عزیزم اینطوری که اذیت میشی، میخوای دی ان اس هارو ست کنیم اونور؟ :خنده1:
با توجه به صفحه ارور صفحه آبی، نتیجه تغییر ویندوز 8 شد (اشکال از نسخه نصب شده ویندوز 8)
:گل:
عزیزم اینطوری که اذیت میشی، میخوای دی ان اس هارو ست کنیم اونور؟ :خنده1:
آقای عسکری چه ارتباطی به درایور و .. داره ؟!!
بانو دستور اول رو درست ننوشتید :
ping 4.2.2.4
یه فاصله بذارید بین اعداد و دستور جا مونده.
این تاپیک زیاد شلوغ شده..
تو سایت من خواستید تاپیک بزنید بهتر میشه راهنمایی کرد
عرض میکنم که میخوای این سایت رو تعطیل کنیم همگی بیایم رو انجمن شما مشکلاتمون رو مطرح کنیم؟با توجه به صفحه ارور صفحه آبی، نتیجه تغییر ویندوز 8 شد (اشکال از نسخه نصب شده ویندوز 8)
:گل:
عرض میکنم که میخوای این سایت رو تعطیل کنیم همگی بیایم رو انجمن شما مشکلاتمون رو مطرح کنیم؟
قدم شما رو چشم بنده هست!
تشریف بیارید...
منتها این تاپیک آموزشی هست بابت این سوال یه تاپیک جداگانه باز کن!
البته اگر نیاز به این کار باشه حتماً اول و قبل از بنده شما باید اقدام به ایجاد تاپیک جداگانه جهت "دعوت دوستان" بکنید و یا در پیام خصوصی این فعالیت رو انجام بدید و اجازه بدید در تاپیک هایی مثل این تاپیک فقط به موضوعات مورد بحث پرداخته بشه و از استفاده ی ابزاری از یک تاپیکی که جهت رفع مشکل خلق شده جهت دعوت دوستان جلوگیری بشه!
مشکلی خاصی در این رابطه نیست آرش عزیز، منتها چون برخی از دوستان آشنایی دارند و متوجه رفاقت متفاوت و قدیمی ما با هم هستند در این گونه از موارد دچار سوءتفاهم میشند.درسته علی جان
البته قصد من تبلیغات نبود
چرا که اگه این بود آدرس سایتم رو در قسمت های مختلف قرار میدادم و یا به قول شما خصوصی میدادم به دوستان...
و جاهای بهتری برای تبلیغات سراغ دارم و در سایت خودم سایت خودم رو تبلیغ نمی کنم ( اگه اقابل بدونی اینجا هم سایت خودم هست ...)
و در نهایت این نکته رو عرض کنم که پاسخ و راه حل مسئله هم در این تاپیک قرار دادم تا دوستان دیگه ای که این مسئله رو دارند و تاپیک رو مشاهده می کنند به راه حل برسند...
منتها روند تاپیک به گونه ای شد که مشاهده میشه و ارسال های پی در پی و دور شدن از راه حل هر چند قصد مهدی عزیز هم راهنمایی بود و بنده هم تصمیم گرفتم لا اقل خودم در این تاپیک شرکت نکنم
و بنابرین عنوان "استفاده ابزاری از تاپیک" دور از واقعیت هست و یه لفظ بده.
به هر حال رفاقت من و شما بیشتر از یه بند و یه جمله هست و سعی می کنم تابع روند باشم
اگر خواستید اون قسمت از مطلبم رو حذف بکنید :گل:
ارادتمند