جستجوگر فارسی در ورژن جدید دچار مشکل هست برای رفعش نیاز به انجام تنظیماتی هست که به زودی اعمال خواهد شد.وقتی وارد کاربریم میشم و به قسمت آمار میرم نمیتونم تاپیک هایی که آغازگرشون بودم رو مشاهده کنم. پاسخ انجمن به من اینه: صفحه مورد نظر شما یافت نشد!!
برای مدیران انجمن فعال است.یه سوال دیگه؛ استفاده از آلبوم شخصی برای کدوم اعضا مجاز هست؟
احمد عزیز گزینه انتقال موضوع و سپس انتقال آن به بایگانی سایت در حکم پاک کردن پست خواهد بود.من نمیتونم تاپیک هایی رو که در تالار هایی که مدیرشون نیستم پاک کنم
در عکس هم معلوم هست
من میتونم رمزتون رو به رمز جدید تغییر بدم اما به جهت حفظ امنیت اطلاعات کاربری که عنوان شده رمزش فراموش شده، از فرم درخواست زیر و با وارد کردن ایمیلی که با آن ثبت نام کرده بودید اقدام کنید:سلام من نمیدونم چرا نتونستم با یوزرم وارد شم مجبور شدم یکی بسازم دیگه ببخشید
سلام به مدیر کل مهربان خودمون و دیگر کاربران انجمن خوبمون ...:نیش:
من هم دو تا سوال دارم که نمیدونم جریانش از چه قراره و تا حالا ندیده بودمشون تو پروفایلم ..
اولا که این عکسشه که دو تا سوالمو تو این عکسه گنجوندم :
اولین سوالم همونطور که از عکس معلومه اینه که واسم " پیغام بازدید کنندگان در انتظار برای تایید مدیر" اومده که نمیدونم جریانش چیه و چه جوری اینجور پیغاما رو واسه کسی میشه فرستاد !!!!! وقتی هم که رو لینکش کلیک می کنم به همون صفحه پیغام بازدیدکنندگانم میره و همون چیزایی رو نشون میده که وقتی تو پیغام بازدید کننده ها میرم نشون میده و هیچ فرقی نداره ...
دوم اینکه زیر چند تا از پیغام های یکی از دوستانم که در پروفایلم گذاشته اون متن سبز رنگ رو می نویسه که تو عکس براتون گذاشتم یعنی : " این پیغام مدیریت شده ( به صورت مخفی ) می باشد " و انگار این دو تا سوالم به هم ربط دارن ولی من که سر در نمیارم قضیه شونو ؟؟!!!
لطفا منو روشن کنید .. زحمتش افتاد گردن شما دیگه .. اگه کس دیگه ای میدونه هم راهنماییم میتونه کنه . ممنون:دوست: