• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در ورود به سایت با خطای HTTP Error 500 (Internal Server Error)

Nazir ahmad

New member
سلام
من یه تازه کارم

من تو تنظیمات cpanel یه سری تغییراتی آوردم مثلا پوسته رو تغییر دادم. اما یه دفه دیگه سایت بالا نیومد و ارور زیر رو میده

Server errorThe website encountered an error while retrieving http://www.hiwad. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
[h=2]Here are some suggestions:

HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.

نه وارد خود سایت میشه و نه وارد بخش مدیریت
از cplnel , file manager تمام قالبهایی که نصب کرده بودم رو پاک کردم اما باز هم نشد
لطفا کمک کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محتویات فایل مخفی به اسم httaccess بعد از کپی گرفتن کلاً از روت هاستتون پاک کنید.

amin khan

مدیر انجمن
از داخل هاست پوشه قالبی که انتخاب کردید رو تغییر نام بدید بعد از قسمت مدیریت وردپرس قالب جدیدی انتخاب و یا نصب کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من چندین بار این کار رو انجام دادم اما فایده ای ندره

در صورتی که باز هم نتیجه نگرفتید؛
اگر سیستمتون ورد پرس هست به آدرس زیر در روت اصلی هاست برید:
public_html/wp-content
و داخل این پوشه wp-content ، پوشه ای با اسم plugins رو حذف کنید. البته بهتر هست قبل از حذف یک کپی از پوشه در سیستمتون داشته باشید تا در صورت درست نشدن بتونید برگشت بدید.
میتونید به جای حذف پوشه رو موقتاً تغییر نام بدید.

Nazir ahmad

New member
تشکر و بسیار ممنون
مشکل حل شد
فقط صفحة اصلی سایت از بین رفته و یکی دیگه از صفحه ها بعنوان صفحه اصلی قرار گرفته
باز هم تشکر

Nazir ahmad

New member
تشکر و بسیار ممنون
مشکل حل شد
فقط صفحة اصلی سایت از بین رفته و یکی دیگه از صفحه ها بعنوان صفحه اصلی قرار گرفته
باز هم تشکر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای تغییر صفحه باید از پوسته ای خاص استفاده کنید.

Nazir ahmad

New member
ببخشید یه مشکل دیگه بوجود اومده که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سایت رو قبلا یکی دیگه درست کرده بود و هنوز تکمیل نشده بود که من از او گرفتم و تغییراتی رو در اون آوردم
تمام فایلها و اطلاعات در داخل فایل منجر در مسیر poblic_html و موقتا داخل پوشه دیگری بنام demo ذخیره شده بود. الان که من اطلاعات رو به پوشه اصلی poblic_html انتقال دادم دیگه نه وارد wp-admin میشه و نه لینکهای داخلی سایت کار میکنه
اما وقتی دوباه فایلهای پوشه اصلی رو به پوشه demo انتقال میدم همه چی درست میشه
نمیدونم مشکل از کجاست
ممنون میشم از راهنماییتون

------
خطای زیر رو میده

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

بالا