• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در اجرای اکسپلورر ویندوز 7 ...(مشکل واقعی)

یاسی

کاربر ويژه
سلام دوستای عزیزم

به راهنماییتون بسار زیاد نیازمندم...

چند وقته موقع باز کردن فولدرهام کامپیوتر خیلی خیلی کند عمل میکنه (مثلا در حد 3-4 دقیقه) طول میکشه و بعد هم یک ارور میاد با این عنوان:windows explorer is not responding بعد هم یه گزینه پایینش میاد که : ریستارت کنم؟ منم تنها راهم اینه که بزنم صفحه ریستارت بشه. یعنی تمام فایل ها و فولدر ها یه بار بسته بشن و دسکتاپم فقط والپیپرش بمونه. بعد دوباره درست بشه و ایکون هاش بیان . ولی برنامه ها و فولدر ها برنمیگردن...
خلاصه دلم میخواد یه مشت بکوبم تو صفحه لپ تاپ و ...:احترام:

میدونم مشکل از برنامه ی ویندوز اکسپلورر هستش. که فقط با خود ویندوز نسب میشه...تا اونجایی که من میدونم این برنامم از کار افتاده ولی نمیخوام ویندوزم رو عوض کنم...

کمکم کنید کارشناسان محترم و عزیز و گرامی و...

ممنونم

(اگر کسی میتونه خود برنامه رو بذاره تا دانلود کنم...)

Mans0ur

New member
سلام دوستای عزیزم

به راهنماییتون بسار زیاد نیازمندم...

چند وقته موقع باز کردن فولدرهام کامپیوتر خیلی خیلی کند عمل میکنه (مثلا در حد 3-4 دقیقه) طول میکشه و بعد هم یک ارور میاد با این عنوان:windows explorer is not responding بعد هم یه گزینه پایینش میاد که : ریستارت کنم؟ منم تنها راهم اینه که بزنم صفحه ریستارت بشه. یعنی تمام فایل ها و فولدر ها یه بار بسته بشن و دسکتاپم فقط والپیپرش بمونه. بعد دوباره درست بشه و ایکون هاش بیان . ولی برنامه ها و فولدر ها برنمیگردن...
خلاصه دلم میخواد یه مشت بکوبم تو صفحه لپ تاپ و ...:احترام:

میدونم مشکل از برنامه ی ویندوز اکسپلورر هستش. که فقط با خود ویندوز نسب میشه...تا اونجایی که من میدونم این برنامم از کار افتاده ولی نمیخوام ویندوزم رو عوض کنم...

کمکم کنید کارشناسان محترم و عزیز و گرامی و...

ممنونم

(اگر کسی میتونه خود برنامه رو بذاره تا دانلود کنم...)

سلام خانومه یاسی. وقتتون بخیر.

با توجه به چیزی که شما گفتید سیستم عامل هنگام برخی پروسس ها به بن بست میرسه. در واقع به این شرایط میگن deadlock.

یه چیزی مثل تصویر زیر اتفاق میفته دیگه. درسته ؟

nc4ys396ucdlzaro335w.png

دلایل زیادی وجود داره واسه رخ دادن این ارور که الان مجال بیان کردنشون نیست. اما در ارتباط با چیزی که شما گفتی به احتمال خیلی خیلی زیادی سرعت عملکرد سیستمتون امد پایین که همچین چیزی رخ میده. احتمالا یه برنامه ی خاصی داره فضای زیادی از رم و یا CPU رو میگیره و باعث این کندی سیستم شده. در درجه اول فضای درایو C رو خلوت تر کنید. Temp رو خالی کنید ( تو قسمت آدرس بار My Computer بزنید : %temp% . فولدر temp باز میشه واستون ) - رو درایو سی کلیک راست کنید. Properties رو بزنید و Disk Clean up رو ران کنید.

ولی خب بگردید دنبال علت اصلی. یعنی همون برنامه یا پروسسی که داره CPU یا RAM رو اشغال میکنه و قدرت پاسخگویی سیستم رو پایین آورده. ( توسط تسک منیجر. CTRL + SHIFT + ESC )

یاسی

کاربر ويژه
سلام دوست من
تشکر که اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتید. ولی اروری که دستگاه من میده یه کم با اون تصویر فرق داره.یعنی فقط یه گزینه ی restart the programرو داره . این ارور (اروری که شما گذاشتی) زمانی میاد که یه برنامه دچار اختلال میشه. ولی مشکل اصلی زمانیه که من نمیتونم فایلامو باز کنم...(البته وضع دستگاهم انقدر خرابه که اون ارور رو هم کم نمیبینم...):قاطی:

اهان راستی درباره temp و Disk Clean up هم میشه یه توضیح مختصری بدید؟

سپاس

یاسی

کاربر ويژه
آخ آخ یه ارور دیگه هم هست که تقریبا مشکل اصلیمه و بیشتر از همه ظاهر میشه... :

windows explorer has stopped working:نه:

Mans0ur

New member
سلام دوست من
تشکر که اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتید. ولی اروری که دستگاه من میده یه کم با اون تصویر فرق داره.یعنی فقط یه گزینه ی restart the programرو داره . این ارور (اروری که شما گذاشتی) زمانی میاد که یه برنامه دچار اختلال میشه. ولی مشکل اصلی زمانیه که من نمیتونم فایلامو باز کنم...(البته وضع دستگاهم انقدر خرابه که اون ارور رو هم کم نمیبینم...)

اهان راستی درباره temp و Disk Clean up هم میشه یه توضیح مختصری بدید؟

سپاس

نکته همینجاست. یه برنامه زمانی دچار مشکل میشه که نمیتونه اجرا بشه. مگه غیر از اینه ؟ :احترام:

از نظر ماهیت این دو تا ارور تفاوت چندانی با هم ندارن.

در ارتباط با Temp:

مای کامپیوتر رو باز کنید. در قمت آدرس بار اینو تایپ کنید و اینتر کنید : %temp%

یه صفحه ی جدید باز میشه . در واقع این صفحه همون تمپ سیستم هست. محتویات درون Temp رو دلیت کنید.

روی درایو سی کلیک راست کنید. Properties رو بزنید. رو Disk Clean up کلیک کنید. یکم طول میکشه. متناسب با حجم اشغال شده از درایو سی. بعد یه سری از فایل های بی مورد رو تیک بزنید تا دلیت شه. مثل temporary files و offline webpages. , temporary internet files و ... به شما توصیه میکنم همه رو تیک بزنید :نیش: بعد ok کنید.

فضای درایو سی رو هم افزایش بدید. برنامه های غیر ضروری رو حذف کنید

ولی حتما task manager رو باز کنید و وضعیت cpu و ram رو ببرسی کنید. قطعا یه برنا مه ای داره فضای رم رو اشغال میکنه و یا حتی بار زیادی رو cpu اعمال میکنه. خواسته یا ناخواسته.

سیستمتون چیه مشخصاتش ؟ رم - سی پی یو - و ...

Mans0ur

New member
آخ آخ یه ارور دیگه هم هست که تقریبا مشکل اصلیمه و بیشتر از همه ظاهر میشه... :

windows explorer has stopped working

خب اینم دلایل زیادی داره

ممکنه درایور کارت گرافیک درست نصب نشده باشه

ممکنه بعضی از application ها و یا سرئیس های در حال اجرا تو ویندوز باعث شن که windows explorer متوقف شه کارش

فضای رم سیستمتون بیش از حد اشغال شده

و از همه مهمتر: ممکنه سیستمتون ویروسی شده باشه

safe mode بیاید بالا ببینید همچین مشکلی دارید یا نه.

بالا