• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسی یا رونالدو

مسی یا رونالدو

• مسی

رای: 9 81.8%
  • رونالدو

رای: 2 18.2%

• مجموع رای دهندگان
    11
وضعیت
موضوع بسته شده است.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اما این پست را برای کسانی میخوام بذارم که دم از اخلاق مسی میزنند.
(( البته من خودم فوتبال رو اخلاقی نمیبینم))
ولی این مطلب را بخوانید....
خطاب من تنها اون عده از طرفدارا هستن که قبل از فوتبال و هواداری به انسانیت و عدالت اعتقاد دارن .
در هفتم اوکتبر 2011 الکلاسیکوی رئال مادرید و بارسلونا .دل چند ده هزار نفر از مسلمانان جهان رو به درد آورد .اما لابی صهیونیزم به قدری در نشریات و رسانه ها نفوذ داره که تا جایی که می شد سعی کرد این خبر رو بایکوت کنند .

دعوت از شالوت نظامی فاسد و سابق اسرائیلی برای دید بازی الکلاسیکو خشم فلسطینیان رو دربر داشت . که حتی خبرگزاری های داخلی هم به اون نپرداختن .

با گلعاد شالیت بیشتر آشنا شویم :
وی سرباز و نظامی بود که در قتل عام کودکان فلسطینی در غزه مشارکت داشته است .

وی جزء نظامیان آموزش دیده ای است که وظیفه اش از بین بردن نیرو های غیر نظامی بالقوه نظامی برای پیش گیری از تشکیل توده نظامیان در اینده است .
وی در کشتار غیر نظامیانی که در یک تانک پناه گرفته بودن نیز شرکت داشته است .

سه گروه مسلح فلسطین از جمله گردن های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس گلعات شالیت را در خاک اسرائیل نزدیک نوار غزه به اسارت در آوردند اما بعد از پایان اسارتش و مبادله اسرا آزاد گشت .

چهره وی به قدری فاسد و منزجر کننده است که حتی پارلمان اروپا هم از باشگاه بارسلونا تقاضا کرد این دعوت را نیز کنسل کند .

اما از آنجا که کاتالان ها اراده خاصی نسبت به صهیونیزم دارند نه تنها وی را دعوت کردند بلکه وی را در ردیف تماشگران VIP قرار دادند و مسی قبل از شروع بازی به دیدن وی رفت و از زحمات وی ( نسل کشی ) نیز تقدیر به عمل آورد .
آره درست خوندید مسی برنده چهار توپ طلا .

مدیر منطقه ای شورای مناسبات اروپایی فلسطینی تاکید کرد به دنبال دعوت باشگاه بارسلونا از گلعاد شالیت سرباز صهیونیستی برای تماشای بازی این تیم، تماس هایی را با این باشگاه انجام داده بود که تمامی زحمات وی بی نتیجه ماند .

وی اظهار داشت :

اگر شالیت حق دارد به خاطر دوری از بازی های بارسلونا در زمان اسارت، برای تماشای بازی های این تیم دعوت شود، پس هزاران فلسطینی که در زندان های رژیم صهیونیستی بازداشت هستند نیز این حق را دارند

توجه:قابل ذکر هست که بعد از اینکار رو نالدو در دو اقدام به دل جویی از فلسطینیان پرداخت .
ابتدا به کمپ فلسطینی ها رفت و با اونا عکس گرفت و بعد هم کفش های طلاشو جهت ساخت مدرسه های تخریب شده غزه به مردم فلسطین هدیه کرد .

اینجاhttp://www.footballtarget.com/2012/11/cristiano-ronaldo-donated-his-golden-boot-worth-e1-5-million/

582271_568235583203802_1628685767_n.jpg

9h5xwkichg9sfe74upls.jpg

مقایسه با شما....
یک جانی آدم کش را مظهر اخلاقتان میدانید
یا یک فرشته زمینی که پشت مظلومان بوده است..

a9cfa68e71e6eba9135dc3570c2c286ajo425nr0tmzhgud3gsuk.jpg

این اعمال رونالدو سبب انتقادات شدید لابی های صهیونیستی و غربی از او شده و در نهایت باعث بروز چهره ای نه چندان دوست داشتنی از او در رسانه های دنیا که غالبا توسط صهیونیست ها اداره می شوند، شده است.

اما بعضی از رسانه های انگلیسی هم اعمال رونالدو را هنگامی که در مورد انزوای مردم فلسطین و بحران های اخیر در نوار غزه، اظهار نگرانی کرد، انسان دوستانه معرفی کرده اند. حتی گفته می شود، رونالدو، شخصا، در بین سال های 2005 تا 2007، از فلسطین اشغالی دیدن کرده و به گرمی مورد استقبال مردم قرار گرفته و از سوی آنها اسکورت شده است، اما باز هم از سوی رسانه های صهیونیستی، مورد انتقادات شدید قرار گرفته است.

80360193-3249039.jpg

سفید تر از آنم که اب اناری بمیرم....:گل:

سیبری

کاربر ويژه
خطاب من تنها اون عده از طرفدارا هستن که قبل از فوتبال و هواداری به انسانیت و عدالت اعتقاد دارن .
در هفتم اوکتبر 2011 الکلاسیکوی رئال مادرید و بارسلونا .دل چند ده هزار نفر از مسلمانان جهان رو به درد آورد .اما لابی صهیونیزم به قدری در نشریات و رسانه ها نفوذ داره که تا جایی که می شد سعی کرد این خبر رو بایکوت کنند .

دعوت از شالوت نظامی فاسد و سابق اسرائیلی برای دید بازی الکلاسیکو خشم فلسطینیان رو دربر داشت . که حتی خبرگزاری های داخلی هم به اون نپرداختن .

وی جزء نظامیان آموزش دیده ای است که وظیفه اش از بین بردن نیرو های غیر نظامی بالقوه نظامی برای پیش گیری از تشکیل توده نظامیان در اینده است .

سه گروه مسلح فلسطین از جمله گردن های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس گلعات شالیت را در خاک اسرائیل نزدیک نوار غزه به اسارت در آوردند اما بعد از پایان اسارتش و مبادله اسرا آزاد گشت .

چهره وی به قدری فاسد و منزجر کننده است که حتی پارلمان اروپا هم از باشگاه بارسلونا تقاضا کرد این دعوت را نیز کنسل کند .

اما از آنجا که کاتالان ها اراده خاصی نسبت به صهیونیزم دارند نه تنها وی را دعوت کردند بلکه وی را در ردیف تماشگران VIP قرار دادند و مسی قبل از شروع بازی به دیدن وی رفت و از زحمات وی ( نسل کشی ) نیز تقدیر به عمل آورد .

مدیر منطقه ای شورای مناسبات اروپایی فلسطینی تاکید کرد به دنبال دعوت باشگاه بارسلونا از گلعاد شالیت سرباز صهیونیستی برای تماشای بازی این تیم، تماس هایی را با این باشگاه انجام داده بود که تمامی زحمات وی بی نتیجه ماند .

وی اظهار داشت :

اگر شالیت حق دارد به خاطر دوری از بازی های بارسلونا در زمان اسارت، برای تماشای بازی های این تیم دعوت شود، پس هزاران فلسطینی که در زندان های رژیم صهیونیستی بازداشت هستند نیز این حق را دارند

توجه:قابل ذکر هست که بعد از اینکار رو نالدو در دو اقدام به دل جویی از فلسطینیان پرداخت .
ابتدا به کمپ فلسطینی ها رفت و با اونا عکس گرفت و بعد هم کفش های طلاشو جهت ساخت مدرسه های تخریب شده غزه به مردم فلسطین هدیه کرد .

اینجا

مشاهده پیوست 15433

9h5xwkichg9sfe74upls.jpg

مقایسه با شما....
یک جانی آدم کش را مظهر اخلاقتان میدانید
یا یک فرشته زمینی که پشت مظلومان بوده است..

a9cfa68e71e6eba9135dc3570c2c286ajo425nr0tmzhgud3gsuk.jpg

80360193-3249039.jpg

سفید تر از آنم که اب اناری بمیرم....:گل:

کلا پول ، شهرت و قدرت انسان رو فاسد میکنه و متاسفانه فوتبالیستها هر 3 تاش و دارن!
افرادی که این 3 تا رو دارن و هنوز انسانن خیلی کم پیدا میشن

nafasss

کاربر ويژه
9h5xwkichg9sfe74upls.jpg

حرف شما کاملا صحیح ولی:

چه تیمی که توش مسی بازی کنه ببره چه تیمی که توش رونالدو بازی میکنه ببره به ما چیزی نمیدن

این حرفتونم که:

البته بستگی داره از این پول و قدرت و شهرت در چه راهی استفاده کرد...

کاملا درسته واز این اره رونالدو باید تقدیر کرد.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
درسته چیزی نمیرسه نفس خانوم.
ولی بعضیا زیادی دم از اخلاق مسی میزنند از جمله فیفا اسرائیلی
خواستم این بذارم تا نشون بدم کریس با مرارم تر از اونکه این بارسایی ها دم از اخلاقش میزنند با اخلاق تره.
و اگر بقول این بارسایی ها که کریس اخلاق نداره توپ طلا نبرد کریس خیلی هم از اون مسی با اخلاق تره...

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار

وی اظهار داشت :

همه اینایی که گفتی چه ربطی به اخلاق مسی داشت
من خودم بارسایی نیستم ولی دیگه با مقایسه هات خیلی در حق مسی ظلم میشه
خوبی و اخلاق و مرام و این جور چیزا هم فقط وقتی با یکی معاشرت کردی دستت میاد این چیزا همش تبلیغاته

Jagvar

New member
اینا همش تبلیغه اگرم درست باشه شما نمیتونی با گذاشتن4عکس بگی مسی اینجوری یا رونالدو اونجوری چون منبع موثق برای این خبرها وجود نداره الان میتونم چندتا خبر از رسوایی اخلاقی رونالدو نشون بدم آیا شما میتونی بازم بگی رونالدو خوب و مسی بده ؟؟؟؟ نمیشه از روی این خبرها خوب بودن ویا بد بودن افراد رو توجیح کنیم

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
محمد جان نمیدونم اخلاق منظورت چیه؟
خیلی از افراد به راحتی میتونن شایعه درست کنن. دلیل نمیشه که
مثلا همین چند مدت پیش یه عکس از رونالدو منتشر شد که داره لوح قرآن میخره. ولی بعدش دیدن که فتوشاپ بود. به این که نمیگن اخلاق داره یا نه
اصلا شاید مسی اسرائیل رو دوست داشته باشه. این بهش میگن اعتقاد نه اخلاق

rahnama

پدر ایران انجمن
بعنوان الگو هیچکدام مورد تائید نیستند.بعنوان دوست داشتن بازی هر یک از این افراد علایق شخصی مهم است.من شخصا بازی رونالدو را دوست دارم ولی به اخلاق ایشان کاری ندارم.ضمنا لازم نیست که کاری هم داشته باشم.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بعنوان الگو هیچکدام مورد تائید نیستند.بعنوان دوست داشتن بازی هر یک از این افراد علایق شخصی مهم است.من شخصا بازی رونالدو را دوست دارم ولی به اخلاق ایشان کاری ندارم.ضمنا لازم نیست که کاری هم داشته باشم.

درود عمو هوشنگ کاش همه مثل شماااا بودن...
اما این بارسایی جماعت میگیم فوتبال اخلاق نیست فوران میان میگن مسی تو اخلاق بهتره مسی اخلاق ناب داره.
بابا فوتبال تکنیک بازی گل هست نه اخلاق....
این پست و گذاشتم تا نشون بدم بارسایی ها که دم از اخلاق مسی میزنند ببینند مسی چطور پشت یک آدم قاتل هست و کریس چطور آدمی هست.

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
مسی چطور پشت یک آدم قاتل هست و کریس چطور آدمی هست.
پسرم :adambarfy:اینقدر زود در مورد دوتا آدم نتیجه گیری نکن
اگه کاتالان جماعت نظر میدن مشکل از خودشونه شما فقط در مورد فوتبالشون حرف بزن
هر چند که این بارساییا همشون حزب بادن :نیش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اگه کاتالان جماعت نظر میدن مشکل از خودشونه شما فقط در مورد فوتبالشون حرف بزن
هر چند که این بارساییا همشون حزب بادن

قربون داش گل.
منم راجب فوتبال حرف میزدم راجب بازی بحثم بود...
اما این کاتالون جماعت تا کم میارن فوران حرف اخلاق انسان دوستانه مسی میزنند و ازش یک فرشته میسازن.
بیش از صدبار گفتم بازی فوتبال بازی اخلاق نیست...
کو گوش شنوااا اون از اون پیری فیفا که مثل مابقی بارسایی ها وقتی حرفی نداشت از بازی کریس بزنه گفت مسی اخلاقش بهتره....
اینم از ایناااا:تعجب2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
متاسفم برات محمد!
اولا بخاطر این تاپیکی که زدی و یه جورایی توهین به بارسایی هاست!
دوما اینکه با اینکارت داری عوام فریبی میکنی!

مطمئنا این مطلب رو یه فرد بی طرف درست نکرده و فقط قصدش خراب کرده یک چهره هست!

ولی دوستان!
خدا بهتون چشم داده که ببینید!
فقط کافیه بازی های حساس 2تا تیم رو که هردو بازیکن بازی کردن رو ببینین
اون وقت معلوم میشه کی بهتره و کی با اخلاق تره!

آقا هوشنگ گفت از بازی رونالدو خوشش میاد خب نظرش اینه
منم شده گاهی بعضی از بازی های رئال رو که دیدم از بازیش خوشم اومده
ولی هرکی یه دید و یه نظری داره

محمد جان تو هم بهتره بس کنی دیگه
کل جهان مسی رو انتخاب کردن بازم تو رو حرف خودتی!
نمیتونی نظرتو به بقیه تحمیل کنی دوست من :چشمک:
همین رای گیری هم که گذاشتی نشون میده همه چیز رو

من نمیدونم چرا قضیه رو اینقدر بزرگ میکنی یا حساسیت بخرج میدی:فکر:

نکنه وکیل رونالدو تو ایران هستی :نیش:

درکل یکم سعی کن خودتو کنترل کنی چون این حرفا نه سودی واسه تو داره نه ما!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مطمئناً و با توجه به سوابق ادامه ی چنین بحث هایی سر انجام خوبی نخواهد داشت.
همه ی انسان ها نظرات خاصی برای خودشون دارند، نظرات تمامی عزیزان در عین مخالفت میتونه برای جمع قابل احترام باشه.
موضوع بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا