مصاحبه ای متفاوت با مدیر بلاگفا جناب آقای علیرضا شیرازی :
- خودتو معرفی كن و بگو از كدوم وبلاگ اومدی؟
من علیرضا شیرازی - 29 ساله! یک مسافرم و از وبلاگ علیرضای شیرازی (shirazi.blogfa.com) اومدم!
- غیر از رفیق ناباب كه بین همه ی بلاگرا مشتركه چه عاملی شما رو وبلاگ نویس كرد ؟
تو این زمونه یک جوون مجرد بغیر از وبلاگ نویسی که تفریح دیگری نداره! میخواستی برم سر کوچه وایستم؟
- اولین وبلاگی كه همیشه میخونی كدومه ؟
زرشک! تو سوال کردی منم جواب دادم!
- موقعی كه داری سبزه گره میزنی فكر كدوم وبلاگ نویس هستی ؟
من هر گونه سبزه گره زدن و تو فکر یک وبلاگ نویس خاص بودن را شدیدا تکذیب میکنم.
- آیا آرزوی دیدن بلاگری رو تا الان داشتی ؟
نه.! بخصوص که بعضی وقتها فکر میکنم ممکنه دیدنش روی دیدم نسبت به محتوای وبلاگش تاثیر منفی داشته باشه.
- وقتی برای نوشتن پستی كلی وقت میذاری و كلی فسفر می سوزونی ، ولی كسی كامنتی نمیذاره اولین حرف پاستوریزه ای كه از دهنت در میاد چیه ؟!!!
من دائم الکامنت هستم! و از حداقل کامنت بهره مند بودم حتی اگه شده فحش و بد و بیراه!...
- هیچ وقت به مرگ وبلاگت فكر كردی ؟
آره! حداقل یک وبلاگ داشتم که مرده! (خدا رحمتش کنه، وبلاگ خوبی بود).
- تا حالا بلاگری رو از نزدیك ملاقات كردی ؟ چقدر شبیه اون كسی بود كه فكرمی كردی ؟
بله ، پس چی!. بعضی هاشون اصلا شبیه نیستند بخصوص در مورد سن و سال!
- . نظرت راجع به جمله های : اگه كامنت نذاری ناراحت میشم ، وبلاگ باحالی داری به منم سر بزن و آپم ! چیه ؟
اینقدره حال میکنم! خوشم می آید. نسل اینجور وبلاگ نویسها هیچ وقت از بین نمیره. این هم خودش افتخاری است.
- توی وبلاگا كه نمیشه بلیط داد ، نشونه ی شخصیت چیه ؟
آی دی یاهوتو میدی! طرف خودش بعدا به شخصیتت پی می بره! از بلیط هم خیلی کار ساز تره، باورکن!
- اگه شرط ازدواجتون دست كشیدن از وبلاگ نویسی و وبلاگ خوندن باشه اونوقت چی کار می کنی؟
حالا کی گفته من میخواهم ازدواج کنم، به هر حال اگر روزی اینطوری شد قبول میکنم!
بین خودمون باشه طرف که نمی تونه هر لحظه بیاد صفحه لپ تاپ را نگاه کنه! یک کم زیر آبی رفتن هم که تو خون هر مردیه!.
- اعتراف كن که بزرگترین سوتی سال گذشته ات چی بوده!
یک پسورد مهم را تو مسنجر اشتباهی به جای اینکه برای یکی از همکارانم بفرستم برای یک دوست دیگه فرستادم و مجبور شدم کلی پسورد دیگه را ظرف چند دقیقه عوض کنم.
- به نظرت مهمترین فرق یوزپلنگ وحشی با یه خرس قطبی چیه؟!
ما رو گرفتی نه؟ نه جون من گرفتی؟
- عجیب ترین عیدی ای كه تا حالا گرفتی یا دادی؟
عجیب تر اینکه من سالهاست جز عیدی معمول از اعضای خانواده ام چیز دیگری به عنوان عیدی نگرفتم.
- از بین انرژی هسته ای و همسر كدوم یكی واست مهم تره؟!
اصولا کسی که زیاد نزدیک هسته و انرژی هسته ای باشه ممکنه دیگه نیازی به همسر نداشته باشه میفهمی که چی میگم؟! تاثیرات رادیو اکتیو خطرناکه حسن!
- به عنوان حسن ختام سوالات ، یه جوک بدون سانسور تعریف کن!
- غضنفر میره خواستگاری.. میبینه دختره سیبیل داره.. بهش میگه چرا سیبیل داری؟ دختر میزنه زیر گریه. غضنفر میخواسته دلداریش بده.. میگه: مرد که گریه نمیکنه.
منبع : دارد - نامشخص
- خودتو معرفی كن و بگو از كدوم وبلاگ اومدی؟
من علیرضا شیرازی - 29 ساله! یک مسافرم و از وبلاگ علیرضای شیرازی (shirazi.blogfa.com) اومدم!
- غیر از رفیق ناباب كه بین همه ی بلاگرا مشتركه چه عاملی شما رو وبلاگ نویس كرد ؟
تو این زمونه یک جوون مجرد بغیر از وبلاگ نویسی که تفریح دیگری نداره! میخواستی برم سر کوچه وایستم؟
- اولین وبلاگی كه همیشه میخونی كدومه ؟
زرشک! تو سوال کردی منم جواب دادم!
- موقعی كه داری سبزه گره میزنی فكر كدوم وبلاگ نویس هستی ؟
من هر گونه سبزه گره زدن و تو فکر یک وبلاگ نویس خاص بودن را شدیدا تکذیب میکنم.
- آیا آرزوی دیدن بلاگری رو تا الان داشتی ؟
نه.! بخصوص که بعضی وقتها فکر میکنم ممکنه دیدنش روی دیدم نسبت به محتوای وبلاگش تاثیر منفی داشته باشه.
- وقتی برای نوشتن پستی كلی وقت میذاری و كلی فسفر می سوزونی ، ولی كسی كامنتی نمیذاره اولین حرف پاستوریزه ای كه از دهنت در میاد چیه ؟!!!
من دائم الکامنت هستم! و از حداقل کامنت بهره مند بودم حتی اگه شده فحش و بد و بیراه!...
- هیچ وقت به مرگ وبلاگت فكر كردی ؟
آره! حداقل یک وبلاگ داشتم که مرده! (خدا رحمتش کنه، وبلاگ خوبی بود).
- تا حالا بلاگری رو از نزدیك ملاقات كردی ؟ چقدر شبیه اون كسی بود كه فكرمی كردی ؟
بله ، پس چی!. بعضی هاشون اصلا شبیه نیستند بخصوص در مورد سن و سال!
- . نظرت راجع به جمله های : اگه كامنت نذاری ناراحت میشم ، وبلاگ باحالی داری به منم سر بزن و آپم ! چیه ؟
اینقدره حال میکنم! خوشم می آید. نسل اینجور وبلاگ نویسها هیچ وقت از بین نمیره. این هم خودش افتخاری است.
- توی وبلاگا كه نمیشه بلیط داد ، نشونه ی شخصیت چیه ؟
آی دی یاهوتو میدی! طرف خودش بعدا به شخصیتت پی می بره! از بلیط هم خیلی کار ساز تره، باورکن!
- اگه شرط ازدواجتون دست كشیدن از وبلاگ نویسی و وبلاگ خوندن باشه اونوقت چی کار می کنی؟
حالا کی گفته من میخواهم ازدواج کنم، به هر حال اگر روزی اینطوری شد قبول میکنم!
بین خودمون باشه طرف که نمی تونه هر لحظه بیاد صفحه لپ تاپ را نگاه کنه! یک کم زیر آبی رفتن هم که تو خون هر مردیه!.
- اعتراف كن که بزرگترین سوتی سال گذشته ات چی بوده!
یک پسورد مهم را تو مسنجر اشتباهی به جای اینکه برای یکی از همکارانم بفرستم برای یک دوست دیگه فرستادم و مجبور شدم کلی پسورد دیگه را ظرف چند دقیقه عوض کنم.
- به نظرت مهمترین فرق یوزپلنگ وحشی با یه خرس قطبی چیه؟!
ما رو گرفتی نه؟ نه جون من گرفتی؟
- عجیب ترین عیدی ای كه تا حالا گرفتی یا دادی؟
عجیب تر اینکه من سالهاست جز عیدی معمول از اعضای خانواده ام چیز دیگری به عنوان عیدی نگرفتم.
- از بین انرژی هسته ای و همسر كدوم یكی واست مهم تره؟!
اصولا کسی که زیاد نزدیک هسته و انرژی هسته ای باشه ممکنه دیگه نیازی به همسر نداشته باشه میفهمی که چی میگم؟! تاثیرات رادیو اکتیو خطرناکه حسن!
- به عنوان حسن ختام سوالات ، یه جوک بدون سانسور تعریف کن!
- غضنفر میره خواستگاری.. میبینه دختره سیبیل داره.. بهش میگه چرا سیبیل داری؟ دختر میزنه زیر گریه. غضنفر میخواسته دلداریش بده.. میگه: مرد که گریه نمیکنه.
منبع : دارد - نامشخص