ؟ (Marde) خیر
رومانش جنبه روانشناسی هم داره؟ :تعجب2:خیر
بامداد خمار؟ خیر شاعر هم هستن؟خیر
در زمینه ی تحقیقات و پژوهش هم کتاب دارن؟خیر(فک نکنم ینی-آخه بارون این سوالای سخت سخت چیه که می پرسی:91
راهنمایی : نویسنده معاصر......است:نیش2: این کتاب جوایز مهمی همچون بهترین رمان سال پکا و....... رو هم گرفته
اینم یه راهنمایی بزرگ
حالا زود باشید بگید ....:داغ:
گل گفتی آی گل گفتی/جواب عالی دادی/غنچه بودی شکفتی:نیش2: آفرییییییییییییییین:63:
درباره نویسنده و برخی آثار او: زویا پیرزاد نویسنده و داستان نویس معاصر در سال 1330 در آبادان به دنیا آمد ، در همان جا به مدرسه رفت و در تهران ازدواج کرد و دو پسرش ساشا و شروین را به دنیا آورد.
در سال 1370 ، 1376 ، 1377 سه مجموعه از داستانهای خود را به چاپ رساند.
" مثل همه عصرها ، طعم گس خرمالو و یک روز مانده به عید پاک" مجموعه از داستانهای کوتاهی بودند که با نثر متفاوتی خود مورد استقبال مردم قرار گرفتند.
اولین رمان بلند زویا پیرزاد ، با نام : "چراغ ها را من خاموش می کنم " در سال 1380 به چاپ رسید . این کتاب با نثر روان و ساده ای که داشت جایزه های بسیاری را دریافت کرد .... از جمله : برنده جایزه بهترین رمان سال 1380 پکا ... برنده جایزه بهترین رمان 1380بنیاد هوشنگ گلشیری و برنده لوح تقدیر جایزه ادبی یلدا در سال 1380.و........
اینم دانلود کتاب خیلی خیلی قشنگ چراغ ها را من خاموش می کنم:گل:
- اسم نویسنده؟خیر :سوت: 2-نام کتابه؟خیر :49: 3-خوب اسم شاعره؟خیر همشهری:نیش: 4-اسم شهر شاعر یا نویسنده؟ :نه: 5-صنعت ادبی نیست؟بله هست :50: 6- استعاره؟خیر ، ولی دارید نزدیک میشید:سوت: 7-این صنعت، مخصوص شعره؟ توی شعر هم استفاده میشه ولی ما توی گفتوگوهای محاوره ای خودمون هم بکار میبیرمش:18: