• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در نصب و اجرای بازی

ببخشید این کرایسیس 3را که می خوام نصب کنم رو startکه کلیک میکنم نمیاد:بعد که در میارم بیرون CDرا دوباره میکنم توی دیسک این ظاهر میشهuser Account control کلیک میکنم روی yes با هزار بدبختی میاد میاد اما توی CD یا درایو اول گیر میکنه هیچ علامتی هم نمی ده!چیکار کنم:هنگ:

TAHEREH

متخصص بخش

موضوع به بخش مناسب منتقل شد!

در انتخاب بخش مناسب برای طرح مشکلات خود دقت کنید!

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید وارد قسمت User Account شوید.
سپس آخرین گزینه یعنی Change User Account Control Settings رو انتخاب کنید و میله‌ی لغزان را برروی آخرین یعنی Never notify قرار بدید.
ببینید مشکل حل میشه یا خیر.
اگر هم خطایی نمایش داده می شود اگر امکان دارد عکس بگیرید.
موفق باشید

هیچ خطایی دیده نمیشه : فقط دیر میاد و تو CDاول کمی که میره جلو هنگ میکنه تا حالا 5 بار تمیز کردم CDرا اما همونجوری:میخواین اونجایی که هنگ میکنه عکس را بگیرم و بفرستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام، سیستمتون پشتیبانی میکنه از بازی؟ از لحاظ سخت افزاری؟ | اگر امکان دارد یک عکس بگیرید و اینجا قرار بدید.

مشکل بازی

ببخشید من یک بازی دارم رم و گرافیکش بالا ست اما به گرافیک و رم من میخوره کمی که بازی میکنم در وسطاش راه میرم یا به ماشین سوار میشم هی دو قدم که ورمیداره یک ثانیه هنگ میکنه هی همین جوری میشه: چیکار کنم؟:ناراحت:

بالا