• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

t92

متخصص بخش
سه تا عکس براتون میذارم ببینین http://www.up.iranjoman.com/images/zh0wrt0psz1l4tyi4zgv.png http://www.up.iranjoman.com/images/fqaznyjyllznc51at1tn.png http://www.up.iranjoman.com/images/gkpk39q76s7t0tuqyvm.png جالب اینجاست که صفحه ی اصلی اپلود سنتر هم وقتی من رفتم اونجا بهم ریخته شد ممنونم از کمکتون

سلام معصومه خانم گرامی
تو سایت های دیگه هم این مشکل رو دارید یا خیر؟
سمت چپ نوار ادرس یه آیکن قرمز رنگ افتاده
که نشون میده ظاهرا تمام فایلهای مدیا غیر فعال شده باشن.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اگر کروم دارید یک بار با مرورگر گوگل کروم هم تست کنید.

parisa

متخصص بخش
سلام
راستش یه مدتی بود این مشکل ودرسایت شما داشتم
ونمیتونستم مطلبی ارسال کنم
تا این که خودم روشی کشف کردم گفتم بگم که دوستانی که درارسال پست مشکل دارند ازاین روش استفاده کنند..ومدیرفنی عزیز هم دنبال علت این مشکل باشند
-------------------------
من هرزمان میخواستم پستی ارسال کنی متنی که می خواستم پیست کنم برگشت داده میشد ومن به صفحه اصلی انجمن پرت می شدم...
حالا ازاین روش استفاده میکنم اول عنوان مطلب رو می زارم..
قبل ازاین که بخوام متن وپیست کنم سه تا نقطه می زارم به این صورت...وبعد متن رو پیست میکنم وپیش نمایش ومی زنم..وقتی پیش نمایش ومی زنم یه کد طویل درانتهای پست من ایجاد میشه که کد وحذف میکنم وپستم وارسال میکنم

مدیرفنی جان مشکل ازکجاست؟

t92

متخصص بخش
سلام
تا این که خودم روشی کشف کردم گفتم بگم که دوستانی که درارسال پست مشکل دارند ازاین روش استفاده کنند..ومدیرفنی عزیز هم دنبال علت این مشکل باشند
من هرزمان میخواستم پستی ارسال کنی متنی که می خواستم پیست کنم برگشت داده میشد ومن به صفحه اصلی انجمن پرت می شدم...
قبل ازاین که بخوام متن وپیست کنم سه تا نقطه می زارم به این صورت...وبعد متن رو پیست میکنم وپیش نمایش ومی زنم..وقتی پیش نمایش ومی زنم یه کد طویل درانتهای پست من ایجاد میشه که کد وحذف میکنم وپستم وارسال میکنم

میشه اون کد طویل که در انتهای پستتون میاد رو توی یه فایل یا تو همین تاپیک در پست بعدی قرار بدید؟

parisa

متخصص بخش
میشه اون کد طویل که در انتهای پستتون میاد رو توی یه فایل یا تو همین تاپیک در پست بعدی قرار بدید؟

do.php

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام

سلام
مورد دوم همونور که خانم باران گفتند کپی رایت مطلب هست
یعنی وقتی شما مطلبی رو کپی میکنیدلینک اون مطلب در آخر مطلب کپی شده میاد تا کپ رات رعایت بشه

اما در مورد موردی که ریدایرکت میشید به صفحه اول انجمن یکم بیشتر توضیح میدید؟

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام... از وقتی درجه کاربریم تغییر کرده "کاربرانی که از موضوع را دیده اند" نشان داده نمی شه ... اگر امکان داره بررسی کنید ... مرسی

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام... از وقتی درجه کاربریم تغییر کرده "کاربرانی که از موضوع را دیده اند" نشان داده نمی شه ... اگر امکان داره بررسی کنید ... مرسی

خب بعد از اینکه کامل مشکلات سرور رفع شد
این مورد شما هم درست شد
تست کنید ببینید اگر مشکلی هنوز هست اطلاع بدید:گل:

B a R a N

مدير ارشد تالار
از دیروز هر تاپیکی میزنم صفحه سفید می یاد
بعد باید ریفرش بزنم که میگه این دومین تاپیکی هست که شما می زنید
اگر ممکنه بگید مشکل از چی هستش ؟

Mahdi Askari

مدير فنی
از دیروز هر تاپیکی میزنم صفحه سفید می یاد
بعد باید ریفرش بزنم که میگه این دومین تاپیکی هست که شما می زنید
اگر ممکنه بگید مشکل از چی هستش ؟

سلام
مرورگرتون چی هست؟
مشکلی نداره اینهمه ارسال داشتیم و موردی نبوده تا الان

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام
مرورگرتون چی هست؟
مشکلی نداره اینهمه ارسال داشتیم و موردی نبوده تا الان
تا الان نه
من 4 تا مرورگر دارم همشون این طوری میشه الان هم با comodo پست زدم
دیروز پست هایی که زدم با اپرا و کروم و فایر بود که همشون تا ارسال میزدم صفحه سفید می امد
کش سیستم و کش مرورگر ها رو پاک سازی کردم ولی باز با این دوتا تاپیکی که زدم این مشکل بود

اضافه شد :

از پری روز هم پسند ها به جای این که به تب درست بره میره روی پیام بازید ها یعنی خودم باید بزنم بره تو تب پسند
منظورم این ه که وقتی پسند ها رو از بالا میزنم میره تو پیام بازدید نه تب پسند

Mahdi Askari

مدير فنی
تا الان نه
من 4 تا مرورگر دارم همشون این طوری میشه الان هم با comodo پست زدم
دیروز پست هایی که زدم با اپرا و کروم و فایر بود که همشون تا ارسال میزدم صفحه سفید می امد
کش سیستم و کش مرورگر ها رو پاک سازی کردم ولی باز با این دوتا تاپیکی که زدم این مشکل بود

اضافه شد :

از پری روز هم پسند ها به جای این که به تب درست بره میره روی پیام بازید ها یعنی خودم باید بزنم بره تو تب پسند
منظورم این ه که وقتی پسند ها رو از بالا میزنم میره تو پیام بازدید نه تب پسند

بله مشکل تب پسند رو در حال حل کردنش هستیم
اما برای مشکلتون روی قالب های دیگه هم تست کنید ببینید مشکل هست؟

B a R a N

مدير ارشد تالار
بله مشکل تب پسند رو در حال حل کردنش هستیم
اما برای مشکلتون روی قالب های دیگه هم تست کنید ببینید مشکل هست؟

با قالب پاییز 2 و تابستان مشکل بود
ولی ایران انجمن 2 خیر

درضمن ببخشید من دو تا تاپیک تست زدم

بالا