• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشگل خودسر دانلود کردن فایل توسط IDM.. لطفا کمکم کنید....

mohammad8888

New member
سلام… ی مشگل تو idm جدیدا واسم به وجود اومده که هم ساعت pc و هم ساعت idm تنظیمه و مطمئن هستم ولی فایل هایی رو که میذارم تو صف دانلود قبل از اون ساعتی که من می خوام دانلود میکنه وبعضی موقع حواسم بهش نیست که توقفش کنم تو روز دانلود میکنه از ترافیکم کم میشه!! بعد که می خوام ی فایل جدید به لیست دانلودم اضافه کنم دوباره صف دانلود شروع میکنه به دانلود کردن مجبورم خودم متوقفش کنم تا ادامه نده!!! لطفا کمکم کنید و بگید مشگل از کجاست آخه قبلا همچین مشگلی نداشتم. تشکر.:گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
Capture11.JPG
سلام
اول این تنظیمات رو چک کن :
Start download on startup نباید تیک خورده باشه.
فکر کنم اگه زمان Stop download رو براش مشخص کنی دیگه نباید بعد از اون زمان دانلود کنه

mohammad8888

New member
مشاهده پیوست 60080
سلام
اول این تنظیمات رو چک کن :
Start download on startup نباید تیک خورده باشه.
فکر کنم اگه زمان Stop download رو براش مشخص کنی دیگه نباید بعد از اون زمان دانلود کنه

سلام اینو می دونم که نباید تیک خورده باشه و نیست.
الان اصلی ترین مشگلش اینه که ی فایل جدید می خوام به لیست دانلود اضافه کنم بدون اینکه
من رو شروع کلیک کنم خودش خود به خود شروع به دانلود کردن میکنه.........!! این مشگل از چیه؟؟؟

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام اینو می دونم که نباید تیک خورده باشه و نیست.
الان اصلی ترین مشگلش اینه که ی فایل جدید می خوام به لیست دانلود اضافه کنم بدون اینکه
من رو شروع کلیک کنم خودش خود به خود شروع به دانلود کردن میکنه.........!! این مشگل از چیه؟؟؟

یک عکس از صفحه تنظیمات صف دانلودتون رو بذارید

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

IDM-Scheduler-02.jpg

اگه میخوای فایل ها یکی یکی ، بترتیب صف دانلود بشن
توی قسمت دوم که علامت زده شده چک کن ببین عدد گزینه 1 هست یا نه ؟

mohammad8888

New member
تشکر از همه
فکر میکنم شما متوجه منظورم نشدید مشگلم چیز دیگه بود که خودم بلاخره درستش کردم مرسی:گل:

باید این تیک رو برمیداشتم

2014-11-09 22-09-08.png

بالا