• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در ویندوز :ترس:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بنظرم به قسمت Device manager هم یه سری بزن ببین همه درایورای ویندوزت درست نصب هستن یا نه :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی

این صفحه رو آوردم آقا امید
بعدش چی کار کنم؟

ببین اینکارارو بکن از اول
از استارت System Restore رو انتخاب کن
پنجره که باز شد 2بار next بزن بعد finish
بعدش سیستم ری استارت میشه و restore
بعد که بالا اومد ببین همون مشکل پیش میاد دوباره یا نه

parastu

متخصص بخش گالری عکس
ببین اینکارارو بکن از اول
از استارت System Restore رو انتخاب کن
پنجره که باز شد 2بار next بزن بعد finish
بعدش سیستم ری استارت میشه و restore
بعد که بالا اومد ببین همون مشکل پیش میاد دوباره یا نه

الان این کار رو انجام می دم..
فقط اگه بخوام اطلاعاتی که تو درایو هام هست رو بریزم تو هارد،هارد ویروسی میشه؟

0mid

متخصص بخش ورزشی

الان این کار رو انجام می دم..
فقط اگه بخوام اطلاعاتی که تو درایو هام هست رو بریزم تو هارد،هارد ویروسی میشه؟

اگه فایل هایی که میریزی توش ویروسی باشن آره ولی اگه اون فایل هات ویروسی نباشن وقتی هارد رو وصل کردی اصلا بازش نکن
هرچی خواستی بریزی توش روش راست کلیک کن از send to ، هاردت رو انتخاب کن که بریزه توش

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اگه فایل هایی که میریزی توش ویروسی باشن آره ولی اگه اون فایل هات ویروسی نباشن وقتی هارد رو وصل کردی اصلا بازش نکن
هرچی خواستی بریزی توش روش راست کلیک کن از send to ، هاردت رو انتخاب کن که بریزه توش

ممنون امید جان:گل:
فقط خدا کنه restore جواب بده

t92

متخصص بخش
سلام.
ببخشید تاپیک رو ندیدم زود تر.
شاید تو پستهای قبلی دوستان اشاره کرده باشن
این مشکل سخت افزاری هست
میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که باعث شده باشه به نحوی به سخت افزار سیستم فشار وارد بشه
حالا ممکنه ایراد سخت افزاری باشه. یا فشار بیش از حد بر روی سخت افزار توسط برنامه های در حال اجرا....
بنابرین نمیشه گفت الزاما تاثیر ویروس بوده. چون ارتباط مستقیمی به ویروس نداره این خطا.
برای همین تغییر ویندوز و این جور موارد هم به صورت مسئله ارتباطی نداره.
بهتره سیستم رو مانیتور کنید مثل رم و سی پی یو و فعالیت برنامه ها تا ببینید کی مصرف سخت افزار بالا میره...

parastu

متخصص بخش گالری عکس
بهتره سیستم رو مانیتور کنید مثل رم و سی پی یو و فعالیت برنامه ها تا ببینید کی مصرف سخت افزار بالا میره...

سلام
من جدیدا لب تاب رو زیاد روشن میزارم و خیلی ازش کار می کشم.به نظرتون این میتونه دلیلش باشه؟

چه طور می تونم سیستمم رو مانیتور کنم؟

t92

متخصص بخش
سلام
من جدیدا لب تاب رو زیاد روشن میزارم و خیلی ازش کار می کشم.به نظرتون این میتونه دلیلش باشه؟

چه طور می تونم سیستمم رو مانیتور کنم؟

بله صد در صد میتونه دلیلش این باشه و افزایش دمای سیستم.
این خطا مخصوصا در لپتاپ ها موقعی که دما بالا بره رخ میده.
مدت زمان روشن بودن سیستمو کاهش بدید. از تهویه هوای جانبی مخصوص لپتاپ استفاده کنید
برای مانیتور قسمت های مختلف مثلا دمای سیستم، میزان اشغال رم و سی پی یو و... از نرم افزارهای مختلف میشه استفاده کرد.
رم و سی پی یو رو میتونید به صورت دقیق تر با نرم افزار process explorer که رایگانم هست تحت نظر بگیرید.
نرم افزار های دیگه هم میتونید پیدا کنید.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
بله صد در صد میتونه دلیلش این باشه و افزایش دمای سیستم.
این خطا مخصوصا در لپتاپ ها موقعی که دما بالا بره رخ میده.
مدت زمان روشن بودن سیستمو کاهش بدید. از تهویه هوای جانبی مخصوص لپتاپ استفاده کنید
برای مانیتور قسمت های مختلف مثلا دمای سیستم، میزان اشغال رم و سی پی یو و... از نرم افزارهای مختلف میشه استفاده کرد.
رم و سی پی یو رو میتونید به صورت دقیق تر با نرم افزار process explorer که رایگانم هست تحت نظر بگیرید.
نرم افزار های دیگه هم میتونید پیدا کنید.

ممنونم از راهنماییتون:گل:

بالا