• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام. من نتوستم توی آلبوم چیزی اضافه کنم. آخه چرااااااا ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام ... خوش آمدید
امکان استفاده از آلبوم شخصی برای کاربران ویژه فعال نیست .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کجا هستم عزیز دلم ؟

این قسمت مربوط میشه به بیان مشکلات کاربریتون تا ما اونها رو رفع کنیم، لطفاً رعایت کنید خارج از موضوع این تایپیک چیزی ارسال نکنید .

کاری با بنده داشتید از طریق پیام خصوصی و یا ای دی یاهو و ایمیلی که خدمتتون ارسال کردم بنده در خدمتم .

با تشکر از محبت و توجه شما

Sarah

کاربر ويژه
وقتی وارد کاربریم میشم و به قسمت آمار میرم نمیتونم تاپیک هایی که آغازگرشون بودم رو مشاهده کنم. پاسخ انجمن به من اینه: صفحه مورد نظر شما یافت نشد!!

یه سوال دیگه؛ استفاده از آلبوم شخصی برای کدوم اعضا مجاز هست؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
وقتی وارد کاربریم میشم و به قسمت آمار میرم نمیتونم تاپیک هایی که آغازگرشون بودم رو مشاهده کنم. پاسخ انجمن به من اینه: صفحه مورد نظر شما یافت نشد!!
جستجوگر فارسی در ورژن جدید دچار مشکل هست برای رفعش نیاز به انجام تنظیماتی هست که به زودی اعمال خواهد شد.

یه سوال دیگه؛ استفاده از آلبوم شخصی برای کدوم اعضا مجاز هست؟
برای مدیران انجمن فعال است.

ahmadfononi

معاونت انجمن
من نمیتونم تاپیک هایی رو که در تالار هایی که مدیرشون نیستم پاک کنم

در عکس هم معلوم هست

s0d4gar

New member
سلام من نمیدونم چرا نتونستم با یوزرم وارد شم مجبور شدم یکی بسازم دیگه ببخشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من نمیتونم تاپیک هایی رو که در تالار هایی که مدیرشون نیستم پاک کنم

در عکس هم معلوم هست

احمد عزیز گزینه انتقال موضوع و سپس انتقال آن به بایگانی سایت در حکم پاک کردن پست خواهد بود.

سلام من نمیدونم چرا نتونستم با یوزرم وارد شم مجبور شدم یکی بسازم دیگه ببخشید
من میتونم رمزتون رو به رمز جدید تغییر بدم اما به جهت حفظ امنیت اطلاعات کاربری که عنوان شده رمزش فراموش شده، از فرم درخواست زیر و با وارد کردن ایمیلی که با آن ثبت نام کرده بودید اقدام کنید:
فرم درخواست رمز عبور گم شده - انجمن های تخصصی ایران انجمن

ahmadfononi

معاونت انجمن
اگه میشه چند امکان دیگر به ویرایشگر (ادیتور) پاسخ سریع اضاف کنید

مانند : وسط چین و راست چین و چپ چین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به زودی ادیتور در پاسخ سریع پیشرفته خواهد شد .

امین عزیز از چه مرورگری استفاده میکنید ؟ و چه مشکلی دارید ؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
الان ادیتور خوبه
ولی مشکل دیگه اینه که من هر پستی می دم دو تا میشه
مجبور خودم باید دستی پاک کنم

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : مشکلات کاربری دیگر

سلام به مدیر کل مهربان خودمون و دیگر کاربران انجمن خوبمون ...:نیش:
من هم دو تا سوال دارم که نمیدونم جریانش از چه قراره و تا حالا ندیده بودمشون تو پروفایلم ..
اولا که این عکسشه که دو تا سوالمو تو این عکسه گنجوندم :

اولین سوالم همونطور که از عکس معلومه اینه که واسم " پیغام بازدید کنندگان در انتظار برای تایید مدیر" اومده که نمیدونم جریانش چیه و چه جوری اینجور پیغاما رو واسه کسی میشه فرستاد !!!!! وقتی هم که رو لینکش کلیک می کنم به همون صفحه پیغام بازدیدکنندگانم میره و همون چیزایی رو نشون میده که وقتی تو پیغام بازدید کننده ها میرم نشون میده و هیچ فرقی نداره ...

دوم اینکه زیر چند تا از پیغام های یکی از دوستانم که در پروفایلم گذاشته اون متن سبز رنگ رو می نویسه که تو عکس براتون گذاشتم یعنی :
" این پیغام مدیریت شده ( به صورت مخفی ) می باشد " و انگار این دو تا سوالم به هم ربط دارن ولی من که سر در نمیارم قضیه شونو ؟؟!!!
لطفا منو روشن کنید .. زحمتش افتاد گردن شما دیگه .. اگه کس دیگه ای میدونه هم راهنماییم میتونه کنه . ممنون:دوست:

ahmadfononi

معاونت انجمن

برای اینکه بخواهید از این حالت در بیاد باید اون پیغام رو تیک بزنید و بعد از ابزار های مدیریتی گزینه ی تایید کردن پیغام ها رو بزنید و اون پیغام درست میشه

سلام به مدیر کل مهربان خودمون و دیگر کاربران انجمن خوبمون ...:نیش:
من هم دو تا سوال دارم که نمیدونم جریانش از چه قراره و تا حالا ندیده بودمشون تو پروفایلم ..
اولا که این عکسشه که دو تا سوالمو تو این عکسه گنجوندم :

اولین سوالم همونطور که از عکس معلومه اینه که واسم " پیغام بازدید کنندگان در انتظار برای تایید مدیر" اومده که نمیدونم جریانش چیه و چه جوری اینجور پیغاما رو واسه کسی میشه فرستاد !!!!! وقتی هم که رو لینکش کلیک می کنم به همون صفحه پیغام بازدیدکنندگانم میره و همون چیزایی رو نشون میده که وقتی تو پیغام بازدید کننده ها میرم نشون میده و هیچ فرقی نداره ...

دوم اینکه زیر چند تا از پیغام های یکی از دوستانم که در پروفایلم گذاشته اون متن سبز رنگ رو می نویسه که تو عکس براتون گذاشتم یعنی :
" این پیغام مدیریت شده ( به صورت مخفی ) می باشد " و انگار این دو تا سوالم به هم ربط دارن ولی من که سر در نمیارم قضیه شونو ؟؟!!!
لطفا منو روشن کنید .. زحمتش افتاد گردن شما دیگه .. اگه کس دیگه ای میدونه هم راهنماییم میتونه کنه . ممنون:دوست:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

مهسای عزیز ، پیام ارسال شده توسط کاربران ساده نیاز به تایید، جهت مشاهده توسط عموم کاربران رو داره.
جهت تایید پیام بازدید کننده به روشی که احمد عزیز گفتند عمل کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

با سلام
دوستان سایز نمایشی آواتار های کاربران انجمن تغییر داده شده، دوستانی که مشکل بزرگی و بیرون زدگی آواتار از کادر پست بیت رو دارند با آپلود دوباره آواتار خود این مشکل حل خواهد شد.

موفق باشید

بالا